مواد لازم :
زرشک تازه
نبات یا عسل
آب جوش
مزه این چای مایل به ترشی است و میتوانید با نبات یا عسل مزه آن را شیرین تر کنید .اوایل پاییز فصل رسیدن زرشک است .
طرز تهیه :
زرشک تازه را خیلی ملایم و سریع بشویید . سپس داخل طرفی مقداری زرشک بریزید آنرا روی حرارت ملایم قرار دهید . نبات به آن اضافه کنید . وقتی نبات حل شد و زرشک رنگ پس داد آنرا خاموش کنید . حدودا چند دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید . کمی اجازه دهید تا بماند . سپس آنرا کاملا صاف کنید و از نوشیدن این چای یا دمنوش خوشرنگ و زیبا و خوشمزه لذت ببرید
نکته : تفاله این میوه را هم میتوان خورد . به شرطی که قبلا آنرا پاک کرده و دم های آن را گرفته باشید !