ترشی زیتون و قارچ با طعم انبه که هم ترشه هم شوره هم تند
مواد لازم :
زیتون بدون هسته حلقه ای خرد شده : یک کیلوگرم
قارچ خرد شده ورقه ای : یک کیلو و نیم
گوجه میکس شده : یک کیلو
موسیر خیس شده و خرد شده : 200 گرم
سیر رنده شده : 6 تا 7 حبه
فلفل سبز قلمی : چند عدد ( بسته به تندی که دوست دارین )
تمر هندی صاف شده با 2 لیوان سرکه جوشیده : 2 بسته
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
سیاه دانه : 1 ق غ
پودر تخم گشنیز : 3 ق غ
پودر زنجبیل : 2 ق غ ( اگر زنجبیل تازه در دسترس بود رنده شده استفاده کنین )
ادویه انبه : 3 ق غ
فلفل سیاه و قرمز : دلخواه برای کسانی که دوست دارن تند بشه
نمک : به میزان دلخواه
پودر گلپر : 1 ق غ
پودر سیر : 2 ق غ
طرز تهیه :
گوجه ها رو که میکس کرده بودیم میزاریم روی حرارت تا مقداری غلیظ شوند . تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و در داخل گوجه میکس شده روی حرارت میریزیم و میزاریم 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد .

بعد خاموش کرده بعد از سرد شدن میزان تندی و شوری رو اندازه میکنیم و بعد در ظرف ریخته داخل یخچال گذاشته و بعد از یک هفته آماده است .