مرغ |
750 گرم |
سبزي پلو (تره، جعفري، گشنيز و شويد) |
يك كيلوگرم |
برنج |
پنج پيمانه |
گرده غوره |
نصف پيمانه |
نمك و فلفل سياه |
به ميزان لازم |
پياز |
دو عدد |
رب گوجه فرنگي |
يك قاشق غذاخوري |
زعفران |
به ميزان لازم |
گوجه فرنگي |
يك عدد |
کرفس |
يك شاخه |
برنج را خيس، سبزي را خرد كرده و كنار ميگذاريم، بعد مرغ را به همراه پياز،کرفس، نمك و فلفل پخته تا نيمپز شود. برنج را آبكش كرده و سبزي را لابهلاي آن اضافه ميكنيم. سپس به مرغ نيمپز كمي رب تفت داده شده و زعفران زده، كنار ميگذاريم، برنج آبكششده را در قابلمه ريخته و مرغها را روي آن ميچينيم و روي مرغها را پياز خام خلال شده ميريزيم. گوجه را هم حلقه كرده و روي آنها ميگذاريم و روي همه اين مواد را گرد غوره ميپاشيم و بقيه برنج را اضافه ميكنيم، اجازه ميدهيم تا دم بكشد. در انتهاي پخت روي برنج روغن يا كره داغ ريخته، برنج را درون ظرف كشيده و مرغها را روي برنج قرار ميدهيم و آن را سرو ميكنيم.
نكته: اين پلو بايد با حرارت ملايم و در زمان طولانيتري پخته شود تا مرغ كاملا مزهدار و ترش شود.