
سویا بهترین ماده غذایی برای جایگرین مصرف و مواد پروتئینی است ولی به دلیل طعم و مزه خاص آن اکثر افراد از خوردن آن لذت نمی برند. برای اینکه سویا طعمی بهتر و خوشمزه تر به خود بگیرید باید ننکاتی را در پخت آن در نظر بگیرید.
همیشه قبل از مصرف سویا بهترین کار این است که آنها را در آب گرم خیس کنید و یکی دو دفعه آب آن را تعویض کنید. بعد از مدتی که خیس خورد آب آن را بگرید و بگذارید خشک شود. یعد باید سویاها را با مقداری پیاز رنده شده و ادویه های متنوع سرخ کنیدو
اگر رب گوجه هم به ان اضافه کنید بهتر خواهد شد. بعد از سرخ شدن دو قاشق غذاخوری آبغوره یا آب لیمو به سویا اضافه کنید و برای چند لحظه صبر نمایید ، بعد به میزان یک استکان آب به مواد خود اضافه کنید.
باید در ظرف خود را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا آب آن خشک شود. در این صورت است که سویای شما دارای مزه و طعم خیلی دلپذیری خواهد شد.