
مواد لازم:
لیمو ترش صاف و گرد 1 کیلو
شکر 2 کیلو
طرز تهیه:
لیموهای درشت بدون لک را 24 ساعت در آب بخیسانید. در طی این مدت چند بار آبش را عوض کنید. سپس در یک دیگ، آب را به جوش آورده و لیمو ترشها را در آن بریزید
و فوری بردارید. اگر لیموها زیاد در آبجوش بمانند، تلخ میشوند. به این ترتیب سه بار لیموها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید. سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده ، آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده اید (شربت مربا) و روی آتش گذاشته اید، بریزید. همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید. دو روز بعد دوباره، مربای لیموی فوق الذکر را بار نموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود.