پاسخ به:borkhar روی صــــنـــدلـــی داااغ!!!
حست الان كه روی صندلی هستی چیه؟
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
ماشالا آقای خدایی-----سلام علیکم-بله اقای خدایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.بهترین روز زندگیتون؟تولدپسرم-تولدهمسرم-تولدخودم-
2.چرا با این مدرک تحصیلی مدیر تالار دین پژوهی نمیشید؟ببخشیدمگه هرکی این مدرکوداره بایدبشه مدیرتالاردین پژوهی(البته شوخی کردم)گفتم ماهمین طورشم زندگیمون شده راسخون دیگه اگه مدیربودیم که دیگه هیچی
3.همسرتون بیشتر دوست دارید یا بچتون؟(این سوال از خیلیا پرسیدم همه قبل بچه میگن همسر بعد بدنیا اومدن بچه میگن بچه!!)هردوشون(ولی خوب بچه یه چیزدیگه س
4.کدوم بخش راسخون جذاب تره؟تالارزنگ تفریح
5.نظرتون درباره قرائت هفتگی قرآن چیه؟عالیه-منم خیلی بااین کارموافق هستم-یه چندبارهم می خواستم ثبت نام کنم ولیهی یادم میره....ببخشید-ممنون
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
سلام----علیک سلام جناب اقای فنودی-خو ب هستین
1. چه قدر ورزشو دوست دارین؟حدوسط-نه خیلی زیادبهش علاقه دارم ونه اینطورکه اصلاعلاقه ایی نداشته باشم
2. کدوم ورزشو از همه بیشتر دوست دارین؟بدمینتون-والیبال رودوست دارم ببینم دیدنشودوست دارم
3. نظرتون در مورد علی دایی؟نمی دونم-خیلی اهل فوتبال نیستم
4. بهترین بازیکن فوتبال خارجی و ایرانی؟وای نمی دونم-اصلاهیچ شناختی روهیچ کدومشون ندارم(ببخشید)-(سوالات ورزشی ازمن نپرسیدمن نمی تونم جواب بدم)
ممنون.خواهش میکنم اقای فنودی
ادامه:
1. به نظرتون کدوم شرکت تولید اسمارت فون در جهان موفّق تر بوده؟
2. اندروید یا آیفون یا ویندوز فون؟ کدوم از نظر شما بهتره؟
3. نظرتون در مورد گوشی های ضدّ آب؟
4. نظرتون در مورد زبان عربی؟
5. مدل گوشی خودتون؟
1. یاهو یا جیمیل؟ چرا؟
2. اگه به شما 10 میلیون پول می دادن، چی چیزی می خریدین؟
3. گرون ترین و ارزون ترین چیزی که خریدین؟
4. در دنیا دوست دارین به چه چیز هایی برسین؟ (سه مورد مادّی و سه مورد معنوی)
5. بهترین رشته های دانشگاهی؟
سلام
خسته نباشید
بهترین دوستتون از چه دورانی هست؟(دبستان -راهنمایی دانشگاه -سربازی ....)
اگه بگن الان بهشتی هستی یا جهنمی چیکار میکنید؟
اگه بگن یا دیگه نرید سایت راسخون یا اخراج می شید چیکار میکنید؟
گـر تو خواهی که بیابی زجهان راه نجات
بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.
بازم سلام.
نظرتون در مورد این دو عکس؟
2. صندلی داغ تا به حال چچه طور بوده؟ چه ضعف هایی داشته؟
صداقت : 8 جنبه : 9 رفاقت : 10 هوش : 7 مطالعه : 4 ولخرجی : 7 عبادت: 6
مدیریت:8
4. اگه امشب شب تولدتون باشه دوست دارین چه هدیه ای به شما بدن؟ از چه کسی این هدیه رو بگیرین خوشحال تر میشین؟بیشترلباس دوست دارم-گل-ازهرکی باشه قبول می کنم-چون ازدست همه دوست دارم هدیه بگیرم(فرقی نمیکنه)
سلام برخوار جون--سلام نورباران جان -خوبی عزیزم
1)دو رنگي ميدوني يعني چي؟نه عزیزم نمی دونم-شمابرام بگو!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2)مهمترين چيزي كه تو زندگيت فهميدي چيه؟اینکه بهترین سن برای ازدواج خانومابیست سال به بعده تاهم پخته ترباشه هم فهمیده تر
3)اگه قرار باشه يه گله ي كوچيك از آدماي اطرافتون بكنيد اون چيه؟ازمسخره کردن ودروغ خیلی بدم (ولی نمیدونم چراخیلی وقتابااین جورادمابرخوردمی کنم بهشونم تذکرمیدم ولی.....)میگن مارازپونه بدش میاددرخونش سبزمیشه-به هرحال دوست ندارم کسی جلوی چشم من مسخره کنه کسی رویادروغ بگه....
4)به نظر شما بدترين چيزي كه تو در اين دنيا وجود داره و آزار دهنده است چيه؟خیلی چیزامثل همین درغ گفتنا-غیبت کردنا-اذیت کردن به مردم بیگناه-گذشت نداشتنا
ممنون---خواهش میکنم گلم
سلام.علیک سلام اقای فنودی عزیز
1.دوست دارید بچتون به چه چیزتون افتخار کنه؟صداقتم-گذشتم-ایمانم-
2.در دوران مدرسه بیشترین و کمترین نمره ای که گرفتید چند بوده؟بیشترین:20 توخیلی ازدرساگرفتم مثل:زبان فارسی-ادبیاتم-دینی خودمون نه دین وزندگی حالا(بیشترحفظ کردنیهام خوب بود)کمترین:همیشه اززبان وریاضی نمره هام کم بودزبان که گاهی اوقات به زیر7 هم میرسید
3.نظرتون در مورد AliFanoodi چیه؟ یه انتقاد ازش؟مدیری کوشا-فعال-زرنگ ودرس خوان
4.بد ترین اشتباهی که توی زندگی تون کردین چی بوده؟یه کم خصوصیه ونمی تونم بگم
5.علم بهتر است یا ثروت؟هردوش باهم-به نظرمن نه علم به تنهایی خوبه نه ثروت به تنهایی -هردوباهم بایدباشند-ممنون
با سلام.علیک سلام جناب اقای فنودی عزیز-امیدوارم خسته نشده باشیداینقدرسوال پرسیدید
1. رابطتون باسیاست چطورهست؟ 9دی یاداورچیه؟خیلی زیاداهلش نیستم/ولی دوست دارم مسایل سیاسی روبشنوم/روزبصیرت وهمبستگی ملت غیورایران
سلام خسته نباشید-علیک سلام اقای خدایی عزیز
1- راسته که میگن انتخاب دو چیز در زندگی خیلی سخته . هندوانه و همسر ؟؟هندونه روتاحالاامتحان نکردم ولی همسربله خیلی سخته
2- رابطتون با خواهر شوهر و مادرشوهرتون چطوره ؟ اعتدال-نه خیلی براهم می میریم نه هم اینکه همیشه جنگ ودعواداشته باشیم-اخه اقای خدایی می دونیدمن خیلی خوبم
3- تا حالا شده برای تصمیم گرفتن بر سر دو راهی قرار بگیری؟الهی هممون فقط تویه دوراهی بمونیم اونم بین الحرمین که ندونیم حرم اقاامام حسین روبگیریم یاحرم اقا ابوالفضل-نه یادم نمیاد-
اولین چیزی که در مورد کلمات زیر از ذهنت رد میشه؟علیک سلام-احوالتون؟
سلف دانشگاه:غذای بدمزه
ارزیده استاد آمار:نمی دونم
میدون اقبال:نمی دونم
ترک:اذربایجان
کرد:کردستان
فارس:خودم
به نظرت فکرت با کی متفاوته؟باهمسرم
از حرف زدن در چه مورد بدت میاد؟ازغیبت ومسخره کردن دیگران
کسب علم مهمه یا کسب مدرک؟هردوش به نظرم مهمه-هم علم به دردمیخوره هم مدرک
در هر مورد برای نمونه یه دختر و یه پسر نام ببرید:دختروپسرازکجابیارم؟؟؟؟
شلوغ ترین ها:خواهرم
آروم ترین ها:داداشم
آب زیر کاه ترین ها:خواهرشوهرم
سنگین ترین ها:ازنظروزن:رضازادهازنظروقاروسنگینی:دوستم
یخ ترین ها:سوالات شما
ناشناخته ترین ها:نمی دونم