برنج آب پز شده - ۲پيمانه ميگوي کوچک - ۲۵۰گرم هويج خرد شده - ۳ تا ۴عدد لوبياسبز خرد شده - ۶ تا ۷عدد فلفل دلمه اي خرد شده - يک عدد پيازچه ريز خرد شده - ۲عدد فلفل سياه - کمي نمک - به اندازه کافي روغن - يک قاشق غذاخوري
ميگوها را بشوييد، به مدت نيم ساعت در آب ليمو و نمک بخوابانيد. ميگو را به مدت ۷ تا ۸ دقيقه روي حرارت پايين تفت دهيد و کنار بگذاريد. پيازچه را به مدت يک دقيقه روي حرارت بالا تفت دهيد. هويج، لوبيا و فلفل دلمه اي را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۵دقيقه بپزد. نمک، فلفل و ميگو را اضافه کنيد. پس از يک دقيقه برنج را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.