▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه خرد شده
▪ کمی نمک
▪ کمی پودر زیره سبز
▪ روغن برای چرب کردن ماهیتابه
▪ یک چهارم پیمانه از پنیر مورد علاقه خوابانده شده در فلفل تند و روغن
زیتون (این پنیر را میتوانید با قرار دادن مکعبهایی از پنیر مورد نظرتان در
ظرفی پر از روغن زیتون و فلفل قرمز تند تهیه کنید. درب ظرف را بسته و در
یخچال نگهداری نمایید.)
▪ سه چهارم پیمانه برگهای کوچک اسفناج
▪ چاشنی ذرت و فلفل مطابق دستور تهیه زیر
● روش تهیه
۱) تخم مرغها، گشنیز، نمک و زیره را در یک کاسه متوسط ریخته و تا زمانی که کف کرده و رنگ تخم مرغها روشن شود، بهم میزنیم.
۲) یک ماهیتابه نچسب متوسط را با کمی روغن چرب کرده و میگذاریم داغ شود.
۳) مخلوط تخم مرغ را دراخل آن ریخته و بدون هم زدن میگذاریم بپزد.زملنی که
مخلوط در زیر و کناره ها سفت شد، دور آنرا با کفگیر کوچکی از لبه ظرف جدا
کرده و با اریب گرفتن ظرف، مایه نپخته را به زیر هدایت میکنیم، به این
کار ادامه میدهیم تا زمانی که تمام مخلوط تخم مرغ تقریبا سفت و پخته شود.
سپس روی آنرا با پنیر رنده شده، سه چهارم اسفناجها و نیمی از چاشنی ذرت
میپوشانیم و با کفگیر نیمی از املت را بر روی بخش دیگر تا میکنیم، بقیه
اسفناج و ذرت را روی آن ریخته، املت را به دو قسمت تقسیم کرده و در ظرفها
میکشیم.
چاشنی ذرت فلفل برای دو نفر: در یک کاسه کوچک یک چهارم پیمانه
فلفل قرمز شیرین خرد شده را با یک چهارم پیمانه دانه ذرت پخته، ۲ قاشق
سوپخوری پیاز قرمز خرد شده و ۱ قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده مخلوط
میکنیم.