مواد لازم :
آرد حدود 400 گرم
روغن مایع 3 قاشق غ
شیر ولرم یک پیمانه
آب ولرم نصف پیمانه
شکر 1 ق سوپخوری
خمیر مایه تازه 1 ق سوپخوری
نمک قدری
تخمه افتابگردان 1/4 پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
کنجد خام و سیاهدانه 1/3پیمانه
طرز تهیه : ابتدا شکر و خمیر مایه را با آب ولرم در یک لیوان بزرگ مخلوط کنید و حدود پانزده تا 20 دقیقه جای گرمی بگذارید تا عمل آمده و کف کند . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر ریخته و سپس مخلوط خمیر مایه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . اکنون از مغزها و سپس کم کم از آرد داخل آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا خمیر یکدست شود . به حدی آرد لازم دارد که خمیر به دست نچسبد .
سپس یک ساعت روی خمیر رو با پارچه و سپس با نایلون پوشانده و به آن استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود . مراقب باشید نایلون با خمیر تماس نداشته باشد که عرق کرده و آب و رطوبت باعث چسبندگی خمیر میشود .
درجه فر را روی 240 درجه سانتیگراد تنظیم کنید . قالب گرد یا مستطیل را چرب کرده و خمیر را داخل قالب قرار دهید و روی آن از مغزها بپاشید .
اکنون قالب را روی طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد .
نکته :این خمیر بسیار خوش قلق است . در صورت تمایل میتوانید نان را ساده بپزید و یا به جای مغزها از گوجه فرنگی خشک شده و خرد شده و زیتون سیاه و سبز خرد شده استفاده کنید .