0

چه کسی خطبه عقد پیامبر اکرم و حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیهما) را خواند؟

yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

چه کسی خطبه عقد پیامبر اکرم و حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیهما) را خواند؟

دهم ربیع الاول یادآور ازدواج پیامبر با خدیجه کبری است . در این روز حضرت ابوطالب علیه السلام برای پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله از حضرت خدیجه خواستگاری نمود و ایشان را به عقد رسول خدا در آورد .

مرحوم صدوق در کتاب «من لا یحضره الفقیه» و شیخ کلینى در کتاب «کافى»، خطبه عقدى را که ‏به وسیله ابوطالب ایراد شده نقل کرده‌‏اند که متن آن طبق روایت ‏شیخ صدوق(ره) این گونه است:

«الحمدلله الذى جعلنا من زرع ابراهیم وذریة اسماعیل، وجعل لنا بیتا محجوجا وحرما آمنا یجبى الیه ثمرات کل شى‏ء، وجعلنا الحکام على الناس فى بلدنا الذى نحن‏ فیه، ثم ان ابن اخى محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب‏ لا یوزن برجل من قریش الا رجح، ولا یقاس باحد منهم ‏الا عظم عنه، وان کان فى المال قل، فان المال رزق حائل‏ وظل زائل، وله فى خدیجه رغبة ولها فیه رغبة، والصداق‏ ما سالتم عاجله وآجله، وله خطر عظیم وشان رفیع ولسان‏ شافع جسیم»

سپاس خدای را که ما را از کشت و محصول ابراهیم و ذریه اسماعیل قرار داد و براى ما خانه مقدسى را که مقصود حاجیان است و حرم امنى است که میوه هر چیز به سوى آن گرد آید بنا فرمود و ما را در شهرى که هستیم حاکمان بر مردم قرار داد. سپس برادر زاده‌‏ام محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب مردى ‏است که با هیچ یک از مردان قریش هم وزن نشود جز آنکه از او برتر است و به هیچ یک از آن‌ها مقایسه نشود جز آنکه بر او افزون ‏است و او اگر چه از نظر مالى کم مال است ولى مال پیوسته در حال دگرگونى و بى‏ثباتى و همچون سایه‌‏اى رفتنى است و او نسبت‏ به خدیجه راغب و خدیجه نیز به او مایل است و مهریه او را نیز هر چه نقدى و غیر نقدى بخواهید آماده است و محمد را داستانى بزرگ و شانى والا و شهرتى عظیم خواهد بود.

من لایحضره الفقیه : ج 3 ص 397

با توجه به خطبه ، ایمان ابوطالب به خداوند یگانه و موحد بودنش ثابت می شود .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

دوشنبه 7 بهمن 1392  1:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها