نوستالژی دوران کودکی شما چه بود؟
درود دوست عزیز ..بخاطر یادآوری خاطرات بچگی...
تقدیم به همه دوستان گل به عشق گذاشتن فیلم سومی اینقدر آزمون وخطا کردم تا روش گذاشتن فیلم تاسایت با موبایل وپیدا کردن کدوبلاگش را پیدا کردم و کلی زمان گذاشتم ولی ارزشش را داشت ...
پاسخ به:نوستالژی دوران کودکی شما چه بود؟
بهترین نوستالژی شبهایی بود که برف میومد وفرداش مدرسهارو تعطیل میکردن.
تقدیم به همه دوستان گل به عشق گذاشتن فیلم سومی اینقدر آزمون وخطا کردم تا روش گذاشتن فیلم تاسایت با موبایل وپیدا کردن کدوبلاگش را پیدا کردم و کلی زمان گذاشتم ولی ارزشش را داشت ...
می شه به ما هم یاد بدید؟؟؟؟
اصلا نوستالژی چیست؟؟؟؟؟ یعنی خاطره؟
تو دوران بچگی بچه های بزرگتر یه چیزی درست میکردن سه چرخه باچوب که به جای چرخ بلبرینگ ماشین میزاشتن ویه چرخ جلوش بود که دو چوب بیرون زده ومتحرک بود وکار فرمون را انجام میداد البته با پا کنترل میشد ودوتا چرخم عقب وشکلش مثلثی بود خونه ماهم بالا سربالایی بود که تازه آسفالت شده بود بچه ها میومدن از پیش خونه ما سوار میشدند تقریبا 500متر این شیب تند را میرفتن تا به زمین صاف برسن ماهم پشت سرشون میدوییدیم اینقدر خواهش والتماس میکردیم تا اخر یه بار بزارن ماهم سوار بشیم دوست داشتم یکی از اونا داشته باشم ولی اخرش نشد یکی واسه خودم داشته باشم ....ِچه کنیم از بچگی به ارزوهامون نرسیدیم چه میشه کرد که نسل سوخته ایم والان دیگه در حال خاکستر شدن بیچاره ما دهه شصتیها....
یه چیز دیگه که یادم اومد بخاری هیزمی خونه مادربزرگم بود یادش بخیر هیزمش تمام میشد تا خرخره پرمیکردیم هیزم بعدم نفت میزدیم بعد کبریت مینداختیم توش ولی روشن نمیشد تا کله مون رو میبردیم ببینیم کبریت خاموش شده یا روشن یهو بخاری میترکید وما بیست متر میپریدیم هوا یادش بخیر چقدر مو وپلکم وابرمون سوخت ....هییی روزگار...
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست