0

ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ته دیگ میان پر ( ته دیگ سمبوسه )

ته دیگ ابتکاری و اختصاصی  به شکل سمبوسه

مواد لازم :

برنج آبکش

زعفران دم کرده

نان لواش برش خورده برای سمبوسه

خلال پسته و زرشک آماده پلو

روغن یا کره و یا روغن حیوانی

گل های سرخ مربایی خشک برای تزیین

طرز تهیه :

برنج را مطابق معمول آبکش کنید .

نکات مفید در مورد برنج و چلو و کته :

. برای تهیه این ته دیگ باید اندازه نانها کوچکتر از سمبوسه معمولی باشد . سپس نان لواش را به شکل زیر برش بزنید .   از هر نان لواش با این اندازه دوتا سمبوسه و اگر اندازه اش کوچکتر باشد 6 تا سمبوسه میتوان درست کرد . همون موقع خرید نان را به سرعت داخل نایلون بپیچید که هوا نخورد . این نان را یکروز در دیگ نان ( یا نایلون ) نگهدارید تا نرم و کمی بیات شود  و قیف های سمبوسه موقع پیچیدن  پاره نشوند .

درحین کار هم نان را کامل بیرون نیاورید .  گوشه های سفت نان را بگیرید  . نان را از درازا یا کارد نصف کنید و نصف دیگه را مجددا داخل دیگ یا نایلون بذارید چون زود هوا میخورد و خشک میشود و قیف سمبوسه پاره میشود و مواد از داخلش بیرون میریزد . نان را یکی یکی از دیگ یا نایلون بیرون در آورده  و سمبوسه ها را هم یکی یکی درست کنید : 

لای هر کدام از نان های سمبوسه  مفدار کمی برنج ساده و زعفرانی بریزید .

آن ار ببندید و با قلم مو روی آنها زعفران دم کرده بمالید .

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و حتما هردو ظرف ته دیگ ها را سرخ کنید و کف قابلمه بچینید .

اگر دو طرف خوب سرخ نشود پس از دم کردن برشته نخواهد شد .

برنج را روی آن بریزید و روی آن روغن بدهید . برنج را روی حرارت کم و ملایم در مدت طولانی دم کنید تا ته دیگ کاملا برشته و طلایی شود . برنج و خورش در ظرف مناسب ریخته و ته دیگ ها را نیز جداگانه در ظرف مناسبی قرار داده و با خلال پسته و زرشک تزیین کنید .

* - رمز و راز های یک ته دیگ خوشمزه و طلایی و برشته .

رمز یک ته دیگ طلایی و برشته و خوشمزه در مقدار کافی روغن و نیز زعفران و نیز در تهیه آن با حرارت کم در طی مدت طولانی نهفته است .

 

سه شنبه 8 بهمن 1392  10:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها