مواد لازم برای تهیه کورن داگز :
2/3 پیمانه آرد همه منظوره
1/2 پیمانه آرد ذرت ( زرد )
یک ق غ بکینگ پودر
پودر سیر نصف ق چ
مقداری ادویه دلخواه مانند : ادویه سوخاری یا کنتاکی
نمک یک ق چ
1/4 غ چ جوش شیرین
یکعدد تخم مرغ
3/4 پیمانه شیر
4 عدد هات داگز یا سوسیس بزرگ پروتئینی یا گیاهی
4 ق غ پودر نشاسته سفید یا ارد سفید ساده برای غلتاندن سوسیس ها
سیخ چوبی بلند
طرز تهیه :
روی سینی را با کاغذ حوله ای بپوشانید تا بعد از سرخ کردن آنها را روی سینی قرار دهید . داخل سرخ کن روغن سرخ کردنی فراوان بریزید. روغن را گرم کنید تا به 180 درجه سانتیگراد باشد . آرد ذرت و آرد همه منظوره و بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین و ادویه را مخلوط کنید . شیر و تخم مرغ را جداگانه مخلوط کنید . اکنون مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود . سپس اجازه دهید مدت 10 دقیقه بماند تا داخل آان فعل و اتفعالات و اکسیژن دهی انجام شود .
میتوانید آنرا داخل ظرفی با ارتفاع بلند بریزید تا سوسیس ها راحت داخل آن شوند . نشاسته سفید ذرت را در ظرفی بریزید . سوسیس های سیخ شده را در نشاسته آغشته کنید و سپس داخل خمیر فرو کرده و اگر تمایل دارید داخل "کورن فلکس خرد شده " یا نان تست خشک بزنید و بعد فوری داخل روغن کرده و سرخ کنید . حدود 4 تا 5 دقیقه طول میکشد تا طلایی و مغز پخت شوند . سپس روی کاغذ قرار داده و بعد با سس کچاپ ساده یا تند و سس خردل و ... سرو کنید .