0

آشنایی با روش تهیه‌ی پای ماهی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی پای ماهی

 


این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.

 


پای ماهی

مواد لازم:

نمک و فلفل سیاه                                 به میزان لازم

سیب زمینی                                         1 کیلوگرم

هویج                                                    1 عدد

ساقه کرفس                                         2 عدد

پنیر چدار                                              150 گرم

لیمو                                                      1 عدد

فلفل قرمز                                             نصف یک عدد

جعفری                                                 4 ساقه     

فیله ماهی بدون پوست و استخوان       600 گرم

میگو                                                     125 گرم  

روغن زیتون                                           به مقدار لازم

اسفناج خرد شده                                 دو و نیم قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رسیده                              2 عدد چهار تکه شده

 

روش تهیه:

* دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* داخل یک قابلمه تا نیمه آب و مقداری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

* پوست سیب زمینی‌ها را بکنید و آن‌ها را به صورت نگینی با ابعاد 2 سانتیمتر خرد کنید.

* آب و نمک شروع به جوشیدن کرد، سیب زمینی‌ها را داخل آن بریزید. حدود 12 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملاً پخته و نرم شوند.

* در طول این مدت، پوست هویج را بکنید و آن را همراه با ساقه کرفس و پنیر چدار، با رنده درشت، رنده کنید.

* بدون این که لیمو را پوست بکنید، پوست آن را با رنده ریز، رنده نمایید.

* فلفل قرمز را رنده و یا خیلی ریز خرد کنید.

پای ماهی

* جعفری‌ها را خرد نمایید.

* همه سبزیجات و پنیر را با هم مخلوط کنید.

* ماهی‌ها را به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با میگو به سایر مواد اضافه نمایید. 

* آب لیمویی را که پوست آن را رنده کردید، به مواد بیفزایید. لطفاً دقت کنید پالپ لیمو روی مواد نریزد.

* گوجه فرنگی را به چهار قسمت برش بزنید و همراه اسفناج، به سایر مواد اضافه فرمایید.

* روی آن‌ها کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.

* در این زمان سیب زمینی‌ها هم باید پخته شده باشند. آن‌ها را آبکش نمایید و دوباره داخل قابلمه برگردانید.

* روی سیب زمینی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.

* آن‌ها را بکوبید تا پوره یکدستی مهیا شود.

* پوره سیب زمینی را روی مخلوط ماهی بریزید طوری که سطح آن‌ها را کاملاً بپوشاند.

* ظرف را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که محتویات زیرین پخته شدند و سطح سیب زمینی‌ها ترد شد، ظرف را از فر خارج نمایید.  

* این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.

نوش جان!

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 3 بهمن 1392  6:06 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها