0

مبحث سی و پنجم طرح صالحین: "لبحند درمانی"

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:مبحث سی و پنجم طرح صالحین: "لبحند درمانی"

خجالت، در واقع، کنار کشیدن از صحنه است. در صورتی که لبخند زدن و خندیدن، نشانگر شخصیت اجتماعی، دست و دلباز و خوش‌قلب است. در ضمن، قدری لبخند زدن خودکار، درمانی مؤثر و قدرتمند برای غلبه بر پیری زودرس است. افراد وقتی می‌‌خندند، فقط یک عضلهٔ اصلی به‌کار گرفته می‌شود؛ در صورتی که برای بروز حالت‌هائی چون خشم و اندوه عضله‌های زیادی باید درهم کشیده شود. لبخند باعث می‌شود انسان، جوان‌تر به‌نظر برسد، در صورتی که دیگر حالت‌های صورت، او را مسن‌تر نشان می‌دهد. لبخند زدن، بهترین ”اکسیر جوانی“ است که دارا هستیم. چیزی که برای همه، قابل دسترسی است. لبخند زدن، باعث می‌شود افراد، جذاب‌تر و جوانتر به‌نظر برسند. می‌توان تا بی‌نهایت از فایده‌های آن، سخن گفت؛ اما کلمه‌ای علیه آن نمی‌توان به زبان اورد. لبخند زدن، می‌تواند فشار روانی حاکم بر هر موقعیتی را کاهش داده و در واقع موجب شود شما بیشتر احساس خوشبختی و شادی کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 7 بهمن 1392  3:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پدربزرگ ها یمان می گفت: به دنیا بخند تا به رویت بخندد و همیشه لبشان خندان بود و دیگران را نیز به خنده وا می داشتند. انهامی گفتند: در آن زمانها زندگیها و افراد چنان بی ریا بودند و مجلسهای شب نشینی، محفلهای فامیلی، دوستانه و حتی عمومی به قدری خالصانه بود که افراد با وجود نداشتن بسیاری از امکانات زندگی امروز، راحت، آسوده خاطر و شاد می زیستند. اما این روزها با وجود این همه امکانات، چون شادی درونی در انسانها وجود ندارد، آسایش روانی نیز گم شده و انسان امروز در پی این گمشده خود را به هر دری می زند تا از ورطه بحرانهای روحی، روانی و اجتماعی گرفتار آمده خلاص شود.

دوشنبه 7 بهمن 1392  3:18 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شاد زیستن نوعی مهارت برای زندگی سالم است. به عبارتی انسان زمانی می تواند سالم زیست کند و از زندگی لذت ببرد که خود نیز در سلامت باشد، این سلامت هم بعد جسمی را شامل می شود هم روحی، در حالی که امروزه به بعد روانی توجه زیادی نمی شود.
روانشناسی می گفت: «آنچنان بخندید که مخاطبتان احساس امنیت کند.» به اعتقاد او اثر خنده بر محیط و اطرافیان بسیار بالا است و بالطبع تعمیم و نهادینه شدن چنین امری در سطح جامعه در حفظ سلامت، افزایش کارایی و موفقیت نیز نقش مثبتی خواهد داشت.
به اعتقاد بسیاری از روانشناسان، جامعه شناسان و مسؤولان، جامعه امروز ایران شاد نیست در حالی که باید به این بعد از نیاز جامعه با توجه به مشکلات و فشارهای زندگی بیش از پیش پرداخته شود و در این زمینه مسؤولان و دست اندرکاران وظیفه سنگینی دارند. باید راههای شاد زیستن به جامعه آموزش داده و نهادینه شود.

دوشنبه 7 بهمن 1392  3:18 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 196

لبخند حالتی از چهرهٔ انسان است که با تکان خوردن عضلات نزدیک به دو گوشهٔ دهان شکل می‌گیرد. اثر خنده را می‌توان در کنار چشم‌ها نیز مشاهده نمود. لبخند معمولاً بیانگر شادی و تفریح و لذت درونی انسان‌هاست. لبخند زبان بین‌المللی جهان است.

مطالعات میان فرهنگی نشان داده‌اند که لبخند روشی برای برقراری ارتباط احساسی در سراسر جهان است، گرچه تفاوت زیادی میان فرهنگ‌های مختلف وجود دارد. لبخند می‌تواند بی‌اختیار (معمولاً شادی ایجاد انگیزه برای خندیدن می‌نماید)، یا ساختگی باشد (وقتی حس‌کنند که باید لبخند بزنند).

سه شنبه 8 بهمن 1392  11:05 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای

اثرات لبخند

• با خندیدن، ظرفیت ریه‌های افراد، افزایش یافته و اکسیژن بیشتری وارد بدن شده و به‌سوی سلول‌ها رهسپار می‌شود و مغز با دریافت اکسیژن بیشتری، بهتر عمل می‌کند، به این علت است که خنده از سکته‌های قلبی، مغزی، تنگی رگ‌های قلبی و بیماری‌های تنفسی و ده‌ها بیماری دیگر به‌خوبی پیشگیری می‌کند.
  • خنده، سیستم ایمنی و دفاعی بدن را که در تندرستی و سلامتی نقش اساسی دارد، تقویت کرده و فعال‌تر می‌سازد.
  • هورمون سایتو - کنیاز که به آن هورمون شادی، نیز گفته می‌شود، در اثر شاد بودن و خندیدن، ترشح شده و دستگاه ایمنی بدن را قوی‌تر می‌سازد.
  • هورمون اندورفین که در شخص احساس اعتماد به‌نفس و سرخوشی می‌کند، در اثر خندیدن، تولید می‌شود. مقدار این هورمون با ورزش و فعالیت‌های نشاط‌آور، بالا می‌رود.
سه شنبه 8 بهمن 1392  11:06 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای

لبخند نهاد بر لب من   بر غنچه ٔ گل شکفتن آموخت

سه شنبه 8 بهمن 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای

لبخند درمانی!

*دلیل آن که نمی خندید آن نیست که پیر شده اید شما پیر می شوید چون نمی خندید!

*کار های اندکی را سراغ داریم که با ارزش اند و خنده یکی از این کارهاست!

*کوتاهترین راه برای گفتن دوستت دارم لبخند است!

*مغز از محل حکومت خود یم تواند بهشتی بسازد و یا جهنمی بسازد!

*خدا به مردم عاقل می خندد و مردم عاقل هم در جواب به خدا می خندند!

*همیشه با هم بخندیم ولی به دیگران نخندیم!

*شادی اگر تقسیم شود          دو برابر می شود!

غم اگر تقسیم شود                نصف می شود!

سه شنبه 8 بهمن 1392  11:08 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 alikhatar20
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

اینجانب بلشخصه آدم متبسمی هستم همیشه درزندگی شخصیم سعی می کنم شادی وآرامش روانتخاب نمایم لحظات زندگیم راباخوش وخرمی سپری می کنم لبخندوخنده روقبول دارم اماازحدمتعارفش که بگذره بعنوان مثال وآنچه که درروایات گفته شده قهقه کاردرستی نیست درضمن حدخنده ربایددرادارات ونزدخانمهارعایت نمودمن درکل انسان شادی هستم وبنظم باخنده میشه تمام بیماریهاراازوجودخودمون دورکردونوعی خوددرمانی می باشد.باتشکرازپست خوبتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 8 بهمن 1392  1:13 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

قدر چهار چیز را قبل از ، از دست دادن آن بدانید:

-سلامتی قبل از بیماری

-ثروت قبل از فقر

-جوانی قبل از پیری

-زندگانی قبل از مرگ                                                «حضرت محمد (ص)»

کسی که چرایی برای زندگی نداش

سه شنبه 8 بهمن 1392  2:00 PM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

نقل قول hoseinh1990

سلام

خواستم فایل رو دانلود کنم که نشد

چند بار امتحان کردم قطع شد وسط کار

در مورد لبخند درمانی فقط همین نکته گفتنش کافیه که

حتی وقتی در اوج عصبانیت هستیم هم با یه لبخند همه این عصبانیت به یکباره تبدیل میشه به ارامش

این معجزه لبخند هستش

با عرض سلام  و تشكر از شما بابت همراهي و همكاري صادقانه و صميمانه شما

فايل مبحث رو از اينجا دانلود كنيد

سه شنبه 8 بهمن 1392  5:13 PM
تشکرات از این پست
sadegh1369
sadegh1369
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 14

لبخند درمانی:

_ ضرر نمیکنی،از هم اکنون لبخند زدن را تجربه کن.

_یادت باشه:انسان های خندان و شاد به خداوند شبیه ترند.

_فراموش نکن،همین لحظه را،اگر گریه کنی یا بخندی،بالاخره میگذرد،امتحان کن.

_بهشت یعنی شادی،خنده،سرور و شعف.

_جای تاسف است ما برای شاد بودن بهانه ای می خواهیم،ولی برای غمگین بودن نیاز به هیچ بهانه ای نداریم.

_یکی از راه های تقرب به درگاه خداوند،شادی کردن و خندیدن است.

_خندیدن یک نیایش است،اگر بتوانی بخندی،آموخته ای که چگونه نیایش کنی.

سه شنبه 8 بهمن 1392  5:40 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
javadtel
javadtel
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

وقتی خدا اندامهای خندیدن بیشتری نسبت به گریه کردن به ما داده چرا نخندیم

tilimkhan

سه شنبه 8 بهمن 1392  6:02 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
alikhatar20
alikhatar20
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

همانطور که آنتونی رابینز هم گفته، مشکل بسیاری از ما این است، فکر می‌کنیم اگر بخندیم در نظر دیگران سبکسر و تهی مغز جلوه کنیم و مورد تمسخر دیگران قرار بگیریم درست است که نباید لوده و سبک بود اما هر چیزی به اندازه خوب و مفید است در هر کاری زیاده روی موردپسند نیست، در هر کاری باید اعتدال را رعایت کرد که بستگی به موقعیت و مکان دارد مثلا در کارهای رسمی کمی شوخی بد نیست اما نباید بیش از اندازه باشد. در جمع دوستانه و خانوادگی شوخی و خنده باعث استحکام روابط خواهد شد البته به شرطی که این شوخی و خنده با دست انداختن و مسخره کردن دیگران نباشد که بجای استحکام روابط باعث تیرگی روابط خواهد شد.

از مطلب اول بحث هم نباید گذشت عده‌ای فکر می‌کنند آدم مذهبی یعنی خشک بودن و بدون هیچ شوخی و کاملا جدی اما "عبوس هرگز نمی‌تواند مذهبی باشد" و همین عبوس بودن افراد مذهبی باعث دور شدن عده‌ای از دین خواهد شد.

این روزها همه درگیر مشکلات زیادی در زندگی هستند زندگی ماشینی باعث شده سردی در روابط بیشتر شود به طبع آن خندیدن و شاد بودن با هم نیز کمرنگ‌تر شده است. دوران قدیم با هم بودن و برای هم وقت گذاشتن بیشتر بوده و حتی با پاره‌ای نان جو نیز دل خوش و خرمی داشتند با وجود همه کمبود امکاناتی که با آن مواجه بوده‌اند، این روزها همه درگیر امور روزمره خود هستند با بالا رفتن هزینه‌ها کارکردن افراد و خستگی‌شان بیشتر شده است با کمی خنده می‌توان این انرژی از دست رفته را چبران کرد و همانطور که در متن هم اشاره شده این خندیدن اثرات مثبتی بر روی فر داشته و باعث بیماری کمتر و هزینه کمتر برای این موارد شد. در پایان جمله آخر رو خیلی پسندیدم "شادی اگر تقسیم شود دو برابر می‌شود، غم اگر تقسیم شود نصف می‌گردد" پس بیاییم شادی‌ها و غمهایمان را تقسیم کنیم.

سه شنبه 8 بهمن 1392  6:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

خندیدن یک نیایش است

اگر بتوانی بخندی،آموخته ای که چگونه نیایش کنی

هنگامی که هر سلول بدن تو بخندد،هر بافت وجودت از شادی بلرزد،

به آرامشی عظیم دست می یابی!

کسی می تواند بخندد،

که طنز آمیزی و تمامی بازی زندگی را می بیند.

کوتاه ترین راه برای گفتن دوستت دارم لبخند است!

شادی اگر تقسیم شود،دو برابر می شود!

غم اگر تقسیم شود،نصف می شود!

همیشه با دیگران بخندیم و هرگز به دیگران نخندیم!

یادت باشه!انسان های خندان و شاد به خداوند شبیه ترند!

کمی موسیقی گوش کن،برقص،بخند(حتی به زور)،

آنگاه بنشین و نظاره کن آثار شگرف همین حرکات به اصطلاح اجباری را!

فراموش نکن!همین لحظه را،اگر گریه کنی یا بخندی!

بالاخره می گذرد،امتحان کن!

بهشت یعنی،شادی،خنده،سرور و شعف

سه شنبه 8 بهمن 1392  9:45 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

واسطه های شیمیایی مغز ما تحت تأثیر عوامل هیجانی دستخوش تغییر و تحول می شوند. مثلاً وقتی ما غمگین هستیم، تنظیم «سروتونین» که یک ناقل شیمیایی است، در مغز ما به هم می خورد.

در واقع وقتی افسرده و غمگین هستیم، سروتونین کاهش پیدا می کند، اما وقتی می خندیم «دوپامین» که به عنوان ناقل شیمیایی در موضوعاتی مثل لذت بردن از زندگی و... اثر دارد، افزایش پیدا می کند و با زیاد شدن دوپامین احساس خوشی و لذت در ما ایجاد می شود و احساس رضایتمندی از زندگی پیدا می کنیم. اثرات واسطه های شیمیایی بسیار شگفت انگیز است، به طوری که با آزاد شدن دوپامین در اثر خندیدن (اگر از ته دل باشد) آنقدر احساس رضایت از زندگی به ما دست می دهد که حتی اگر وضع اقتصادی خوبی هم نداشته باشیم، باز هم از زندگی راضی خواهیم بود، زیرا همین واسطه های شیمیایی میزان رضایت ما را از زندگی بالا می برند.
«خنده» علاوه بر احساس رضایت و خوشحالی در زندگی اگر از ته دل باشد و تظاهر نباشد باعث افزایش یادگیری نیز می شود. (دوپامین باعث افزایش یادگیری می شود(

چهارشنبه 9 بهمن 1392  4:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها