این متخصصان میگویند: کباب کردن یک روش کم چربی برای طبخ غذا است اما باید هوشیار باشیم که اگر گوشت کبابی زیاد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پی خواهد داشت. این مطالعات نشان میدهد که برگرها و کبابهای آبدار بویژه در حالت نیم سوز و ذغالی شده حاوی مواد سرطانزا هستند. محققان در توضیح این مطلب میگویند: وقتی شما گوشت را روی ذغال کباب میکنید، مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاکستر میریزید و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد میکند ماده سرطانزا تولید میشود که این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمیگردد و برای بدن خطرناک است. لذا متخصصان تغذیه توصیه میکنند که یک روش سالم و بی ضرر برای کباب کردن گوشت، سرخ کردن و یا تنوری کردن این ماده خوراکی است. این متخصصان تایید میکنند که طبخ غذا در مدت زمان طولانی تر و در دماهای پایینتر روش بسیار بهتر و سالم تری است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست و مرغ و گوشت لخم نیز توصیه میشود چرا که مقدار چربی که از این نوع گوشتها ممکن است روی ذغال بریزد به میزان قابل توجهی کمتر است و در نتیجه از مقدار مواد سرطانزایی که ممکن است تولید شوند، کاسته خواهد شد.