نقل قول nookar
باز هم سلام و ممنون از پیگیری شما
من به صفحه ای که شما فرمودید رفتم و با دقت مطالعه کردم، هیچ یک از مشکل های نامبرده مشکل من نبود
مدل لپ تاب من
acer v3-571G
من هر دو نسخه فارسی و انگلیسی را دانلود و نصب کردم ولی مشکلم حل نشد ، حتی ترینر هم کار نمی کنه. روی نسخه ی فارسی یک جنگ های صلیبی 1 هم است ؛ حتی روی اون هم ترینر کار نمی کنه، این در حالی است که من نسخه ی جنگهای صلیبیHD رو از راسخون دانلود کردم و ترینر به درستی بر روی اون اجرا می شود.
همانطور که قبلاً گفتم وقتی بازی اجرا می شود صفحه نمایش بازی بعد از چند دقیقه بهم می ریزد ، بازی را می توان ادامه داد اما همه چیز به هم ریخته است.
پس اگه میشه راهنمایی ام کنید
(اگه لازم باشد می توانم فیلم و عکس هم برایتان بفرستم)
باز هم ممنون
با عرض سلام و ادب خدمت همراه عزیز
مشکل شما ممکن است به دلیل چند مورد رخ دهد.
اولین مشکل آپدیت نبودن کارت گرافیک سیستم
دوم نصب نبودن نرم افزار های جانبی که می توانید هر یک از آن ها را از لینک زیر دانلود کنید ( توجه داشته باشید که نصب تمامی نرم افزار ها از جمله نرم افزار DirectX برای اجرای هر چه بهتر بازی لازم است)
سوم مشکل ویندوز که پیشنهاد من تعویض ویندوز سیستمتان می باشد.
چهارم ویروسی بودن سیستم
پنجم نصب نبودن درایور های سیستم
در آخر من لینک دانلود دیگری از بازی قرار دادم که اگر مشکل از لینک بازی است که بعید هم میدانم مشکلتان برطرف شود:
-
-
رمز فایل : www.p30i.com
-
حجم فایل : 790 مگابایت
در مورد ترینر بازی هم باید عرض کنم که تعداد زیادی برای نسخه جنگ های صلیبی منتشر شده است که اکثر آن ها جواب نمی دهند و موجب مشکلاتی نظیر خروج از بازی و ... می شوند.
به همین دلیل شما باید با روش امتحان و خطا ترینری که روی سیستمتان جواب می دهد را پیدا کنید البته لینک چند ترینر دیگر برای این بازی را قرار می دهم.
————————————————————————————————————————————————–
حجم : ۲۴۱ کیلوبایت
حجم : ۱۱۵ کیلوبایت
حجم : ۴۲۲ کیلوبایت
حجم : ۳۱۰ کیلوبایت
حجم : ۷۶ کیلوبایت
حجم : ۱۲۰ کیلوبایت
امیدوارم مشکلتان حل بشود.
با تشکر فراوان از همراهیتان