پاسخ به:اس ام اس های زیبا
اونقدر مرامت فابریکه که تو هیچ نمایندگی قطعاتش پیدا نمیشه!
قدر لحظات رو باید دانست
شب ها بیشتر می خواهمَت نه این که روز نخواهم نه … اما حسادت ماه برایم جالب است . . .
هر موقع اومدیم برای یکی ارزش قائل شیم قبلا توسط یه نفر دیگه قیمت گذاری شده بود!
آه است خیابان به خیابان به لبم / از این همه بی تفاوتی در عجبم تو مثل مسافری که دیرش شده است / من مثل چراغ قرمز نیمه شبم!
اگرچه در ثانیه های زندگیت حضور ندارم، اما دعایم همیشه همه جا با توست . . .
باغبانی پیرم، که به غیر از گلها از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است، آدم خوب کم است عده ای بی خبرند، عده ای کور و کرند، اندکی هم پکرند و میان رفقا، عده ای همچو شما تاج سرند . . .
ارزش قلب به عشق، ارزش سخن به صداقت، ارزش چشم به پاک ارزش دوست به وفاست، ولی ارزش تو به اندازه تمام دنیاست . . .
تمام خوبی ”عشق” به اینست که وقتی تو نیستی خواب از گلوی چشمانم پائین نرود لبخند بر لبانم جاری نشود و دستانم مدام بهانه ی تو را بگیرند!
وقتی بارون میاد خدا بهتر حس میشود
چون بارون یعنی نقطه چین تا خدا...
همه ماهر شده اند یک نفر هزاران نفر را با هم دوست دارد ! اما من ناشیانه به یک نفر دل میبندم هزاران بار !
بعضی از حقایق خیلی ساده ان ولی درکش خیلی پیچیده و سخته مثل کنار آمدن با جمله : خب دوستت نداره زور که نیست ؟!
فــرهــاد مــی دانــست صــد سال هــم نمــی توانــد کــوه را بکند فــقط مــی خواســـت یـک عمـــر اســمش را بــا شــیریـن بیاورند
میگویند شاد بنویس..... نوشته هایت درد دارند.... و من یاد پیر مردی می افتم که با گیتارش گوشه خیابان شاد میزند اما با چشم های خیس...!!!!
گاهی گمان نمی کنی و می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار نکته دعا بی اجابت است گاهی نخوانده قرعه به نام تو می شود گاهی گدای شهری و بخت با تو نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود
ایــــن زخــم هــا نمـک کــــــــــــــــــم داشــت کــــــــــــــــــه پــاشیــــدی...