پياز خرد شده- سه چهارم پيمانه
روغن کانولا- يک قاشق غذاخوري
خمير مايه خشک-۷گرم
آب ولرم-نصف پيمانه
شير ولرم-نصف پيمانه
کره نرم-يک چهارم پيمانه
تخم مرغ-۲عدد
شکر-يک قاشق غذاخوري
نمک-نصف قاشق مرباخوري
آرد-۳تا۴ پيمانه
آب سرد-۲قاشق غذاخوري
کنجد-۲قاشق غذاخوري
دانه خشخاش-يک قاشق غذاخوري
پياز را در ماهيتابه اي تفت دهيد، سپس بگذاريد خنک شود.
مايه خمير را در آب ولرم حل کنيد و شير، کره، يک عدد تخم مرغ، شکر، نمک و يک پيمانه آرد را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. پياز و بقيه آرد را اضافه کنيد و ورز دهيد تا خمير نرم به دست بيايد، سپس در ظرفي که کمي چرب کرده ايد روي آن را بپوشانيد و به مدت کمي ورز دهيد تا همه خمير چرب شود. يک ساعت کنار بگذاريد تا ور بيايد.
سپس خمير را کمي مالش دهيد تا پف آن بخوابد و بگذاريد ۱۰دقيقه ديگر استراحت کند.
خمير را روي سطحي آغشته به آرد قرار دهيد و به ۳۲ قسمت تقسيم کنيد. هر قسمت را به شکل طناب فرم دهيد و در سيني کمي چرب شده بگذاريد، روي آن را دوباره بپوشانيد و بگذاريد ور بيايد.
آب سرد و باقي مانده تخم مرغ را با هم ترکيب کنيد و هم بزنيد و با چنگال روي نان ها بکشيد، سپس روي هر يک مقداري کنجد يا دانه خشخاش بريزيد.
سيني را به مدت ۲۰دقيقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتي گراد قرار دهيد.