0

لازانیای کدو حلوایی؛ لازانیای جدید و خوشمزه

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

لازانیای کدو حلوایی؛ لازانیای جدید و خوشمزه


مواد لازم:

•    1 عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
•    4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    1 قاشق چایخوری نمک
•    نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
•    1 قوطی سس اسپاگتی
•    1 بسته نودل لازانیا
•    3 فنجان پنیر ایتالیایی
•    ربع فنجان ریحان تازه

 


دستور تهیه:

فر را بگذارید در دمای 375 درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.

با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.

سپس نیمه ها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.

داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.

با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. روی آن نودل لازانیا بریزید (نودل ها را کمی خرد کنید)، سس بیشتری بریزید و یک لایه نازل از پنیر رویش بگذارید. چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود.

حالا نیمه ها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوه ای شود.

قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.

سه شنبه 24 دی 1392  9:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها