نقل قول AliFanoodi
|
عنوان وبلاگ :
|
پایگاه فرهنگی حماسه ی اقتصادی
|
مالک :
|
AliFanoodi
|
آدرس وبلاگ :
|
http://economicepic.rasekhoonblog.com/
|
تاریخ ایجاد وبلاگ:
|
1392/10/09
|
سلام وسپاس
معایب وبلاگ شما به شرح زیر است:
1-المان گرافیکی :مطالب وبلاگ شما المان گرافیکی (عکس مطلب) متاسفانه ندارد واز جذابیت وبلاگ شما کاسته است
2-دومین عیب وبلاگ شما اینه که تعداد مطالب در صفحه اول شما الان در حال حاضر سه پست هست که این باعث شده نصف صفحه شما خاکستری رنگ باشد ،همین الان پیشنهاد می دهیم که مطالب خود را از سه مطلب به حداقل 5مطلب در صفحه اول وحداکثر به هفت مطلب در صفحه اصلی برسانید
3- سومین عیبی که من می بینم وبلاگ شما دارد برای هر مطلبتان یه رنگی انتخاب کردید ،که اشتباه است مطالب خود را به رنگ مشکی یا یه رنگ دیگر که باعث اذیت چشم خواننده نشود تغییر دهید وجملاتی که مهم است را به یک رنگ دیگر یا عنوان وسر مبحث هر مطلب را به رنگ دیگر تغییر دهید
4-مطالب خود را خیلی کوتاه می کنید وبه ادامه مطلب می برید حداقل دوسطر از محتوای خود را انتشار وبقیه را در ادامه مطلب ببرید که در حال حاضر شما دوخط از نوشته را گذاشتید وبقیه را به ادامه مطلب برده اید که این کمی از تاثیر گذاری وبلاگ تان می کاهد
5-پنجمین عیبی که در حال حاضر من در وبلاگ شما مشاهده می کنم ،این هست که شما از مطالب جذاب استفاده نکرده اید ،به طور مثال در دسته بندی مطالب خودتان می توانید از تولید ملی وحماسه اقتصادی ،راه کارهای حماسه اقتصادی ،اقتصاد مقاومتی و... :از اینگونه مطالب جمع نموده وبا ایجاد موضوع مطالبی جذاب بگذارید