0

جیمز فتزر:آمریکا و رژیم صهیونیستی بازندگان مسئله فلسطین هستند

 
yaskabod
yaskabod
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 1114
محل سکونت : تهران

جیمز فتزر:آمریکا و رژیم صهیونیستی بازندگان مسئله فلسطین هستند

جیمز فتزر:آمریکا و رژیم صهیونیستی بازندگان مسئله فلسطین هستند   اسراییل می خواهد همه فلسطینی ها را از سرزمین خود به عنوان بخشی از اسراییل بزرگ حذف کند... تا بر کل خاورمیانه مسلط شود. با درخواست به رسمیت شناختن فلسطین مستقل در کرانه باختری، غزه و شرق بیت المقدس، عباس در حال بازپس گیری مرزهای قبل از جنگ سال 1967 است. در حدود نیم میلیون یهودی مهاجر در کرانه باختری و شرق بیت المقدس در حال حاضر زندگی می کنند که بیانگر صورتی از تجاوز و اشغال است که هر ملت موافق با حقوق بشر باید با آن مخالفت کند.

 جیمز فتزر اندیشمند مستقل آمریکایی و بنیانگذار 'محققان حقیقت یاب در مورد 11 سپتامبر' معتقد است که حمایت آمریکا از رژیم اسراییل به منافع ملی آمریکا صدمه زده و چهره این کشور را در جهان مخدوش کرده و آمریکا و اسراییل بازندگان مساله فلسطین هستند. 
از زمان طرح اسلو تاکنون رژیم صهیونیستی و ایالات متحده با این ادعا که می خواهند دولتی فلسطینی را به رسمیت بشناسند عملا تلاش داشته اند در صف مقاومت خلل ایجاد کرده و آنها را با امید واهی تشکیل دولت مستقل از هدف واقعی که همان آزادسازی تمام سرزمین فلسطین است دور کنند. با اینکه این مساله به هیچ وجه به معنی احقاق حق فلسطینی ها نیست و قسمت ناچیزی از خاک آنها را شامل می شود، اما سنگ اندازی آشکار آمریکا در قبال همین مطالبه ناچیز هم به خوبی نشان داد که سران آمریکا و رژیم صهیونیستی به وعده خود(قرارداد اسلو) نیز عمل نکرده و به دنبال پاک سازی نژادی منطقه و خالی کردن آن برای تعقیب امیال سران صهیونیسم جهانی هستند. به رسمیت شناختن فلسطین مستقل پیشنهادی بود که محمود عباس در شصت و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل مطرح کرد که با دخالت آمریکایی ها عملا کنار گذاشته شد. جیمز فتزر، پژوهشگر مستقل آمریکایی و بنیان گذار موسسه 'محققان حقیقت یاب در مورد 11 سپتامبر(9/11 Scholars for Truth)' در مصاحبه ای به بررسی طرح تشکیل دولت مستقل فلسطینی و حمایت های آمریکا از رژیم صهیونیستی پرداخت.

پرسش: در حالی که ایالات متحده ادعا می کند طرفدار حقوق بشر است و به دیگر ملل احترام می گذارد، از سال 1972 حداقل 42 قطعنامه سازمان ملل متحد را علیه فلسطینی ها وتو کرده است، این رفتار دوگانه نشانه چیست؟

فتزر: این که رییس جمهور ایالات متحده، باراک اوباما، باید در سازمان ملل متحد از حمایت بی دریغ ایالات متحده از اسراییل صحبت کند، به همراه قساوت تاریخی علیه مردم فلسطین، بی شک نشان می دهد که ایالات متحده تحت کنترل صهیونیست ها است، همانطور که آریل شارون پس از 11 سپتامبر این نکته را بر زبان آورد. این اسف بار است و فقط سبب نفرت بیشتر از ایالات متحده به خاطر خیانت به اصول خود و تن دادن به نفوذ خارجی می شود، در حالی که هیچ احترامی به منافع شهروندان آمریکایی و یا برای حقوق مردم فلسطین قایل نیست. این برای افکار عمومی آمریکا خجالت آور است و سبب نقوذ بیشتر چین و روسیه در خاورمیانه خواهد شد. این سیاست کوته بینانه و خیانت به ارزش های آمریکایی است.

پرسش: بسیاری بر این باورند که مذاکرات صلح فلسطین فقط سبب اتلاف زمان و کشته شدن بیشتر فلسطینی ها می شود. به نظر شما ادامه مذاکرات صلح استراتژی درستی است؟

فتزر: نه. فرض بر این است که ایالات متحده به عنوان چراغ حقیقت و عدالت برای جهان است، نه در خدمت منافع صهیونیست هایی که به مدت طولانی بزرگترین تهدید برای صلح در خاورمیانه در تاریخ اخیر جهان هستند. اعتقاد به برتری یهود و قایل بودن به حق تاریخی اسراییلی ها به اراضی فلسطین دروغ بزرگ محوری سیاست های صهیونیسم است که در اسراییل، دولت و کنگره آمریکا دیدگاه غالب است. مناقشه اسراییل و فلسطین، مهم ترین مساله حقوق بشر در حال حاضر است که تنها قابل مقایسه با مشکلات آپارتاید در آفریقای جنوبی و برده داری در ایالات متحده است. پس از گذشت بیش از دو دهه، ما می دانیم که 'مذاکرات صلح' با اسراییل صلح را برقرار نمی کند.

پرسش: تلاش های محمود عباس در به رسمیت شناختن فلسطین در سازمان ملل متحد را چگونه ارزیابی می کنید؟

فتزر: این تحول درخشان و امیدوار کننده در تاکتیک فلسطینیان است که ایالات متحده و اسراییل را در موضع دفاعی قرار داده است. این که ایالات متحده باید در کنار اسراییل باشد، که در حال برپایی بزرگترین اردوگاه کار اجباری جهان در غزه است و با بی اعتنایی به قوانین بین المللی و اصول حقوق بشر ساکنان آن را از دسترسی به منابع پزشکی و ساختمانی محروم می کند، نشان می دهد که آمریکا به سنت آزادی، عدالت و دموکراسی که قرار است برپا کند، پشت کرده است. با این اقدام محمود عباس در مقابله اصولی با ایالات متحده که در حال حاضر آنان را رها کرده، موضع قوی اتخاذ کرده است.

پرسش: این آزمون برای کشورهای مختلف است. به نظر شما، در این آزمون چه کشورهایی برنده و چه کشورهایی بازنده می شوند؟

فتزر: آن دسته از کشورهایی که از به رسمیت شناختن فلسطین حمایت می کنند برنده و کسانی که مخالف آن باشند بازنده هستند. بزرگترین بازنده ایالات متحده و اسراییل و در دراز مدت بزرگترین برندگان روسیه، چین، و مردم فلسطین می باشند. این مساله در حال حاضر یک موضوع بین المللی است نه صرفا منطقه ای که امروز موثر در سیاست برخی از دولت های جهان است. در حال حاضر همه مردم متمدن جهان، طرفدار فلسطینی ها هستند.

پرسش: از آنجا که اسراییل مخالف با کشوری به نام فلسطین است، به رسمیت شناختن فلسطین چه تبعات بالقوه ای برای اسراییل در بردارد؟

فتزر: اسراییل می خواهد همه فلسطینی ها را از سرزمین خود به عنوان بخشی از اسراییل بزرگ حذف کند تا بر کل خاورمیانه مسلط شود. با درخواست به رسمیت شناختن فلسطین مستقل در کرانه باختری، غزه و شرق بیت المقدس، عباس در حال بازپس گیری مرزهای قبل از جنگ سال 1967 است. در حدود نیم میلیون یهودی مهاجر در کرانه باختری و شرق بیت المقدس در حال حاضر زندگی می کنند که بیانگر صورتی از تجاوز و اشغال است که هر ملت موافق با حقوق بشر باید با آن مخالفت کند. به رسمیت شناختن فلسطین حقوق قانونی ویژه ای، از جمله حق برای تبدیل شدن به یک حزب در کنوانسیون های بین المللی و دادگاه های بین المللی برای فلسطین در بردارد. کارشناسان حقوقی بین المللی معتقدند تحقق چنین امری منابعی را در اختیار فلسطین می گذارد تا به وسیله های آنان بتواند بر اسراییل فشار بیاورد تا تعهدات خود در مورد رعایت حقوق مردم فلسطین را اجرا کند. همچنین این مساله وظایف و تعهداتی را برای دولت فلسطین ایجاد می کند، به ویژه سبب بالا بردن اقتدار و اختیارات حکومت در رعایت حقوق بشر و جلوگیری از تروریسم و تهدید در قلمرو خود می شود.

پرسش: اگر بخواهیم عملکرد دولت بوش و اوباما را در قبال فلسطین مقایسه کنیم، آیا تفاوت معنی داری بین آنها وجود دارد؟

فتزر: دولت اوباما ثابت کرده است که همچون بوش در این موضوع چالشی بد عمل کرده است. بسیاری از ما بر این باور بودند که اوباما نقش رهبری را در اجرای محکم قانون اساسی ایالات متحده با لغو قانون میهن پرستی، با کنار گذاشتن قانون کمیسیون های نظامی، و بستن گوانتانامو ایفا خواهد کرد. ما همچنین امیدوار بودیم که اوباما به اشغال غیر قانونی عراق و افغانستان پایان دهد، اما او در عوض سربازان بیشتری به افغانستان و تعدادی را هم به پاکستان فرستاده است. این یک رکورد شرم آور است، جایی که در حال حاضر استفاده از ناتو، که به عنوان یک قرارداد دفاع جمعی برای پاسخ به حملات اتحاد شوروی ایجاد شده بود، به ابزار تجاوز یا حمله به کشور لیبی، کشوری که از بالاترین استاندارد زندگی در آفریقا برخوردار است، تبدیل شده است.

پرسش: اگر ایالات متحده پیشنهاد محمود عباس را وتو نکند، لابی صهیونیستی چه خواهد کرد؟

فتزر: ایالات متحده هر پیشنهاد مبنی بر به رسمیت شناختن فلسطین را قبل از شورای امنیت، وتو خواهد کرد. امیدوار کننده ترین جایگزین این است که مجمع عمومی سازمان ملل متحد به شکل ملایم تری از به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان 'ناظر ارتقا یافته' حمایت کند. در حالی که سخنگوی ایالات متحده اظهار داشت که ایالات متحده از این 'اقدام یک جانبه' حمایت نخواهد کرد، ریاض منصور، ناظر فلسطینی سازمان ملل متحد، گفت که بیش از 120 کشور جهان در حال حاضر دولت مستقل فلسطینی را به رسمیت شناخته اند و هر نوع اقدام سازمان ملل متحد، چه در شورای امنیت و یا عمومی مجمع 'یک طرفه' خواهد بود.

 منبع:ایرنا

تمام:حُرّ14

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

چهارشنبه 25 دی 1392  5:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها