فرق این تاس کباب با تاس کباب معمولی در این است که در این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده میشود ولی در تاس کباب معمولی از گوشت گوسفندی بی استخوان.
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده 500 گرم
سیب زمینی 500 گرم
پیاز رنده شده نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن پنج قاشق سوپخوری
جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
پیاز و گوجه فرنگی از هر کدام دو عدد
طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را با نمک، پیاز رنده شده و جعفری مخلوط کرده خوب ورز میدهیم تا چسبنده شود.
* سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته در دست گرد میکنیم و دو طرف کوفتهها را با روغن روی حرارت ملایم سرخ میکنیم.
* سیبزمینیها را پوست کنده به ضخامت نیم سانتیمتر حلقهحلقه میکنیم.
* گوجهفرنگیها و دو عدد پیاز را هم به همین صورت حلقه میکنیم سپس در کف ظرف نسوز چرب شده پیاز را چیده یک ردیف سیبزمینی سپس گوجهفرنگی و روی آن کوفتهها را قرار میدهیم.
* نمک، فلفل، آب لیموترش و رب گوجهفرنگی را با یک پیمانه آب مخلوط کرده روی مواد میریزیم تا بپزد. سپس در دیس کشیده و داغ سرو میکنیم.
نکتـه
برای درست کردن تاس کباب میتوان از به حلقه شده نیز در بین مواد استفاده کرد.