0

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن
 

دستور‌های زیادی از شامی آرد نخودچی اینطرف و اون‌طرف دیده بودم و امتحان کرده بودم که همه شون خشک و گلوگیر بود، چرا که همه شون دو سوم از مقدار گوشت را، آرد نخود چی‌ توصیه کرده بودند.  اما من "مقدار مواد لازم" در زیر را بیشتر می‌پسندم.

مواد لازم برای دو نفر:

- چهار صد گرم گوشت چرخ کرده کم چربی‌ .

- صد گرم (فقط صد گرم، یعنی‌ فقط یک چهارم وزن گوشت) آرد نخودچی.

- یک عدد پیاز درشت رنده شده.

- یک عدد زرده (فقط زرده) تخم مرغ.

- نمک، فلفل و زرد چوبه.

- نصف پیمانه آب که در آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین حل شده باشد.

طرز تهیه:

پیاز رنده شده را حتما قبل از اضافه کردن به مایه ی شامی، در روغن تفت بدین و معجزه ش را از نظر مزه ببینید. این روش را حتی برای انواع کتلت و بیف، بکار ببرید. هیچ چیز بدمزه تر از پیازِ خامی نیست که به زیر دندان بیاد.


 

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن
 


مواد لازم ذکر شده را با هم مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن



از مایه‌ای که بدست آمده گلوله‌هایی‌ به اندازه ی کمی‌ درشت تر از یک گردو بردارید و آنرا روی یک سلفون با انگشتان خیس، به شکل‌های غیر منظم پخش کنید. به فکر این نباشید که حتما باید گرد بشه، در هیچ کتابی‌ نوشته نشده که شامی باید گرد باشه، بلکه شکل‌های نا منظم شکل بهتری به ظرف غذا میده.

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن
 

 اون سوراخ وسط شامی هم برای قشنگی‌ نیست، بلکه غیر از اینکه شامی را مغز پخت می‌کند، مانع از برجسته شدنِ وسط شامی می‌شه. از روی ساعت، فقط سه دقیقه هر طرف آنرا در روغنی که بخوبی داغ شده، سرخ کنید. بیشتر از یکبار شامی‌ها را در روغن زیر و رو نکنید تا سطحِ خوشرنگی پیدا کنند.

شامی سنتی‌ با طعمی مدرن

سه شنبه 24 دی 1392  9:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها