چندگاهی است وقتی می گویم " اللهم کل ولیک الحجه ابن الحسن " با امدن نام دلربایت دلم نمی لرزد .
چندگاهی است وقتی می گویم " صلواتک علیه و علی آبائه " به یاد مصیبت های اهل بیتت اشک ماتم نمی ریزم .
چندگاهی است وقتی می گویم " فی هذه الساعه " دگر به این نمی اندیشم کجا منزل گرفته ای .
چندگاهی است وقتی می گویم " وفی کل الساعه " دلم نمی سوزد که همه ساعاتم ازآن تو نیست .
چندگاهی است وقتی می گویم " ولیاً و حافظا" احساس نمی کنم که سرپرستم ،امامم کنار من ایستاده است و قضی به نظاره نشسته است .
چندگاهی است وقتی می گویم " وقائدا ًو ناصراً "به یاد پیروزی لشکرت در میان گریه لبخند بر لبم نقش نمی زند.
چندگاهی است وقتی می گویم " ودلیلاً و عینا ً " یقین ندارم که تو راهنما و نگهبان منی است .
چندگاهی است وقتی می گویم " حتی تسکنه ارضک طوعا " یقین ندارم روز حکومت تو بر زمین من هم شاهد مدینه فاضله ات باشم .
چندگاهی است وقتی می گویم "و تمتعه فیها طویلا "به حال آنانی که در زمان طولانی حکومت تو طعم عدالت را می چشند غبطه نمی خورم .
اما چند گاهی است دعای فرج را چندبار می خوانم تا هم با آمدن نامت دلم بلرزد هم اشکم بریزد هم در جستجویت باشم هم سرپرستم باشی هم به حال مردمان عصر ظهور غبطه بخورم و هم احساس کنم خدا نزدیکی من است و باز هم با شرم می گویم " اللهم عجل لولیک الفرج " .
یکسال دیگر هم گذشت و چشممان به جمال مولای غایبمان روشن نشد و چرا بیاید وقتی که اکثر قریب باتفاق ما شیعیان در تمام طول سال از او غافلیم وقلیلی از ما نیز به هنگام مشکلات از او یاد می کنیم .
اما آقای ما به روی سیاه ما نگاه نکن و به دستهای ما که خالی اند و به صوت ما نیز گوش مسپار که گنهکار تر از آن است که ترا با صداقت و اخلاص بخواند .
قلب آن اندک بندگان واقعی خداوند را ببین که هر روز وصبح و شام ترا می خوانند.
وبلاگ : http://khamesealeaba20.blogfa.com/