0

آموخته هایمان از مطب دندان پزشکی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

آموخته هایمان از مطب دندان پزشکی

سلام دوستای خوبم
هر کدوم از ما شاید یکبار به مظب دندان پزشک مراجعه کرده باشیم...
همیشه بیمار هم در مورد درد خودش چیزایی رو به مرور زمان یاد میگیره که می تونه برای بقیه مفید و کاربردی باشه
تو این تاپیک چیزایی که یاد گرفتیم رو می نویسیم... و مطمئنا از زبان ما ممکنه خیلی تخصصی نباشه و ناقص باشه
اما اشتباه نیست... میگن تا وقتی عضوی از بدنت دچار مشکل نشه نمیشناسیش

امیدوارم این تاپیک بتونه اطلاعات خوبی رو شامل بشه

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 2 بهمن 1392  11:40 PM
تشکرات از این پست
hessamnice mehrad90
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ به:آموخته هایمان از مطب دندان پزشکی

به نظر من اولین چیزی که مهمه مسواک زدنه
یادمه یه دختر 14-15 ساله اومده بود دکتر که معاینه کنه برای ارتودنسی
که ببینه می تونه انجام بده یا نه
دکتر وقتی معاینه کرد گفت که تو دندونات از لثه هات جداست! خونریزی لثه هم داری... اگر ارتودنسی کنی تمام دندونات میریزه! روزی چند بار مسواک میزنی؟
گفت یکبار!
دکتر گفت یکبار کمه... باید 3 بار بزنی... 
و یه نکته دیگه هم دکتر گفت که من خودمم رعایت نمی کردم :
"بعد از زدن خمیر دوندون مسواکت رو خیس نکن! همینجوری مسواک بزن"

البته من دلیلشو نمی دونم اما فکر کنم هر کی رعایت کنه فرقش رو می فهمه... مخصوصا که از اون دختر خواست 3 ماه بعد که این وضع رو رعایت کرد بیاد برای معاینه مجدد

خود منم وقتی رفتم برای معاینه دکتر گفت دندونام داغونه و فقط به خاطر مسواک درست نزدنه... البته من 2-3 بار مسواک رو می زنم ولی انگار درست نمی زدم ... حتی از نخ دندون استفاده می کنم!
نمی دونم والا ولی حتما درست استفاده نمی کردم..

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 2 بهمن 1392  11:40 PM
تشکرات از این پست
hessamnice mehrad90
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مراحل پوسیدگی دندان 

جالبه بدونین تمام درد های و مشکلات و بیماری های بدن براش یه داروی گیاهی هست به جز پوسیدگی دندان!
پوسیدگی دندان از همون درست مسواک نزدن ساده شروع میشه، شکل زیر رو ببینین:

با توجه به این شکل پوسیدگی دندان از مینای دندان شروع میشه و بعد عاج دنان، عصب، استخوان رو درگیر می کنه و در نهایت به عصب میرسه..
وقتی به عصب میرسه ما دچار دندان درد میشیم و به پزشک مراجعه می کنیم!
در صورتی که اگر وقتی که به عصب نرسیده بریم دکتر می شه با تراشیدن قسمت پوسیده و بعد پر کردن اون مانع از بین رفتن کل دندان شد. از طرفی هزینه کمتری رو مجبورید بپردازید.

چرا هزینه بیشتر؟ 
چون اگر به عصب برسه باید عصب کشی بشه و علاوه بر 3 برابر هزینه بیشتر، در واقع بعد از عصب کشی دندان شما به شکل زیر در میاد:

اگر دقت کنین اون قسمت نوشته پر شده موقت... و بعد از یه مدت قاب دندونتون کاملا می پوسه یا میشکنه و مجبورین قاب بذارین! و کلی هزینه کنین...
اصلا تمام هزینه های مادی به کنار... شما دندونتون رو از دست میدید! چیزی که مجبورین باقی سالهای عمرتون باهاش مهمترین کار حیاتی (غذا خوردن) رو انجام بدید.

چهارشنبه 2 بهمن 1392  11:41 PM
تشکرات از این پست
hessamnice mehrad90
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

و اما تجربه من در این زمینه :
الان خیلی از دکترها میگن فقط دوبار صبح قبل از صبحانه و شب قبل از شام و میگن فلوراید موجود در خمیر دندان زیادیش هم برای دندان ضرر داره .... جرمگیری دندان هرچندسال یکبار و با نظر یک دندانپزشک متعهد و دلسوز لازمه ... استفاده از نخ دندان هم شبها قبل از مسواک زدن ضروریه .... روش صحیح مسواک زدن هم خیلی مهمه و گاهی بعضیا اینقدر اشتباه مسواک میزنن که نزنن بهتره ... استفاده از آدامسهای بدون شکر مفیده و استفاده از بقیه آدامسها مضره ... تعویض مسواک هر سه ماه یکبار لازمه .... استفاده مداوم ازخمیردندانهای سفیدکننده بخصوص مارکهای خارجی مثل آکوافرش که فوق العاده دندانها رو سفید و زیبا میکنه به اعتقاد خیلی از متخصصین دهان و دندان مضره ....استفاده از شیر و مواد لبنی سالم و حتی المکان محلی برای سلامت و استحکام دندان بسیار مفیده ...
از همه اینها که بگذریم بحث ژنتیک هم هست و بعضیها ممکنه همه این کارها رو انجام بدن و دندونهاشون خراب بشه ولی بعضیها هیچکدوم از این کارها رو انجام ندن ولی دندونهاشون سالم باشه ولی این موضوع هیچ ربطی به تاثیرات مفید نگهداری از دندانها نداره ...

چهارشنبه 2 بهمن 1392  11:41 PM
تشکرات از این پست
hessamnice mehrad90
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

باید خیلی آرام دندانها رو مسواک زد و روش درستش بالا-پایین کردن مسواک است. باید طوری مسواک را بالا-پایین کنیم که جرم های زیر لثه را تمیز کند.

قبل از مسواک کردن بهتر است دهان را با آب سرد بشوئیم و بعد از مسواک کردن بهتر است با آب گرم دهان رو بشوئیم.دقت کنید که آب نه خیلی سرد باشد و نه خیلی داغ.

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

پنج شنبه 3 بهمن 1392  12:18 AM
تشکرات از این پست
siryahya mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها