هري ردنپ: در سخت ترين گروه اول شدن موفقيت بزرگي است
هري ردنپ: در سخت ترين گروه اول شدن موفقيت بزرگي است
سرمربي تيم فوتبال تاتنهام گفت: صعود به عنوان تيم نخست در ليگ قهرمانان اروپا موفقيت بزرگي است و جاي خوشحالي دارد.
|
|
|
تيم فوتبال تاتنهام در آخرين ديدار خود در مرحلهي گروهي ليگ قهرمانان اروپا مقابل توئنت انسخده با تساوي 3 بر 3 متوقف شد، اما به لطف پيروزي وردربرمن مقابل اينتر به عنوان تيم نخست راهي مرحلهي يک هشتم نهايي رقابتها شد.
هري ردنپ که توانست تيمش را در اولين حضور در ليگ قهرمانان اروپا راهي دور بعد کند، در پايان بازي گفت: به نظر من پنالتي و ضربهي کاشتهاي که براي حريف اعلام شد، خيلي سخت گيرانه بود، درست است که به عنوان تيم اول راهي دور بعد شدهايم، اما دوست داشتم با پيروزي در آخرين ديدار به اين مهم دست پيدا کنيم. به هر حال اين بازي به پايان رسيد و توانستيم با قرار گرفتن در صدر جدول راهي دور بعد شويم که موفقيت بزرگي است و جاي خوشحالي دارد.
سرمربي تاتنهام با اشاره به اشتهاي بالاي گلزني شاگردانش گفت: مي توانستيم گلهاي زيادي به ثمر برسانيم،اما به راحتي بسيار از موقعيتها را از دست داديم تا در پايان فقط 3 گل به ثمر رسانده باشيم.
ردنپ با تمجيد از مهاجم تيمش، دفوئه عنوان کرد: از اين که يک بار ديگر نام او را در فهرست گلزنان اين بازي ديدم واقعا خوشحالم. فکر مي کنم او به اين گل نياز داشت تا به شرايط آرماني بازگردد.
گل نخست تاتنهام روي اشتباه دروازهبان توئنت به ثمر رسيد. ردنپ در بارهي اين گل و عملکرد سنگربان حريف گفت: گومز اشتباه بدي انجام داد،اما تقصير زيادي نداشت چرا که شرايط چمن به هيچ وجه مناسب نبود و زمين يخ زده بود. اين اشتباه براي دروازه بان نقطه ضعف بزرگي بود و البته شروع خوبي را براي ما رقم زد.
ردنپ در پايان گفت: در گروه سختي قرار داشتيم. قهرمان هلند واقعا عملکرد خوبي داشت. برمن هم تيم با کيفيتي بود که توانست اينتر را با 3 گل شکست دهد. قهرمان دورهي قبل هم که در گروه ما قرار داشت. به نظر من تاتنهام در سخت ترين گروه ممکن قرار گرفته بود و توانست با صعود به عنوان تيم نخست گروه شايستگياش را نشان دهد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 17 آذر 1389 1:22 PM
تشکرات از این پست