0

اوشی پلو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

اوشی پلو

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

750 گرم گوشت گوساله خرد شده

هویج خلالی 600 گرم

برنج 900 گرم تا یک کیلو

300 گرم دنبه آب کرده گوسفند ( یا روغن دلخواه )

600 گرم پیاز

فلفل قرمز تند به دلخواه

بوته سیر یک تا دو عدد

نمک و ادویه پلویی مقداری

طرز تهیه :

دنبه باید خرد شده و قبلا ذوب کرده و صاف شده و کنار گذاشته شود .  گوشت حبه قندی خرد شود و حدود 15 دقیقه با دنبه تفت داده میشود .  سپس پیاز حلقه شده و هویج خلالی با این دنبه تقت داده میشود تا همه آنها کاراملی شود و بعد فلفل قرمز و ادویه و نمک و بونه سیر اضافه شده و با مقداری کمی آب با هم میپزند تا آب آن به خورد گوشت برود و بسیار کم اب باقی بماند  .پس از پختن گوشت , برنج خیس کرده را در آب و نمک پخته و چلویی آبکش میکنند و با مخلوط گوشت ترکیب کرده و دم میکنند . دستور ترجمه از مهشاد و عکس از نت

نکته : میتوان چلو و مایه را جداگانه تهیه کرد و هنگام سرو کردن باهم مخلوط کرد .

یک شنبه 6 بهمن 1392  1:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها