0

دانلود بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسی و ترینر بازی

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

دانلود بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسی و ترینر بازی

این بازی در سال 2005 در ماه اوریل منتشر شد. این بازی در اصل از هسته اصلی بازی قدرت گرفته است. در این نسخه اصلاحات بسیاری انجام گرفته است و گرافیک بازی بالا تر رفته است اما خیلی از علاقه مندان این بازی استراتژی بر این عقیده اند که نسخه اول بهتر از نسخه دوم و نسخه سوم بهتر از هر دو نسخه هست که بزودی نسخه سوم هم می توانید از سایت میهن دانلود به صورت کاملا رایگان دریافت کنید.
اگر بازی را به صورت داستانی بازی کنید شما در نقش یک شوالیه هستید که در میان ملت های قدرتمند دیگر هست و باید با تدبیر و اندیشه خود شهر خود را گسترش داده منابع را به وسیله ساختمان های مختلف مانند چوب بری مزرعه و معدن های مختلف جمع اوری کنید و به ساخت یک قلعه بپردازید و وقتی به قدرت دفاعی خود اطمینان پیدا کردید با نیرویی که ساخته اید با استفاده از منجنیق دیوار شهر رقیب خود را خراب کرده و با نیرو های خود به شهر ان ها خماه کنید و لرد ان ها را کشته و در جنگ پیروز شوید.

برخی از ویژگی ها و عکس ها در ادامه مطلب

برخی از ویژگی های این بازی:
-گرافیک بالاتر نسبت به نسخه قبلی
-اسلخه های جدید تر
-منابع جدید تر
-قابلیت ساخت نقشه به سلیقه خود
-ساخت سواره نظام
-ساختن شوالیه
-ساختن کمانداران مختلف
-موضوعی زیبا
-هیجان بالا
-نمره 9.2 در گیم اسپات
-مناسب برای سنین بالای 8 سال
-انجام گرفتن بازی در قرون وسطی
سیستم مورد نیاز:
-
تمامی ویندوز ها
-سی پی یو 1.4 گیگاهرتز به بالا
-رم 256 مگابایت به بالا
گرافیک 32 مگابایت به بالا-

924072_20050428_screen002.jpg

نسخه انگلیسی

ICO Key thumb 240x240 1263 دانلود رایگان بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسیپسورد:www.mihandownload.com
————————————————————-
نسخه فارسی:

ICO Key thumb 240x240 1263 دانلود رایگان بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسیپسورد:www.mihandownload.com

دانلود ترینر بازی stronghold 2 برای همه ورژن ها

download 

download 

download 

download 

download 

download 

password پسورد فایل: www.balyan.ir

آموزش کار کردن با ترینر بازی:

1- ابتدا ترینر را توسط برنامه Win RAR از حالت فشرده خارج کنید.

2-  محتویات داخل پوشه را کپی کرده و در محل بازی (مسیری که بازی را در آن نصب کرده اید) قرار دهید.

3- ترینر را اجرا کرده و دکمه هایی که بروی آن نوشته شده است را به خاطر بسپارید.

4- بازی را اجرا کرده و وارد محیط بازی شوید.

5- دکمه هایی که بروی ترینر نوشته شده بود را بفشارید.

نکته ۱: در صورت نشان ندادن دکمه های عملکرد ترینر , پس از اجرای ترینر بروی دکمه Info یا قسمتی از تصویر یا با کلیک راست کردن و … استفاده کنید (بستگی به نوع ترینر شما دارد).

نکته ۲: در ترینر های منظور از عبارت NUMPAD همان دکمه های ماشین حساب کیبورد شماست.

نکته ۳: برای استفاده از برخی ترینر ها همواره باید آنتی ویروس خود را غیر فعال کرده تا از ویروسی شناختن ترینر جلوگیری شود.

نکته ۴: بعضی ترینر ها نیاز به فعال سازی دارند که در بین قسمت های ۴ و ۵ ( بالا ) باید این دکمه را بفشارید تا ترینر فعال شود ( در خود ترینر ذکر شده است ).

پنج شنبه 3 بهمن 1392  3:32 PM
تشکرات از این پست
siryahya nikonazar12 nookar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:دانلود بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسی و ترینر بازی

واقعا دم شما گرم

نمیدونستم مثل خودم تو کارتون سرعت دارید

حتما یادم باشه زیاد مزاحمتون میشم

بازم ممنون و تشکر

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 3 بهمن 1392  4:33 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:دانلود بازی استراتژی جنگ های صلیبی StrongHold 2 به همراه نسخه فارسی و ترینر بازی

خیلی با این بازی خاطره دارم

و دنبال نسخه 3 هم میگردم اگه پیدا کردم بهتون خبر میدم شما هم اینجا بزارید

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 3 بهمن 1392  4:35 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

واقعا دم شما گرم

نمیدونستم مثل خودم تو کارتون سرعت دارید

حتما یادم باشه زیاد مزاحمتون میشم

بازم ممنون و تشکر

خواهش می کنم 

بنده درخدمتم

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
پنج شنبه 3 بهمن 1392  6:44 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

سلامی دوباره

خوب هستید؟؟

میشه نسخه legends قلعه  رو که فارسی هم هست رو برا دل بزارید؟؟؟

دوشنبه 7 بهمن 1392  8:18 PM
تشکرات از این پست
ehsantv
ehsantv
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

سلام
مال من ورژن۱٫۲ فارسی دارینوسه
ولی ترینر داخلش نیست و با این ترینر که گذاشتی هم کار نمیکنه
هر دکمه ای رو میزنم قرمز میشه
ترینر های دیگه رو هم امتحان کردم اونها اصلا توی بازی نمیره
لطفا کمک کنید؟؟؟

یک شنبه 11 خرداد 1393  12:20 AM
تشکرات از این پست
siryahya
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول parseman_110

نقل قول ehsantv

سلام
مال من ورژن۱٫۲ فارسی دارینوسه
ولی ترینر داخلش نیست و با این ترینر که گذاشتی هم کار نمیکنه
هر دکمه ای رو میزنم قرمز میشه
ترینر های دیگه رو هم امتحان کردم اونها اصلا توی بازی نمیره
لطفا کمک کنید؟؟؟

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز

با توجه به این که نسخه فارسی بازی روی سیستمتان دارید ، از این ترینر استفتده کنید :

download 

در صورتی که باز هم جواب نداد لطفا به خود سایت دارینوس مراجعه کرده و با استفاده از کارت vip بازیتان می توانید ترینر مختص خود دارینوس را در قسمت کاربران ویژه دانلود کنید.

البته فکر می کنم در دیسک شماره 2 بازی نیز ترینر آن قرار گرفته شده باشد

با تشکر فراوان از همراهیتان

یک شنبه 11 خرداد 1393  12:36 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلامی دوباره

خوب هستید؟؟

میشه نسخه legends قلعه  رو که فارسی هم هست رو برا دل بزارید؟؟؟

با سلام خدمت شما دوست عزیز

شما می توانید با دانلود قسمت زیر صداهای فارسی بازی را به دست آورده و به جای صدای اصلی بازی قرار دهید:

دانلود دانلود صدا های دوبله فارسی : 

یک شنبه 11 خرداد 1393  12:41 PM
تشکرات از این پست
nikonazar12
nikonazar12
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 214

سلام خیلی عالی بود نصخه فارسیش خیلی خوشم امد خیلی خیلی ممنون بازم از این بازی هه بزار مثل Stronghold Legends این بازی از اینم قشنگ تره بازم ممنون

heartیامهدیheart

جمعه 16 خرداد 1393  8:25 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول nikonazar12

سلام خیلی عالی بود نصخه فارسیش خیلی خوشم امد خیلی خیلی ممنون بازم از این بازی هه بزار مثل Stronghold Legends این بازی از اینم قشنگ تره بازم ممنون

با عرض سلام و ادب

تمام نسخه های بازی Stronghold از جمله Stronghold Legends در تالار بازی قبلا قرار گرفته است ، لذا شما می توانید با جست و جو بازی مورد نظرتان را پیدا کنید.

شنبه 17 خرداد 1393  8:58 AM
تشکرات از این پست
nikonazar12
nikonazar12
nikonazar12
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 214
شنبه 17 خرداد 1393  9:09 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
nookar
nookar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 133

سلام

من این بازی رو دانلود کردم و در حین بازی مشکل گرافیکی پیدا می کند یعنی صفحه نمایش ناگهان یه طوری می شود گاهی دوباره درست می شود و بعد دوباره همون مشکل.

و برخی اوقات هم می پرد بیرون...

من این بازی رو از بچگی انجام می دادم و برام خیلی مهم است ؛ راستش برای ترینر هایش دانلود کردم که متأسفانه هیچ کدام کار نمی کند. لطفاً راهنمایی کنید خیلی دوست دارم این بازی را با ترینر سالم بازی کنم چون دوباره خاطرات دوران کودکی زنده می شود.

پنج شنبه 5 تیر 1393  4:32 PM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول nookar

سلام

من این بازی رو دانلود کردم و در حین بازی مشکل گرافیکی پیدا می کند یعنی صفحه نمایش ناگهان یه طوری می شود گاهی دوباره درست می شود و بعد دوباره همون مشکل.

و برخی اوقات هم می پرد بیرون...

من این بازی رو از بچگی انجام می دادم و برام خیلی مهم است ؛ راستش برای ترینر هایش دانلود کردم که متأسفانه هیچ کدام کار نمی کند. لطفاً راهنمایی کنید خیلی دوست دارم این بازی را با ترینر سالم بازی کنم چون دوباره خاطرات دوران کودکی زنده می شود.

با عرض سلام و ادب خدمت شما دوست عزیز

لطفا مشخصات سیستمتان را اعلام فرمایید.

همچنین گرافیک خود را هم آپدیت و تمام نرم افزار های موجود در لینک زیز را هم بر روی سیستم خود نصب فرمایید.

راهنمای جامع نصب و اجرای بازی های کامپیوتری 

جمعه 6 تیر 1393  3:09 PM
تشکرات از این پست
nookar
nookar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 133

باز هم سلام و ممنون از پیگیری شما

من به صفحه ای که شما فرمودید رفتم و با دقت مطالعه کردم، هیچ یک از مشکل های نامبرده مشکل من نبود

مدل لپ تاب من

acer v3-571G

من هر دو نسخه فارسی و انگلیسی را دانلود و نصب کردم ولی مشکلم حل نشد ، حتی ترینر هم کار نمی کنه. روی نسخه ی فارسی یک جنگ های صلیبی 1 هم است ؛ حتی روی اون هم ترینر کار نمی کنه، این در حالی است که من نسخه ی جنگهای صلیبیHD رو از راسخون دانلود کردم و ترینر به درستی بر روی اون اجرا می شود.

همانطور که قبلاً گفتم وقتی بازی اجرا می شود صفحه نمایش بازی بعد از چند دقیقه بهم می ریزد ، بازی را می توان ادامه داد اما همه چیز به هم ریخته است.

پس اگه میشه راهنمایی ام کنید

(اگه لازم باشد می توانم فیلم و عکس هم برایتان بفرستم)

باز هم ممنون

چهارشنبه 18 تیر 1393  8:30 AM
تشکرات از این پست
parseman_110
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1

نقل قول nookar

باز هم سلام و ممنون از پیگیری شما

من به صفحه ای که شما فرمودید رفتم و با دقت مطالعه کردم، هیچ یک از مشکل های نامبرده مشکل من نبود

مدل لپ تاب من

acer v3-571G

من هر دو نسخه فارسی و انگلیسی را دانلود و نصب کردم ولی مشکلم حل نشد ، حتی ترینر هم کار نمی کنه. روی نسخه ی فارسی یک جنگ های صلیبی 1 هم است ؛ حتی روی اون هم ترینر کار نمی کنه، این در حالی است که من نسخه ی جنگهای صلیبیHD رو از راسخون دانلود کردم و ترینر به درستی بر روی اون اجرا می شود.

همانطور که قبلاً گفتم وقتی بازی اجرا می شود صفحه نمایش بازی بعد از چند دقیقه بهم می ریزد ، بازی را می توان ادامه داد اما همه چیز به هم ریخته است.

پس اگه میشه راهنمایی ام کنید

(اگه لازم باشد می توانم فیلم و عکس هم برایتان بفرستم)

باز هم ممنون

با عرض سلام و ادب خدمت همراه عزیز

مشکل شما ممکن است به دلیل چند مورد رخ دهد.

اولین مشکل آپدیت نبودن کارت گرافیک سیستم 

دوم نصب نبودن نرم افزار های جانبی که می توانید هر یک از آن ها را از لینک زیر دانلود کنید ( توجه داشته باشید که نصب تمامی نرم افزار ها از جمله نرم افزار DirectX برای اجرای هر چه بهتر بازی لازم است)

سوم مشکل ویندوز که پیشنهاد من تعویض ویندوز سیستمتان می باشد.

چهارم ویروسی بودن سیستم

پنجم نصب نبودن درایور های سیستم

در آخر من لینک دانلود دیگری از بازی قرار دادم که اگر مشکل از لینک بازی است که بعید هم میدانم مشکلتان برطرف شود:

• رمز فایل : www.p30i.com
  • حجم فایل :  790 مگابایت

در مورد ترینر بازی هم باید عرض کنم که تعداد زیادی برای نسخه جنگ های صلیبی منتشر شده است که اکثر آن ها جواب نمی دهند و موجب مشکلاتی نظیر خروج از بازی و ... می شوند.

به همین دلیل شما باید با روش امتحان و خطا ترینری که روی سیستمتان جواب می دهد را پیدا کنید البته لینک چند ترینر دیگر برای این بازی را قرار می دهم.

————————————————————————————————————————————————–

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۲۴۱ کیلوبایت 

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۱۱۵ کیلوبایت  

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۴۲۲ کیلوبایت  

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۳۱۰ کیلوبایت 

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۷۶ کیلوبایت 

Download دانلود ترینر Stronghold 2    حجم : ۱۲۰ کیلوبایت 

امیدوارم مشکلتان حل بشود.

چهارشنبه 18 تیر 1393  11:03 AM