0

حمله سرمربي سابق عراق به سرمربي سابق تيم‌ملي ايران: براي باقري متاسفم

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

حمله سرمربي سابق عراق به سرمربي سابق تيم‌ملي ايران: براي باقري متاسفم

محمدعلی فلاحتی‌نژاد در خصوص اظهارات کوروش باقری مبنی بر اینکه او با 4 روز داروفروشی، تغییردهنده سیستم دوپینگ شده است، گفت: اگر بخواهم بسیاری از مسائل را بیان کنم شاید دیگر خیلی‌ها نتوانند این طور صحبت کنند. تمام جامعه وزنه‌برداری هم من را می‌شناسند و هم کوروش باقری را. به قول یکی از بزرگان «بدترین آدم‌ها کسانی هستند که زمانی که بین آنها کدورتی پیش می‌آید، بخواهند اسرار دوران دوستی را افشا کنند». بنابراین برای باقری متأسفم که این کار را انجام می‌دهد.

فلاحتی‌نژاد یادآور شد: روزی که باقری سکته کرد، به عنوان اولین‌نفر با هزار بدبختی بالای سر وی حاضر شده و زار زار گریه کردم و به خاطر همین موضوع هم پرستاران من را از تخت وی دور کردند. معرفت، شرف و انسانیت باید در ذات و خون آدم باشد. اگر بخواهم هم حرف بزنم می‌شوم بدترین آدم روی زمین. ای کاش باقری هم آنقدر معرفت داشته باشد که اسرار دوران دوستی را این چنین فاش نکند.

سرمربی سابق تیم ملی عراق تأکید کرد: آیا رضازاده من را به فدراسیون عراق معرفی کرد؟ رضازاده اجازه نداد در راستای تفاهم نامه و همکاری‌های اقتصادی و سیاسی دو کشور، تیم ملی وزنه‌برداری عراق 3 روز در ایران تمرین کند. آقای افشارزاده هم شاهد این موضوع هستند. چطور رضازاده من را معرفی کرده بود؟ فدراسیون عراق کارنامه من را می‌دانست و علی مرادی هم من را به آنها معرفی کرد. نمی‌دانم باقری این حرف را مطرح کرد.

سه شنبه 15 بهمن 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
majid5577
majid5577
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 117

پاسخ به:حمله سرمربي سابق عراق به سرمربي سابق تيم‌ملي ايران: براي باقري متاسفم

کوروش باقری مربی بسیار بسیار عالی هست ولی در مسائل رفتاری یکم مشکلات داره!

سه شنبه 15 بهمن 1392  4:21 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها