به گزارش آوینی فیلم، شب گذشته در برنامه گلخانه هومن برق نورد بازیگر منتخب جشنواره جام جم با ابراز گلایه از نحوه برگزاری اختتامیه این جشنواره گفت: در لحظه ورود به سالن این همایش با برخورد تند روبرو شدم و اعلام کردند که دیگر جایی برای نشستن نیست.
برق نورد که از این برخورد و عدم برنامه ریزی ناراحت بود در ادامه گفت: این اتفاق در حالی رخ داده است که من به عنوان مهمان به این مراسم دعوت شده ام و کمترین توقعی که داشته ام این بوده است که صندلی برای حضور من قرار داده میشد. متاسفانه این بی توجهی صورت گرفته است.
این بازیگر که در فیلم "دودکش" خوش درخشیده است در ادامه این برنامه با خنده ای اعلام کرد که تا امروز کسی برای گرفتن هدیه ام با من تماس نگرفته است!
این سخن برق نورد با تعجب مجری برنامه گلخانه روبرو شد و او به عنوان نماینده تلویزیون از وی عذر خواهی کرد.
جمشیدی مجری برنامه گلخانه با اعلام اینکه فرجی در روز بعد از برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره جام جم از افرادی که با این مشکل روبرو شده اند عذر خواهی کرده است به این اعتراض پایان داد.
برگزاری مراسمی برای تقدیر و تکریم هنرمندان آن هم در وسعت رسانه ملی باید دارای چه شان و نظمی باشد؟
اختتامیه جشنواره جام جم در حالی برگزار شد که برخی معتقدند بدون برنامه ریزی و نظم بوده است و عصبانیت و کلافگی برخی را همراه داشته اشت.
امروز خبر رسیده است فرجی دبیر برگزاری جشنواره جام جم در اظهاراتی از برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره بعد خبر داده است.
در هر حال امیدواریم اگر واقعا تلویزیون به این حد از آیندهنگری (؟!) رسیده که برای جشنواره یک سال بعد خود از هم اکنون برنامه بريزد، به اين نكته مهم هم توجه كند كه هنرمندان دعوت شده قطعاً براي نشستن به «صندلي» نياز دارند و مهمتر از آن به «احترام».
البته در آخر لزوم برگزاری این مراسمات و تجلیل از هنرمندان این رسانه را نباید نادیده گرفت و تقدیر و سپاس از هنرمندان برای ایجاد انگیزه برای فعالیت های بعدی آنها تاثیر بسزایی خواهد داشت.