0

وسترن «هشت نفرت‌ انگیز»، فیلم جدید «تارانتینو» خواهد شد

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

وسترن «هشت نفرت‌ انگیز»، فیلم جدید «تارانتینو» خواهد شد

http://naghdefarsi.com/images/stories/rooz/13/10.22/13921003000087_photoa.jpg

«کوئنتین تارانتینو»، به زودی ساخت فیلم جدید خود با نام «هشت نفرت‌‌انگیز» را آغاز خواهد کرد.

در حالی‌که آخرین فیلم «کوئنتین تارانتینو» با نام «جانگوی آزاد شده» سال گذشته توانست موفقیت‌های زیادی را به دست آورد و مورد توجه منتقدان قرار گیرد، این تصور وجود داشت که با احتمال زیاد تارانتینو، فیلم بعدی‌اش را در ادامه همین فیلم خواهد ساخت.

این فیلمساز آمریکایی اکنون پس از چند ماه اعلام کرده که فیل جدیدش یک وسترن تحت عنوان «هشت نفرت‌انگیز» است که هیچ ربطی به فیلم‌ قبلی‌اش ندارد.

اسامی بازیگران این پروژه سینمایی هنوز اعلام نشده، ولی برخی منابع داخلی عنوان کرد‌ه‌اند که بخشی از فیلمنامه «تارانتینو»، برای «کریستف والتز» (برنده اسکار بهترین بازیگر برای فیلم «جانگوی آزاد شده) نوشته شده است، «والتز» در فیلم «لعنتی‌های مفتضح» تارانتینو نیز نقش‌آفرینی کرده است.

«تارانتینو» دو ماه پیش، هنگام حضور در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرده بود که در کارش جدیدش بار دیگر به سراغ ژانر وسترن خواهد رفت.

او در این برنامه گفت: تاکنون این را در جمع نگفته‌ام ولی باید بگویم که من عاشق ژانر وسترن هستم، هنگام ساخت فیلم «جانگوی آزاد شده» نیز خیلی به من خوش گذشت، پیش از ساخت این فیلم با خودم گفتم خوب چه طور است یک فیلم وسترن بسازم و زمانی‌که به خوبی از پسش برآمدم گفتم خوب این یکی که خوب شد پس چه بهتر که یکی دیگر بسازم.
دوشنبه 30 دی 1392  9:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها