دکتر محمد هادي کديور در زمينه اقدمات درماني افراد دچار حملات قلبي تا زمان ارجاع آنان به مراکز درماني، اظهارداشت: اگر فردي که دچار حمله قلبي شده است، حمله قلبي او همراه با درد شديد باشد، بلافاصله بايد از قرص زيرزباني استفاده کند تا اين امر موجب کاستن ميزان درد در او شود.
اين متخصص قلب و عروق با بيان اينکه فردي که دچار حمله قلبي شده، بايد بيحرکت باشد، افزود: اطرافيان بايد بيمار را در معرض هواي باز قرار دهند و بلافاصله با اورژانس تماس بگيرند.
وي تصريح کرد: در صورتي که فرد هوشياري خود را از دست داده باشد، اطرافيان وي بايد نبض بيمار را گرفته و ماساژ قلبي بدهند، در هر دقيقه صد بار به سينه فرد فشار آورده و همراه با اين حرکات تنفس دهان به دهان را فراموش نکنند.
کديور در ادامه، تاکيد کرد: بايد با گذاشتن جسمي زير سر فرد دچار حمله قلبي سر او به سمت بالا نگه داشته شود. در صورتي که فرد داراي دندان مصنوعي باشد بايد آن را از دهان فرد خارج کرد.
وي با بيان اينکه اگر فرد دچار حمله قلبي هوشيار باشد، هيچ مانعي براي خوردن آب سرد ندارد، اظهار داشت: در صورتي که اين دسته از افراد هوشياري خود را از دست داده باشند بايد از خوردن هر چيز ديگر حتي آب به دليل ورود آن به ريه بپرهيزند.
وي با اشاره به اينکه افراد مبتلا به بيماري هاي قلبي تا آخر عمر درگير اين بيماري هستند، افزود: افرادي که سابقه خانوادگي بيماريهاي قلبي را دارند بيشتر مستعد ابتلا به اين حملات هستند. بنابراين افراد با رعايت اصول و سبک زندگي صحيح مي توانند از ابتلا به بيماريهاي قلبي پيشگيري کنند.