یکسال پیش در چنین روزهایی یا به طور دقیق تر 25 دیماه سال گذشته سروش اسماعیلی با کسب 14 رای به عنوان رییس هیئت بدمینتون اصفهان انتخاب شد. اسماعیلی در حالی توانست دوباره سکان هدایت بدمینتون اصفهان را بدست گیرد که چهار سال پیش از آن را نیز با عنوان ریاست هیئت سپری کرده بود و در حقیقت با کسب اکثریت آرا عنوان پیشین خود را حفظ کرد. البته در چهار سال ابتدایی ریاست اسماعیلی بر هیئت بدمینتون ، این رشته ورزشی با حاشیه هایی روبرو شد و جامعه بدمینتون از عملکرد ایشان چندان راضی به نظر نمی رسید ، اما سال گذشته و در شرایطی که انتظار می رفت اسماعیلی رای لازم را برای ادامه دوره ای دیگر بر ریاست هیئت بدمینتون را نداشته باشد در زمان کوتاهی رای اکثریت مجمع برگشت و ایشان توانست پست پیشین خود را حفظ کند.آنچه از صحبت های اعضای جامعه بدمینتون که دوباره به او رای داده بودند درز پیدا کرد این بود که رییس فعلی هیئت پیش از انتخابات به اعضا مجمع قول داده در صورت انتخاب دوباره شیوه کاری اش را عوض کرده و به استخوان خود کرده های این ورزش توجه بیشتری نشان داده و کار هیئت را به صورت شورایی پیش ببرد.این اتفاق در ابتدای سال جاری افتاد و اسماعیلی برداران کرمی که از ملی پوشان قدیمی بدمینتون به حساب می آیند را به کار گرفت اما پس از گذشت تنها چند ماه دوباره به همان شیوه کاری سابق خود برگشت و بازهم حاشیه ها در بدمینتون اصفهان به بالاترین حد خود رسید.کنار گذاشتن برداران کرمی و هاشمیان از مربیگری تیم های پایه اولین اقدام مخرب اسماعیلی بود که نتیجه اش عدم اعزام تیم هایی نوجوانان و جوانان اصفهان به مسابقات قهرمانی کشوری شد در حالی که این تیم ها با توجه به توانایی هایی که داشتند از شانس قرار گرفتن بروی سکو برخوردار بودند.پیش از این اتفاق البته برادران کرمی و جامعه بدمینتون در صحبت هایی با اداره ورزش و جوانان استان داشتند خواستار برگزاری دوباره مجمع هیئت بدمینتون شده بودند که ظاهرا اداره ورزش از هر دو طرف ماجرا خواسته بود با کم کردن درخواست هایشان تن به سازش بدهند. این موضوع با تغییراتی که در راس اداره ورزش و جوانان پیش آمد به همین شکل مسکوت ماند تا هفته پیش خبر رسید کمیته انضباطی هیئت بدمینتون امید کرمی را شش ماه از فعالیت محروم کرده و شهرام کرمی هم با توبیخ روبرو شده است.همچنین حسین هاشمیان سه ماه از مربیگری محروم شد. این اتفاق عجیب و قابل بحث در حالی افتاد که حداقل در سه ماه گذشته تنش در هیئت بدمینتون به اوج خود رسیده بود و حتی بازیکنان منتخب تیم های پایه بر سر تمریناتشان حاضر نمی شدند.
کرمی: اسماعیلی باید استعفا بدهد
شهرام کرمی پیرامون اتفاقات چند ماه اخیر و توبیخ از سوی کمیته انضباطی چنین می گوید:« من تصور می کنم آقای اسماعیلی خودش این تصمیمات را نمی گیرد و افراد دیگری به ایشان خط می دهند.در دوره ایی اولی که ایشان می خواست ریاست هیئت بدمینتون را بر عهده بگیرد از من وبرادرم درخواست کمک کرد و گفت چون من در این ورزش غریبه هستم نمی توانم به کسی اعتماد کنم شما به من کمک کنید.اما پس از گذشت پنج سال کار ایشان به جایی رسیده که همچون غده سرطانی شده اندو برای نجات بدمینتون اصفهان باید استعفا دهند یا مجبور به کناره گیری شوند تا این رشته ورزشی نجات پیدا کند.» وی در ادامه صحبت هایش به درخواست اکثریت مطلق جامعه بدمینتون استان اصفهان برای برگزاری مجمعی فوق العاده اشاره می کند و می گوید:«در حال حاضر با توجه به این که رییس جدید اداره ورزش و جوانان استان هنوز مشخص نشده است تکلیف ما هم هنوز روشن نیست. تمام تلاش من و برادارم همچنین دلسوزان واقعی این رشته ورزشی پیشرفت بدمینتون اصفهان است و حق قانونی ما است تا درخواست برگزاری دوباره مجمع را بدهیم ، هر چند این موضوع چندان به مذاق آقای اسماعیلی خوش نیامده و چون از انتقاد خوشش نمی آید ما را با محرومیت و توبیخ جریمه کرد.»