0

4 ممنوعیت غذایی برای مبتلایان به" نقرس"

 
various
various
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 157
محل سکونت : کهگلویه و بوراحمد

4 ممنوعیت غذایی برای مبتلایان به" نقرس"

"نقرس" بیماری است که نتیجه افزایش اسید اوریک در بدن است که تغذیه در بالارفتن اسید اوریک نقش به‌سزایی دارد.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: بیماری "نقرس" که با افزایش اسید اوریک در بدن ایجاد می‌شود، یعنی افراد با مصرف زیاد پروتئین اسید اوریک بدنشان افزایش یافته و باعث درد و تورم در مفاصل می‌‌‌‌‌شود.

 

وی افزود: این افراد باید مصرف پروتئین حیوانی مانند گوشت قرمز را محدود کنند و به جای آن پروتئین گیاهی مثل سویا را مصرف کنند.

 

وی ادامه داد: از عوامل دیگر افزایش اسید اوریک پروتئین حبوباتی مثل عدس و لوبیا است که باید برای افراد مبتلا به" نقرس "محدود شود و به جای آن برنج، سیب‌زمینی و ماکارونی مصرف کنند.

 

دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد:‌ برخلاف باور غلط که افراد گوشت داخل خورشت را نمی‌خورند باید گفت: که حتی عصاره‌ی گوشت که با بقیه‌ی مواد پخته می‌شود نیز باعث افزایش سطح اسید اوریک می‌شود.

 

پنج شنبه 3 بهمن 1392  1:47 PM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها