0

این گوشت ها با خطر مرگ زودرس همراهند

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

این گوشت ها با خطر مرگ زودرس همراهند


پژوهشگران آمریکایی در تحقیقات اخیر خود هشدار دادند که مصرف زیاد گوشت قرمز خطر مرگ زودرس را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می دهد.

این مطالعات نشان دادند که مصرف 85 گرم گوشت قرمز در روز خطر مرگ زودرس را در جریان این تحقیقات 13 درصد افزایش داد. همچنین مشخص شد که خطر مرگ زودهنگام در صورت مصرف روزانه فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس 20 درصد افزایش می یابد.

برای انجام این تحقیق 110 هزار فرد بزرگسال انتخاب شده و در طول 20 سال عادت های غذایی و وضعیت سلامتی آنها مورد بررسی قرار گرفت. بررسی ها نشان داد که جایگزین کردن غذاهای دیگر به جای بخشی از گوشت قرمز مصرفی خطر مرگ را کاهش می دهد. به عنوان مثال پژوهشگران دریافتند که خوردن مغزها به جای گوشت گاو توانسته است خطر مرگ زودرس را به میزان  19 درصد کاهش دهد و یا مصرف گوشت پرندگان یا غلات سبوس دار به جای گوشت قرمز می تواند خطر بروز مرگ زودرس را به میزان 14 درصد کاهش دهد. همچنین مصرف لبنیات کم چرب این خطر را به میزان 10 درصد و ماهی به میزان 7 درصد کاهش می دهد.

لازم به ذکر است که گوشت قرمز کم چرب را نباید از رژیم غذایی حذف کرد بلکه باید در مصرف آن اعتدال را رعایت نمود.

 

پنج شنبه 3 بهمن 1392  8:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها