مواد لازم :
روغن زيتون |
۲ قاشق غذاخوری |
پياز خرد شده |
يک عدد کوچک |
هويج خرد شده |
يک عدد |
ساقه کرفس خرد شده |
يک عدد |
نخود آب پز شده |
۲ پيمانه |
سير کباب شده |
يک بوته |
رُزماری |
۲ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل |
به اندازه کافی |
آب مرغ |
8 پيمانه |
آب و پوست ليموترش |
يک عدد |
جعفری خرد شده |
نصف پيمانه |
طرز تهيه :
ابتدا کمي روغن زيتون روی سير بريزيد و در فويل بپيچيد؛ سپس به مدت ۴۵ دقيقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد کباب کنيد.
در قابلمه ای، روغن زيتون را روی حرارت ملايم داغ کنيد پياز، هويج و کرفس را به مدت ۱۰ دقيقه تفت دهيد.
نخود، سير، رزماری و آب مرغ را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲۰ دقيقه بپزد.
مواد را در غذاساز به شکل پوره دربياوريد و به قابلمه بازگردانيد.
نمک و فلفل، آب ليمو، پوست ليمو و جعفری را اضافه و سرو کنيد.