محققان توصیه میکنند بیماران مبتلا به بیماریهای خودایمنی (ام اس) در برنامه هفتگی غذایی خود نخود مصرف کنند.
دکتر مینا متخصص انرژی درمانی و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگارانگفت: نخود دارای املاح، ویتامین و پروتئینهای متعدد نشاسته، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، روغن گیاهی، مس و ویتامینهای Aو B1و B2 است.
وی افزود: نخود به دلیل اسیدهای آمینه، نه فقط غذا بلکه به عنوان یک دارو محسوب میشود و تقویت کننده قلب و در رفع یبوست حاد و مزمن موثر است.
این متخصص با اشاره به اینکه نخود دارای خاصیت ضدسرفه و سرماخوردگی است اظهار داشت: این ماده غذایی با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز بیماریهای چون سرماخوردگی، ام اس و اختلالات عضلات اسکلتی پیشگیری میکند.
طایفه خاطرنشان کرد: نخود از بین برنده انگلهای روده، برطرف کننده درد سینه و تنگی نفس، تقویت کننده ریشه مو، درمان زردی، دردهای کلیه و افزایش حافظه به ویژه در سالمندان است.
گفتنی است: ترکیب این ماده غذایی با عسل به صورت پماد در التیام زخم مفید است.