محمدعلی فلاحتینژاد در خصوص اظهارات کوروش باقری مبنی بر اینکه او با 4 روز داروفروشی، تغییردهنده سیستم دوپینگ شده است، گفت: اگر بخواهم بسیاری از مسائل را بیان کنم شاید دیگر خیلیها نتوانند این طور صحبت کنند. تمام جامعه وزنهبرداری هم من را میشناسند و هم کوروش باقری را. به قول یکی از بزرگان «بدترین آدمها کسانی هستند که زمانی که بین آنها کدورتی پیش میآید، بخواهند اسرار دوران دوستی را افشا کنند». بنابراین برای باقری متأسفم که این کار را انجام میدهد.
فلاحتینژاد یادآور شد: روزی که باقری سکته کرد، به عنوان اولیننفر با هزار بدبختی بالای سر وی حاضر شده و زار زار گریه کردم و به خاطر همین موضوع هم پرستاران من را از تخت وی دور کردند. معرفت، شرف و انسانیت باید در ذات و خون آدم باشد. اگر بخواهم هم حرف بزنم میشوم بدترین آدم روی زمین. ای کاش باقری هم آنقدر معرفت داشته باشد که اسرار دوران دوستی را این چنین فاش نکند.
سرمربی سابق تیم ملی عراق تأکید کرد: آیا رضازاده من را به فدراسیون عراق معرفی کرد؟ رضازاده اجازه نداد در راستای تفاهم نامه و همکاریهای اقتصادی و سیاسی دو کشور، تیم ملی وزنهبرداری عراق 3 روز در ایران تمرین کند. آقای افشارزاده هم شاهد این موضوع هستند. چطور رضازاده من را معرفی کرده بود؟ فدراسیون عراق کارنامه من را میدانست و علی مرادی هم من را به آنها معرفی کرد. نمیدانم باقری این حرف را مطرح کرد.