0

ترفند مرورگرهای مختلف

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پایان دردسرهای تایپ اشتباهی فارسی در نوار آدرس مرورگر فایرفاکس

در صورتی که با مرورگر فایرفاکس زیاد سروکار دارید،‌ حتماً‌ به این مشکل برخورده‌اید که هنگامی که قصد دارید تا آدرس سایتی را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید به این دلیل که از قبل زبان کیبورد ویندوز بر روی فارسی قرار گرفته است،‌ آدرس سایت اشتباهاً به زبان فارسی تایپ می‌شود و ناچارید عبارت اشتباه را پاک نموده، زبان کیبورد را به انگلیسی تغیر دهید و مجدد آدرس صحیح را وارد کنید. این مشکل چه برای کاربران حرفه ای که تند تایپ می‌کنند و چه برای کاربران مبتدی که به هنگام تایپ به صفحه کلید نگاه می‌کنند پیش می‌آید. در این ترفند قصد داریم به معرفی راهی بپردازیم که دیگر نگرانی از این بابت نداشته باشید، به طوری که هر آنچه از این پس در نوار آدرس فایرفاکس وارد می‌کنید،‌ به طور اتوماتیک انگلیسی تایپ شود.

 

بدین منظور:
تنها نیازمند یک افزونه به نام Input Language Assistant هستیم. با نصب این افزونه بر روی مرورگر فایرفاکس، در صورتی که ( تک کدر )‌ زبان کیبورد بر روی فارسی (یا هر زبانی به غیر انگلیسی) قرار گرفته باشد،‌ به طور اتوماتیک زبان به انگلیسی تغییر پیدا می‌کند و اشتباهی رخ نمی‌دهد.
برای نصب این افزونه به لینک زیر بروید:
http://addons.mozilla.org/af/firefox/addon/48578
سپس با انتخاب Add to Firefox و سپس کلیک بر روی دکمه Install،‌ افزونه را نصب کنید. پس از نصب افزونه نیاز است که یک بار فایرفاکس را ببندید و آن را از نو باز کنید.
تنها دقت کنید اگر یک تب باز کنید و همان زمان زبان کیبورد را بر روی فارسی قرار دهید و در نوار آدرس تایپ کنید،‌ زبان همچنان فارسی خواهد بود. اما اگر ابتدا زبان را به فارسی تغییر دهید و سپس یک تب جدید باز کنید و در نوار آدرس تایپ کنید متوجه کارکرد افزونه خواهید شد.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 12 بهمن 1392  7:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

نمایش لیست کلیه صفحات مخفی در فایرفاکس 4

یکی از مواردی که از نسخه‌های قدیمی فایرفاکس در آن به چشم می‌خورد، وجود صفحات مخفی است که با عبارت about شروع می‌شوند. در ترفندهایی نظیر «آدرس‏‌های مخفی فایرفاکس با بهره‏‌گیری از پروتکل about» به معرفی هر یک از آن‌ها پرداخته‌ایم. با عرضه نسخه 4 مرورگر فایرفاکس صفحات مخفی دیگری نیز به آن افزوده شده است. یکی از این صفحات مخفی، صفحه‌ای است که کلیه صفحات مخفی با پروتکل about در آن لیست شده است. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه دستیابی به این لیست بپردازیم.

 

بدین منظور:

کافی است عبارت about:about را در نوار آدرس فایرفاکس 4 وارد کنید.
صفحه‌ای با تیتر About About پدیدار خواهد شد ( تک کدر ) که لیست کلیه صفحات مخفی about در آن به چشم می‌خورد و با کلیک بر روی هر کدام، می‌توان وارد آن شد.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 12 بهمن 1392  7:56 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

استفاده از نوار آدرس مرورگر به عنوان یک ماشین حساب

فرض کنید که در حال گشت‌و‌گذار در محیط وب هستید و قصد دارید تا یک عمل ریاضی نظیر جمع یا تفریق را انجام دهید. شاید سریع‌ترین راهی که به ذهن می‌رسد استفاده از ماشین حساب ویندوز باشد. اما باید بدانید که می‌توانید از این نیز سریع‌تر عمل کنید! در این ترفند قصد داریم نحوه استفاده از نوار آدرس مرورگر اینترنت به عنوان یک ماشین حساب را برای شما بازگو کنیم. به طوری که بدون نصب هرگونه افزونه‌ای و در هر مرورگر دلخواهی، می‌توانید عملیات ریاضی را در قسمت نوار آدرس مرورگر انجام دهید و جواب بگیرید.

 

بدین منظور:
ابتدا مرورگر اینترنتی دلخواه خود را باز کنید.
اکنون در نوار آدرس مرورگر (محلی که آدرس‌های اینترنتی را وارد می‌کنید) عبارت زیر را وارد کنید:
javascript:X+Y
به جای X و Y دو عدد دلخواه را وارد کنید. به عنوان مثال برای محاسبه جمع دو عدد 14 و 29 بایستی این عبارت را وارد نماییم:
javascript:14+29
خواهید دید که عدد 43 به عنوان نتیجه بر روی صفحه نقش می‌بندد.

شما می‌توانید از هر 4 عمل اصلی ریاضی استفاده کنید. به مثال زیر  که در آن علائم تفریق، ضرب و تقسیم نیز استفاده شده است توجه کنید:
javascript:(17-2)/3*2
حاصل این عبارت 10 خواهد بود.

همچنین شما امکان محاسبه توان و جذر اعداد را نیز خواهید داشت. عبارت زیر حاصل 2 به توان 3:
(javascript:Math.pow(2,3
و عبارت بعدی حاصل جذر عدد 32 را نمایش خواهد داد:
(javascript:Math.sqrt(32

در صورتی که این ترفند بر روی مرورگر شما عمل نکرد، قابلیت Javascript بر روی مرورگر شما غبرفعال است که بایستی از قسمت تنظیمات مرورگر،‌ آن را فعال کنید.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 12 بهمن 1392  7:57 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

راهی مخفی برای تغییر اندازه پنجره مرورگر اینترنت اکسپلورر

هما‌ن‌طور که می‌دانید برای بیشینه (Maximize) کردن پنجره مرورگر Internet Explorer مانند همه پنجره‌های دیگر ویندوز کافی است بر روی دکمه مربع شکل موجود در سمت راست بالای پنجره کلیک کنید. همین‌طور برای بازگردانی (Restore) پنجره به حالت قبل می‌بایست مجدد بر روی این دکمه که اکنون به دو مربع تغییر شکل داده است کلیک نمایید. اما در این مرورگر، سازندگان برنامه یک روش مخفی نیز برای این تغییر اندازه پنجره مرورگر در نظر گرفته‌اند. در این ترفند قصد داریم به معرفی روش انجام این کار بپردازیم.

 

 

برای این کار:
ابتدا مرورگر Internet Explorer را اجرا نمایید.
اکنون () با استفاده از ماوس دقیقاً بر روی حاشیه زیرین نوار آدرس دو بار کلیک کنید.
خواهید دید که پنجره تغییر سایز می‌دهد.
در تصویر زیر محل دقیق قرارگیری نشانگر ماوس جهت دوبار کلیک مشخص شده است:

این ترفند بر روی نسخه‌های 7 و 8 این مرورگر آزمایش شده است

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:45 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

آدرس‏‌های مخفی فایرفاکس با بهره‏‌گیری از پروتکل about

یکی از دلایل اصلی که مرورگر فایرفاکس را به یک مرورگر محبوب تبدیل کرده است پررمز و راز بودن آن است. به طوری که هیچ‌گاه هیچ‌فردی نمی‌تواند ادعا کند که تمامی این فوت‌و‌فن‌های مخفی را بلد است. یکی از مخفی کاری‌های فایرفاکس، صفحاتی است که با :about شروع می‌شوند. در این ترفند قصد داریم لیست کاملی از این صفحات مخفی را به همراه توضیحات هر کدام برای شما بازگو نماییم.

 

برای استفاده از این دستورات کافی است عبارت ادغامی از پروتکل about را در نوار آدرس مرورگر وارد نموده و Enter بزنید.

:about
این دستور که بدون هر گونه عبارت ادغامی است، صفحه‌ای حاوی اطلاعات کاملی در خصوص مرورگر و نسخه آن را نمایش می‌دهد. دقیقاً مشابه آن چیزی که گزینه About Mozilla Firefox در منوی Help مرورگر نمایش می‌دهد.

about:blank
یک صفحه کاملاً سفید که می‌‌تواند برای استفاده در صفحه خانگی مرورگر کاربرد داشته باشد.

about:buildconfig
صفحه‌ای حاوی جزئیات کامل نسخه نصب شده مرورگر.

about:cache
نمایش اطلاعات و آمار کامل پیرامون ذخیره‌گاه یا کش (Cache) مرورگر در سه قالب ذخیره‌گاه موقت حافظه، هارددیسک و فایل‌های آفلاین. همچنین (ترفندستان) برای مشاهده لیست موارد ثبت شده در ذخیره‌گاه حافظه می‌توانید از آدرس about:cache?device=memory استفاده کنید. برای مشاهده لیست موارد ثبت شده در ذخیره‌گاه هارددیسک نیز می‌‌توانید about:cache?device=disk را وارد نمایید.

about:config
معروف‌ترین دستور ترکیبی از پروتکل about می‌باشد که برای ویرایش تنظیمات زیرساختی فایرفاکس کاربرد دارد. پس از وارد کردن آن ابتدا اخطاری به شما داده می‌شود که بیان‌گر میزان حساس بودن تنظیمات این بخش است. در این ترفند 12 تنظیم ایده آل در about:config توضیح داده شده است.

about:crashes
لیست کلیه خرابی‌های ناگهانی که مرورگر پیدا کرده است در این صفحه قابل دسترسی است. این صفحه در نسخه 3 فایرفاکس اضافه شده است.

about:credits
در این صفحه نام افرادی که در ساخت مرورگر سهیم بوده‌اند به ترتیب حروف الفبا لیست شده است.

about:logo
نمایش لوگوی فایرفاکس. این تصویر قابلیت ذخیره‌سازی بر روی هارد را نیز دارد.

about:license
در این صفحه اطلاعات کاملی در خصوص مجوزهای قانونی استفاده از فایرفاکس درج شده است. با استفاده از آدرس about:licence نیز می‌توان به این صفحه دسترسی داشت.

about:rights
این صفحه شامل اطلاعاتی در خصوص حقوق استفاده‌کنندگان از مرورگر است.

about:mozilla
حاشیه‌سازترین صفحه‌ای که با استفاده از پروتکل about در مرورگر موزیلا فایرفاکس تعبیه شده است که «کتاب موزیلا» نام دارد. کتابی که البته وجود خارجی ندارد. متن موجود در این صفحه در نسخه‌های مختلف فایرفاکس متفاوت است. اما همگی این متون به نوعی مشغول کنایه زدن به شرکت مایکروسافت و مرورگر اینترنت اکسپلورر هستند و لحن نگارش متون نیز شبیه انجیل است. ترجمه (ترفندستان) یکی از این جملات که در نسخه 3 مرورگر فایرفاکس وجود دارد بدین گونه است:
"ثروتمند به خواب رفت و خبر دوباره متولد شدن جانور و لشکر عظیمش در سراسر زمین پخش شد. و آنها با استفاده از زیرکی روباه‌ها، قربانی‌ها را در آتش انداختند. و همان طور که به وسیله کلمات مقدس قول داده شده بود، آنها دنیایی جدید را ساختند، و از آن جانور با کودکان‌شان صحبت کردند. ثروتمند بیدار شد و بنگر! که او چیزی جز یک دنباله‌رو نیست.
از کتاب موزیلا، 11:9"
در متن فوق، منظور از دنباله رو ثروت، شرکت مایکروسافت است که دارای محصولات تجاری و غیررایگان است. بر خلاف موزیلا که نرم افزارهایش رایگان و متن باز هستند. منظور از روباه نیز مشخصاً فایرفاکس است. 

about:plugins
لیست کامل کلیه پلاگین‌های نصب شده بر روی مرورگر و جزئیات مربوط به هر یک در این صفحه قابل دسترسی است.

about:blocked
صفحه‌ای که به هنگام برخورد با یک صفحه مسدود شده به دلایل امنیتی در فایرفاکس نمایش داده می‌شود.

about:robots
یک صفحه متفاوت دیگر که از نسخه 3 مرورگر فایرفاکس پدیدار شد و به صفحه خوش‌آمدگویی به سبک ربات‌ها مشهور است.

about:neterror
صفحه‌ای شامل متن پیغام خطای باز نشدن صفحه.

about:support
صفحه‌ای که در نسخه 3.6 فایرفاکس برای اولین بار رونمایی شد و در آن اطلاعات کاملی در خصوص موارد پایه‌ای مرورگر، افزونه‌ها‌ و تنظیمات است. با استفاده از گزینه Troubleshooting information در منوی Help نیز این موارد قابل دسترسی است.

مواردی که در بالا ذکر شد، مواردی بودند که به طور طبیعی پس از نصب فایرفاکس قابل دسترسی هستند. اما پس از نصب افزونه‌های خاصی آدرس‌های جدیدی با بهره‌گیری از پروتکل about به فایرفاکس اضافه می‌شود؛

about:firefox و about:firesomething
دو صفحه جدیدی که پس از نصب افزونه Firesomething به فایرفاکس اضافه می‌شود. هر دو این صفحات شامل پاراگراف‌هایی از کتاب تخیلی موزیلا هستند که در بالا در خصوص آن توضیح داده شد.

about:info
صفحه‌ای شامل اطلاعات کامل در افزونه‌ها، پوسته‌ها و پلاگین‌های نصب شده (ترفندستان) بر روی مرورگر که پس از نصب افزونهInfoLister قابل دسترسی است.

about:kitchensink
یک سینک ظرف‌شویی نمادین که پس از نصب افزونه about:kitchensink در صفحه‌ای با این نام ظاهر می‌شود.

about:me
صفحه‌ای شامل آمارها و نمودارهای مربوط به میزان استفاده از مرورگر، تاریخچه مرور صفحات، میزان دانلودها و... که پس از نصب افزونه about:me پدیدار می‌شود.

about:search
صفحه‌ای که همانند صفحه بالا دارای آمارها و نمودارهایی از تاریخچه موارد جستجو شده توسط فایرفاکس است. این صفحه پس از نصب افزونه About Search قابل دسترسی است.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

وارد شدن همزمان به یک سایت با بیش از یک حساب کاربری در مرورگر فایرفاکس

فرض کنید در یک سایت خاص یا یک سرویس‌دهنده ایمیل، بیش از یک حساب کاربری دارید. در صورتی که بخواهید همزمان وارد حساب‌های کاربری یا صندوق‌های ایمیل‌ خود در آن سایت شوید چه می‌کنید؟ اگر بخواهید در مرورگر چندین تب باز کنید تا در هر تب به صورت مجزا به حساب‌های کاربری خود وارد شوید بایستی بدانید به وسیله یک مرورگر به دلیل ثبت شدن کوکی‌ها تنها می‌توانید وارد اولین حساب کاربری خود شوید. مگر این که از حساب کاربری اولیه خود Sign out کنید که در این صورت ورود شما همزمان نخواهد بود. راه دیگر این است که از چند مرورگر مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال در مرورگر IE وارد حساب کاربری اول و در مرورگر فایرفاکس وارد حساب کاربری دوم شوید. این راه هم به دلیل اینکه ناچار خواهید بود چند مرورگر مختلف را نصب کنید و آنها را همزمان باز کنید چندان معقول نیست. اما در صورتی که از مرورگر فایرفاکس استفاده می‌کنید قصد داریم به معرفی ترفندی کاربردی بپردازیم که با استفاده از آن می‌توانید بدون خارج شدن از حساب کاربری اولیه و به طور همزمان وارد حساب‌های کاربری دیگر خود در آن سایت شوید. به زبان ساده در یک تب از مرورگر وارد حساب کاربری اول و در تب‌های دیگر وارد حساب‌های کاربری دیگر خود شوید، چیزی که به طور معمول امکان‌پذیر نیست.

 

برای این کار:
نیازمند استفاده از یک افزونه خاص به نام CookiePie مخصوص مرورگر فایرفاکس هستید.
افزونه CookiePie امکان لوگین شدن چندگانه به حساب های کاربری را در یک سایت و به وسیله مرورگر فایرفاکس می‌دهد.
ابتدا این افزونه را با استفاده از لینک زیر نصب کنید:
http://www.nektra.com/files/cookiepie.xpi
دقت کنید در صورت مشاهده پیغام خاصی بر روی Allow کلیک کنید تا امکان نصب افزونه مهیا شود.
پس از نصب، یک بار مرورگر فایرفاکس را ببندید و از نو باز کنید.
اکنون () در تب اول وارد سایت مورد نظر شوید.
حال بر روی همین تب که هم اکنون باز است راست کلیک کرده و گزینه Toggle On/Off CookiePie را انتخاب نمایید. خواهید دید که آیکن یک کلوچه به تب اضافه می‌شود.
اکنون نام کاربری و پسورد خود را در فرم مخصوص ورود آن سایت وارد کنید تا وارد حساب کاربری نخست خود در آن سایت شوید.
سپس یک تب جدید باز کنید. بر روی این تب نیز راست کلیک کرده و Toggle On Off CookiePie را انتخاب کنید تا آیکن کلوچه به آن نیز اضافه شود. (ترفندستان)
در این تب نیز وارد سایت مورد نظر شوید و نام کاربری و پسورد حساب کاربری دوم خود را وارد کنید. خواهید دید که بدون اینکه مشکلی برای حساب کاربری اول در تب نخست پیش بیاید، وارد حساب کاربری دوم خود شده‌اید.
به همین ترتیب می‌توانید به هر تعداد حساب کاربری که در یک سایت دارید با انجام روش بالا به آنها به طور همزمان لوگین کنید.
لازم به ذکر است کار اصلی این افزونه ساخت کوکی‌های چندگانه برای هر سایت است.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:46 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

بازیابی و افزودن گزینه Properties به منوی راست کلیک مرورگر Firefox 3.6

در صورتی که از نسخه 3.6 مرورگر فایرفاکس استفاده می‌کنید حتماً به یکی از مشکلات شایع در این نسخه برخورد کرده‌اید. در نسخه 3.6 این مرورگر، بر خلاف نسخه‌های پیشین هنگامی که بر روی لینک یا تصویری راست کلیک می‌کنید در منوی راست کلیک اثری از گزینه Properties به چشم نمی‌خورد. این گزینه شامل ریز اطلاعات لینک‌ها و تصاویر است و می‌تواند گاهی بسیار ضروری و کاربردی باشد. در این ترفند قصد داریم نحوه بازیابی این گزینه در منوی راست کلیک مرورگر فایرفاکس را برای شما بازگو کنیم.

 

بدین منظور:
شما تنها نیازمند یک افزونه مخصوص هستید. این افزونه Element Properties نام دارد (ترفندستان) و دقیقاً به همین منظور ساخته شده است و باعث اضافه شدن گزینه Properties به منوی راست کلیک Firefox در نسخه 3.6 می‌شود.
برای نصب این افزونه به لینک زیر مراجعه کنید:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/14228
با کلیک بر روی دکمه Add to Firefox می‌توانید افزونه را نصب کنید.
پس از نصب افزونه یک بار مرورگر را ببندید و آن را از نو باز کنید تا تغییر اعمال شود.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

5 ترفند کوچک در مرورگر Google Chrome

مرورگر شرکت گوگل به نام «کروم» هم اکنون بیش از 2 در صد از بازار مرورگرهای اینترنتی را در کنترل خود دارد و ظرف یک سال اخیر با اقبال عمومی نسبتاً مناسبی از جانب کاربران روبرو شده است. ظرافت و سرعت بالای این مرورگر در باز نمودن صفحات اینترنتی مهم‌ترین ویژگی آن است. هم اکنون به معرفی 5 ترفند کوچک در این مرورگر خواهیم پرداخت.

 

1- برای باز کردن یک لینک در یک تب جدید می‌توانید لینک را با استفاده از ماوس گرفته و در نوار بالایی تب‌ها رها کنید.
2- با نگه داشتن کلید Ctrl کیبورد و فشردن اعداد 1 تا 8 می‌توانید بین تب ها به ترتیب گردش نمایید. با فشردن Ctrl+9 به تب آخر خواهید رفت.
3- با استفاده از ماوس می‌توانید تب‌ها را گرفته و آن‌ها را (ترفندستان) در نوار بالای صفحه جابجا کنید. بر خلاف مرورگر فایرفاکس این کار خیلی هموارتر انجام می‌گیرد.
4- با استفاده از کلید ترکیبی Ctrl+Shift+T می‌توانید آخرین تب بسته شده را مجدداً فراخوانی نمایید. کروم تا 10 تب بسته شده را می‌تواند در حافظه خود ذخیره نماید.
5- کلیدهای ترکیبی بسیاری که در فایرفاکس و محیط ویندوز عمل می‌کنند در کروم عملکرد مشابهی دارند. Ctrl+W برای بستن یک تب، Ctrl+Tab برای گردش میان تب‌ها و Ctrl+Shift+Tab برای گردش از عقب در میان تب‌ها، نمونه‌هایی از این دست هستند.

برای دانلود مرورگر Google Chrome به اینجا بروید.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

سازگار نمودن افزونه‌های قدیمی فایرفاکس پس از ارتقا به نسخه جدید مرورگر با روشی ابتکاری

بدون شک در حال حاضر مرورگر فایرفاکس پرطرفدارترین مرورگر اینترنتی در جهان است. یکی از دلایل محبوبیت این مرورگر، وجود افزونه‌های فراوان برای آن است که به کمک هر یک از این افزونه‌ها امکانات جانبی خاصی به مرورگر اضافه می‌شود. شاید شما نیز به مشکل شایعی که پس از ارتقای فایرفاکس به نسخه جدید پیش می‌آید برخورده باشید. پس از به‌روزرسانی مرورگر به نسخه جدید، سازندگان افزونه‌ها نیز بایستی نسخه جدیدی از افزونه را ارائه کنند تا با نسخه جدید مرورگر هماهنگ و سازگار باشد. گاهی ممکن است برخی افزونه‌ها پس از آپدیت شدن مرورگر، از جانب سازنده به روز نشوند. در نتیجه پس از نصب نسخه جدید مرورگر، دیگر امکان استفاده از افزونه‌های قدیمی نیست. در این ترفند قصد داریم نحوه سازگار نمودن افزونه‌های قدیمی فایرفاکس با نسخه‌های جدید مرورگر را با استفاده از روشی جدید و ابتکاری برای شما بازگو نماییم.

 

بدین منظور:
پیش از هر کاری از منوی Start به Control Panel بروید. سپس وارد Folder Options شده و در پنجره باز شده به تب View بروید. اکنون اطمینان پیدا کنید تیک گزینه Show hidden files, folders, and drives خورده باشد. همچنین اطمینان پیدا کنید گزینه Hide extensions for known file types تیک نخورده باشد. سپس بر روی دکمه OK کلیک کنید.
همچنین اطمینان پیدا کنید افزونه ناسازگار را بر روی مرورگر نصب کرده‌اید.

در ابتدا بایستی پوشه‌ای که افزونه‌ها در آن نگه‌داری می‌شوند را بیابید و وارد آن شوید. در نتیجه اگر از ویندوز ویستا یا 7 استفاده می‌کنید ابتدا Computer را باز کنید و به مسیر زیر بروید:
C:\Users\Username\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles

و اگر از ویندوز XP استفاده می‌کنید My Computer را باز نموده و مسیر زیر را طی کنید:
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

دقت کنید در مسیر بالا درایو C به عنوان درایوی که ویندوز در آن نصب شده، فرض شده است. همچنین منظور از Username نام کاربری شما در ویندوز است.

پس از ورود به این فولدر، فولدر دیگری که به default. ختم می‌شود به چشم می‌خورد. این نام می‌تواند چیزی شبیه به ij44zlfo.default باشد (تعداد این فولدرها بسته به تعداد پروفایل‌های شما در فایرفاکس دارد). وارد این فولدر شوید.
در درون این فولدر نیز تعدادی فولدر دیگر مشاهده می‌کنید. اکنون وارد فولدر با نام extensions شوید.
پوشه‌های موجود در فولدر extensions، هر کدام یکی از افزونه‌های نصب شده بر روی مرورگر هستند. نام برخی از فولدرها مشخص کننده نام افزونه است و برخی دیگر نامی ترکیب شده از عدد و حروف دارند.
اکنون در این میان این فولدرها بایستی جستجو کنید (ترفندستان) و فولدر مربوط به افزونه ناسازگار را پیدا کنید. از آن جایی که فولدرها نام مشخصی ندارند و معلوم نیست کدام فولدر متعلق به کدام افزونه است این موضوع می‌تواند کمی گیج کننده باشد. برای حل این موضوع، بهترین کار این است که فایل به نام install.rdf که در کلیه پوشه‌ها وجود دارد را به وسیله یک نرم‌افزار ویرایشگر متن نظیر Notepad ویندوز باز کنید (برای این کار Notepad ویندوز را اجرا کنید و از منوی File و انتخاب گزینه Open فایل install.rdf مربوط به هر پوشه را فراخوانی کنید). پس از باز نمودن این فایل توسط Notepad در خطوط اولیه آن می‌توانید عنوان افزونه را پیدا کنید و پی ببرید فولدر مربوط به افزونه ناسازگار کدام است.

پس از اینکه فولدر مربوط به افزونه خود را پیدا کردید، فایل install.rdf را توسط Notepad ویندوز باز کنید.
اکنون در میان کدهای موجود، عبارت maxVersion را پیدا کنید. حالت دقیق سطری که عبارت maxVersion در آن درج شده است همانند کد زیر است:
<em:maxVersion>X.X</em:maxVersion>

در کد فوق به جای X.X عدد مربوط به نسخه سازگار مرورگر با این افزونه درج شده است. این عدد می‌تواند به عنوان مثال 3.6 باشد و به این معناست که افزونه فوق توانایی اجرا بر روی فایرفاکس 3.6 به بالا را دارا می‌باشد.
شما بایستی به جای این عدد، نسخه مربوط به فایرفاکس خود را وارد کنید. یعنی اگر مثلاً فایرفاکس شما 3.5 است، عدد 3.5 را به جای عدد قبلی وارد کنید (برای پی بردن به نسخه دقیق فایرفاکس خود، در درون برنامه از منوی Help بر روی About Mozilla Fireofox کلیک کنید).
پس از ویرایش این سطر از کدها، فایل را با انتخاب گزینه Save از منوی File ذخیره کنید.

در قدم بعدی، بایستی از کل محتوای فولدر افزونه، یک فایل فشرده با فرمت zip تهیه کنید. برای این کار می‌توانید از نرم افزار WinRAR بهره بگیرید. در صورت نصب این برنامه کافی است کلیه فایل‌ها و فولدرهای داخل فولدر افزونه را با راست کلیک و انتخاب گزینه Select All به حالت انتخاب دربیاورید (با فشردن کلیدهای ترکیبی Ctrl+A نیز می‌توانید این کار را انجام دهید). سپس بر بروی یکی از فایل‌ها و فولدرها راست کلیک کنید و گزینه Add to archive را انتخاب کنید. سپس فایل فشرده را در مسیر دلخواه ذخیره کنید. همچنین اگر WinRAR را نصب ندارید، می‌توانید پس از انتخاب کلیه فایل‌های درون فولدر افزونه و راست کلیک بر روی یکی از آنها، از منوی Send to گزینه Compressed (zipped) folder را انتخاب کنید. فایلی با فرمت zip در همان فولدر ساخته می‌شود.
اکنون بایستی بر روی این فایل فشرده تازه ساخته شده راست کلیک کنید و Rename را انتخاب کنید. سپس پسوند فایل را از zip به xpi تغییر دهید.
در این لحظه افزونه سازگار شده شما آماده است. این افزونه با وجود قدیمی بودن بر روی فایرفاکس شما نصب می‌شود. (ترفندستان)

برای نصب افزونه لازم است که افزونه قبلی ناسازگار را از روی مرورگر پاک کنید. برای این کار می‌توانید در فایرفاکس از منوی Tools بر روی Add-ons کلیک کنید. سپس بر روی افزونه ناسازگار راست کلیک کرده و Uninstall را انتخاب کنید. پس از نمایش پیغام بر روی دکمه Uninstall کلیک کنید. در آخر مرورگر فایرفاکس را کامل ببندید. همچنین به پوشه extension بروید و در صورت موجود بودن فولدر افزونه، آن را دستی Delete کنید.
حال کافی است فایرفاکس را مجدد اجرا کنید. سپس از منوی File بر روی Open کلیک کنید. سپس فایل با پسوند xpi که ایجاد نموده‌اید را انتخاب کرده و Open کنید. پس از نمایش پیغام بر روی دکمه Install Now کلیک کنید تا افزونه با سازگاری کامل بر روی مرورگر نصب شود. در نهایت اگر یک بار مرورگر را باز و بسته کنید می‌توانید از افزونه بدون مشکل استفاده کنید.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

نحوه فعال نمودن حالت مرور خصوصی صفحات در 4 مرورگر وب معروف

در نسخه‌های جدید مرورگرهای وب، حالتی به نام Private Browsing یا مرور خصوصی در نظر گرفته شده است که می‌تواند بسیار کاربردی باشد. فرض کنید قصد دارید به طور خصوصی مشغول گشت‌و‌گذار در اینترنت شوید. به صورتی که هیچ اطلاعاتی از آنچه شما در مرورگر مشاهده کرده‌اید مانند آدرس سایت‌های مشاهده شده در تاریخچه مرورگر ثبت نشود. پیش از این ناچار بودید پس از مشاهده صفحات وب، به صورت دستی History مرورگر و سایر موارد ثبت شده را پاک کنید. این کار هم وقت‌گیر است و هم باعث حذف سایر موارد ثبت شده در تاریخچه مرورگر می‌شود. اما با استفاده از این قابلیت جدید و فعال نمودن آن، هیچ اطلاعاتی در حافظه مرورگر در مدت زمانی که این حالت فعال است ثبت نمی‌شود و شما می‌توانید یک حالت امن را تجربه کنید. در این حالت صفحات مشاهده شده، موارد ثبت شده در فرم‌ها، پسوردها، لیست فایل‌های دانلود شده، کوکی‌ها و فایل‌های کش در حافظه مرورگر باقی نمیماند. در این ترفند قصد داریم نحوه فعال نمودن حالت خصوصی را در 4 مرورگر اینترنت اکسپلورر، فایرفاکس، اپرا و گوگل کروم بازگو نماییم.

 

Internet Explorer
این حالت در مرورگر IE نسخه 8 اضافه شده است و InPrivate Browsing نام دارد. برای فعال نمودن آن کافی است از منوی Safety گزینه InPrivate Browsing را انتخاب کنید. تا زمانی که این حالت فعال است هیچ چیزی در حافظه مرورگر باقی نمی‌ماند.

Firefox
در نسخه 3.5 به بعد مرورگر فایرفاکس قابلیت Private Browsing اضافه شده است. برای فعال کردن آن (ترفندستان) کافی است از منوی Tools بر روی Start Private Browsing کلیک کنید. در پنجره ظاهر شده نیز مجدد جهت تأیید بر روی این دکمه کلیک کنید.

Opera
از نسخه 10 به بعد مرورگر اپرا این قابلیت به آن اضافه شده است. برای فعال نمودن آن بر روی دکمه O قرمز رنگ در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید. سپس از منوی Tabs and Windows برای باز کردن یک پنجره خصوصی گزینه New Private Window و برای باز کردن یک تب خصوصی گزینه New Private Tab را انتخاب کنید. کار با حالت خصوصی در مرورگر اپرا بسیار انعطاف‌پذیرتر از مرورگرهای دیگر است.

Google Chrome
در نسخه 4 به بعد مرورگر کروم حالت خصوصی به آن اضافه شده است. برای استفاده از آن نیز کافی است بر روی دکمه بالای صفحه سمت راست که با علامت آچار مشخص شده است کلیک کنید و New incognito window را انتخاب نمایید. همچنین در کروم با راست کلیک بر روی هر لینک امکان باز کردن آن را در حالت خصوصی دارید. این کار با راست کلیک بر روی هر لینک و انتخاب گزینه Open link in incognito window میسر است.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

دو کاربرد متفاوت از غلتک ماوس در مرورگرهای وب

شاید شما نیز همانند بسیاری از کاربران می‌پندارید که تنها عملکرد غلتک ماوس، بالا و پایین کردن سریع صفحات است. در صورتی در برنامه‌های مختلف و محیط ویندوز، غلتک ماوس کاربری‌های متنوعی دارد. در این ترفند قصد داریم به دو کاربرد متفاوت از غلتک ماوس در مرورگرهای وب بپردازیم. بستن سریع تب‌ها و همچنین باز نمودن لینک‌ها در یک تب جدید، تنها به وسیله غلتک ماوس، این دو عملکرد هستند.

 

برای این کار در یک مرورگر وب:
جهت بستن یک تب، کافی است بر روی تب مورد نظر به وسیله غلتک ماوس یک کلیک کنید. خواهید دید که تب بدون نیاز به کلیک بر روی دکمه ضربدر بسته خواهد شد.
همچنین جهت باز نمودن یک لینک در یک تب جدید، به جای راست کلیک بر روی لینک () و انتخاب گزینه Open link in new tab، کافی است توسط غلتک ماوس بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید. خواهید دید که لینک در تب جدید باز می‌گردد. لازم به ذکر است به جای این کار، شما می‌توانید کلید Ctrl کیبورد را گرفته و بر روی لینک مورد نظر چپ کلیک کنید.

این ترفند بر روی کلیه نسخه‌های جدید مرورگرهای معروف وب نظیر فایرفاکس، اپرا، IE و گوگل کروم قابل انجام است.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:48 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

روشی جدید برای حرکت میان تب‏ها در مرورگر اپرا

یکی از مزایایی که مرورگر Opera نسبت به سایر مرورگرها دارد، داشتن امکاناتی است که سایر مرورگرها به طور پیش‌فرض از آنها بی‌بهره‌اند. یکی از این قابلیت‌های خاص امکان حرکت و گردش میان تب‌های باز در مرورگر است. این کار به طوری بسیار جالب، سریع و متفاوت و تنها از طریق ماوس انجام می‌شود. علاوه بر آن بسیاری از کاربران حرفه‌ای اپرا نیز از این ترفند بی‌خبرند. هم‌اکنون قصد داریم به معرفی این ترفند کاربردی بپردازیم.

 

برای این کار:
در حالی که بیش از یک تب در مرورگر باز است، کافی است ابتدا کلیک راست ماوس را نگه دارید و در همان حال غلتک ماوس را بچرخانید.
خواهید دید که منویی ظاهر می‌شود که کلیه تب‌ها در آن مشخص است و با استفاده از چرخش غلتک ماوس و رها کردن کلیک راست، امکان انتخاب هر تب به طور سریع وجود دارد.

لازم به ذکر است از طریق کلیدهای ترکیبی Ctrl+Tab و Ctrl+Shift+Tab نیز امکان چرخش میان تب های مرورگر وجود دارد. البته این روش روی همه مرورگرها عمل می‌کند.
همچنین این ترفند بر روی نسخه‌های جدید اپرا امکان پذیر است.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:49 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

3 راه برای ایجاد نسخه مشابه از یک تب در فایرفاکس بدون استفاده از افزونه

فرض کنید در مرورگر فایرفاکس قصد دارید تا از یک تب موجود، یک نسخه مشابه ایجاد کنید. به این معنا که دو یا چند تب مشابه هم از یک صفحه اینترنتی در پنجره مرورگر داشته باشید. باید بدانید برای انجام این کار در مرورگر فایرفاکس، چندین و چند راه مختلف وجود دارد. راه‌های مختلفی که برخی از طریق نصب افزونه و برخی بدون نصب افزونه و از طریق امکانات پیش‌فرض مرورگر امکان‌پذیر است. در گذشته 2 راه برای این کار در ترفندستان معرفی شده بود. در این ترفند قصد داریم به معرفی 3 راه دیگر برای ایجاد نسخه المثنی از یک تب در فایرفاکس بپردازیم، آن هم بدون نصب افزونه.

 

1. کلید Ctrl را از روی کیبورد بگیرید و سپس در همان حال، تب مورد نظر را با استفاده از ماوس گرفته و آن را بکشید و در فضای خالی از نوار تب ها آن را رها کنید.
2. با استفاده از کلیک وسط ماوس (غلتک ماوس) بر روی دکمه Reload در نوار بالای صفحه کلیک کنید.
3. با بهره‌گیری از ماوس، آیکن کنار نوار آدرس (favicon) را بگیرید و آن را بکشید و در فضای خالی از نوار تب ها رها کنید. 

با انجام هر یک از 3 کار فوق خواهید دید تب جدیدی ایجاد میشود که همان تب قبلی را بارگذاری می‌نماید.
لازم به ذکر است در این ترفند دو راه دیگر برای ایجاد نسخه مشابه از یک تب در فایرفاکس معرفی شده است.
همچنین شما می‌توانید برای اینجام این کار از افزونه زیر نیز استفاده نمایید:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/156490

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:49 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پیشرفته کردن شورتکات فایرفاکس در صفحه دسکتاپ

همان طور که حتماً دیده‌اید شورتکات مربوط به مرورگر Internet Explorer در صفحه دسکتاپ کمی متفاوت‌تر از سایر شورتکات‌های موجود است. به این دلیل که با راست کلیک بر روی آن گزینه‌ای نظیر Internet Options جهت دسترسی به تنظیمات مرورگر به چشم می‌خورد. در صورتی که از مرورگر فایرفاکس استفاده می‌‌کنید آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده اید که می‌‌توان شورتکات فایرفاکس را نیز همانند شورتکات IE توسعه داد و آن را پیشرفته کرد؟ در این ترفند جالب قصد داریم نحوه افزودن گزینه‌های Safe Mode ،Extensions ،Bookmarks ،about:Config و Profile Manager را به منوی راست کلیک شورتکات این مرورگر را بازگو نماییم.

 

برای این کار:
ابتدا نرم افزار Notepad ویندوز را اجرا نمایید.
سپس کدهای زیر را عیناً Copy کرده و در آن Paste نمایید:
Windows Registry Editor Version 5.00
www.Tarfandestan.com

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}]
@="Mozilla Firefox"
"InfoTip"=hex(2):4d,00,6f,00,7a,00,69,00,6c,00,6c,00,61,00,20,00,46,00,69,00,\
  72,00,65,00,66,00,6f,00,78,00,20,00,2d,00,20,00,54,00,61,00,72,00,66,00,61,\
  00,6e,00,64,00,65,00,73,00,74,00,61,00,6e,00,2e,00,63,00,6f,00,6d,00,00,00

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\DefaultIcon]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe,0"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell]

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\open]
@="&Open"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\open\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Open (safe-mode)]
@="Open (&Safe Mode)"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Open (safe-mode)\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -safe-mode"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Options]
@="Op&tions"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Options\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -chrome chrome://browser/content/preferences/preferences.xul"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Extensions]
@="Ex&tentions"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Extensions\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -chrome chrome://mozapps/content/extensions/extensions.xul"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Bookmarks]
@="Boo&kmarks"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Bookmarks\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -chrome chrome://browser/content/places/places.xul"


[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\About:Config]
@="About:Config"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\About:Config\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -chrome chrome://global/content/config.xul"


[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Profilemanager]
@="&Profile Manager"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\Shell\Profilemanager\command]
@="C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe -ProfileManager"

[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}\ShellFolder]
"Attributes"=hex:32,00,00,00
"HideOnDesktopPerUser"=""
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu]
"{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}"=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel]
"{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}"=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\{EC8030F7-C20A-464F-9B0E-13A3A9E97384}]
@="Mozilla Firefox"

اکنون از منوی File بر روی Save as کلیک کنید.
فایل را با نام دلخواه و پسوند reg. ذخیره نمایید. به عنوان مثال نام آن را Tarfandestan.reg بگذارید.
حال به محل ذخیره فایل بروید و فایل ساخته شده را با دو بار کلیک اجرا نمایید. سپس بر روی دکمه Yes کلیک کنید تا تغییرات لازم در رجیستری ویندوز صورت بگیرد.
پس از این کار () حتماً نیاز است که یک بار ویندوز را Restart نمایید.
پس از ورود مجدد به ویندوز، در صفحه دسکتاپ شورتکات جدیدی از فایرفاکس مشاهده خواهید کرد که با راست کلیک بر روی آن میتوانید به گزینه های ذکر شده دسترسی داشته باشید.
دقت کنید از آن جا که ممکن است دو شورتکات فایرفاکس در دسکتاپ داشته باشید، شورتکاتی که راست کلیک آن عادی است را حذف نمایید.

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:50 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

افزایش سرعت و کارایی فایرفاکس با بهینه‏سازی پایگاه داده آن

اگر از کاربران دائمی مرورگر فایرفاکس باشید حتماً تاکنون متوجه شده‌اید که پس از گذشت مدت زمانی از کار با این مرورگر، رفته رفته سرعت و کارایی آن نسبت به گذشته کاهش می‌یابد. به عنوان مثال مرورگر دیر بالا می‌آید یا گاه و بی‌گاه هنگ می‌کند. مهم‌ترین علت بروز این مشکل را می‌توان در ذخیره شدن نامنظم اطلاعات در پایگاه داده (Database) مرورگر جستجو کرد. این آشفتگی در ثبت اطلاعات به مرور باعث کندی عملکرد مرورگر می‌شود. در این ترفند قصد داریم به معرفی ترفند ساده اما کاربردی بپردازیم که با بهره‌گیری از آن می‌توانید این آشفتگی و بی‌نظمی اطلاعات ذخیره شده را سر و سامان ببخشید و دستی به سر و روی پایگاه داده مرورگر بکشید.

 

برای این کار:
ابتدا مرورگر Firefox را باز کنید. اطمینان پیدا کنید مرورگر شما نسخه 3 به بالا باشد.
سپس (ترفندستان) از منوی Tools بر روی Error Console کلیک کنید.
حال کد زیر را عیناً Copy کرده و در قسمت Paste ،Code نمایید:
Components.classes["@mozilla.org/browser/nav-history-service;1"].getService(Components.interfaces.nsPIPlacesDatabase).DBConnection.executeSimpleSQL("VACUUM");

پس از این کار بر روی دکمه Evaluate کلیک نمایید.
مرورگر چند ثانیه‌ای منجمد می‌شود و با بازگشت مرورگر به حالت عادی، پایگاه داده مرورگر بهینه خواهد شد. نیازی به راه‌اندازی مجدد مرورگر نیز نیست.

در صورتی که هر گونه مشکلی با کد فوق دارید، می‌توانید از افزونه‌ای به نام Vacuum Places که این کار را به طور اتوماتیک برای شما انجام می‌دهد استفاده کنید. این افزونه را از لینک زیر نصب کنید:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13824
پس از نصب این افزونه و بازآغازی مرورگر، آیکنی به شکل جارو در پایین سمت راست مرورگر نمایش پیدا می‌کند که با راست کلیک بر روی آن و انتخاب Vacuum places.sqlite، پایگاه داده مرورگر بهینه خواهد شد.
 

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 13 بهمن 1392  3:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها