مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
750 گرم گوشت گوساله خرد شده
هویج خلالی 600 گرم
برنج 900 گرم تا یک کیلو
300 گرم دنبه آب کرده گوسفند ( یا روغن دلخواه )
600 گرم پیاز
فلفل قرمز تند به دلخواه
بوته سیر یک تا دو عدد
نمک و ادویه پلویی مقداری
طرز تهیه :
دنبه باید خرد شده و قبلا ذوب کرده و صاف شده و کنار گذاشته شود . گوشت حبه قندی خرد شود و حدود 15 دقیقه با دنبه تفت داده میشود . سپس پیاز حلقه شده و هویج خلالی با این دنبه تقت داده میشود تا همه آنها کاراملی شود و بعد فلفل قرمز و ادویه و نمک و بونه سیر اضافه شده و با مقداری کمی آب با هم میپزند تا آب آن به خورد گوشت برود و بسیار کم اب باقی بماند .پس از پختن گوشت , برنج خیس کرده را در آب و نمک پخته و چلویی آبکش میکنند و با مخلوط گوشت ترکیب کرده و دم میکنند . دستور ترجمه از مهشاد و عکس از نت
نکته : میتوان چلو و مایه را جداگانه تهیه کرد و هنگام سرو کردن باهم مخلوط کرد .