هیبرنیت ....!
سلام
چند وقته که وقتی کامپیوترم رو هیبرنیت می کنم بعد یه مدت نا مشخصی خودش خودکار روشن میشه
حتی یه سری (البته اولین بار که این طوری شد) نصف شب بالای سرم روشن شد من فکر کردم جنه روشنش کرده کلی ترسیدم
منم وقتی هیبرنیت می کنم برقشو کلا قطع می کنم که روشن نشه ! این طوری زورم بهش می رسه دیگه
کسی میدونه دلیلش چیه
البته احتمال میدم از تنظیمات پاورش باشه ولی حالش رو نداشتم برم بگردم ببینم چشه !!!
ویندوزم هم سونه
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
پاسخ به:هیبرنیت ....!
با سلام.
خیلی جالب بود. قبلاً هم برای بنده از این قبیل مشکلات زیاد اتّفاق می افتاد و منم بچّه بودم و از ترس تا صبح نگاشم نمی کردم!!!
به احتمال زیاد مشکل از تنظیمات پاور و یا سخت افزار می باشد.
البته گاهی که برای بنده این طور می شود دو شاخه اش را از پریز می کشم و یا با زور (لقت) خاموشش می کنم!!!
البته ببخشید این راه هایی هست که خودم استفاده می کنم! مسئولیت انجام این کار ها با خودتان!
بهتره تنظیمات هایبرنیت رو موقعی قرار بدی که درب لپ تاپ رو میبندی و تا کاملا به حالت هایبرنیت نرفته نه از برق بکش و نه با دکمه هاش بازی کن
اگر هم pc هستش من کلا هایبرنیت رو توصیه نمیکنم و بهتره رو حالت sleep بزاری و مانیتورت رو خاموش کنی البته در این الت هم باید روشن شدن با موس رو غیر فعال کنی
حقیقت عشق همان عشق حقیقی به حق است.
آخه یکی نیس بگه مگه قرارداد بستی شما از هایبرنت به جای شات داون استفاده کنی؟؟؟
hibernet میدیونی کی ها باید ازش استفاده کرد؟؟
و به احتمال زیاد از تنظیمات پاور باشه در کنترل پنل میتونی از این قسمت Control Panel\All Control Panel Items\Power Options
تنظیم کنی
بعدشم قضیه اون جنه هم راسته
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.