0

باقري: خبر دبير کلي‌ من نادرست است

mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

باقري: خبر دبير کلي‌ من نادرست است

سرمربي مستعفي تيم ملي وزنه‌برداري کشورمان گفت: تاکنون بحثي در خصوص دبيرکلي‌ام در فدراسيون نشده و اين خبر نادرست است.

کوروش باقري در گفت‌و‌گو با تسنيم، در ارتباط با آخرين شرايط درماني‌اش اظهارداشت: چند روز پيش نزد دکتر رفتم و با «اکو»ي جديدي که از من گرفتند، مشخص شد که کارايي قلبم به 40 درصد رسيده و ديگر نيازي به باتري ندارد.

وي افزود: داروهاي من نيز توسط دکتر تغيير پيدا کرده و اين هفته بار ديگر بايد پيش دکتر بروم تا آخرين وضعيتم را کنترل کند.

سرمربي مستعفي تيم ملي وزنه‌برداري کشورمان خاطرنشان کرد: متاسفانه هواي تهران آلوده است و اين هوا اصلا براي من خوب نيست اما چون در مرکز شهر نيستم کمي از آلودگي دورم و از اين حيث مشکلي ندارم با وجود اين ترجيح مي‌دهم که بيشتر خارج از تهران باشم.

باقري در ارتباط با مسابقات ليگ برتر وزنه‌برداري نيز عنوان کرد: به نظرم مسابقات ليگ برتر وزنه‌برداري جذابيت زيادي داشت و نسبت به سال‌هاي قبل رقابت‌ها داغ‌تر بود. من نيز به طور طبيعي جوياي آخرين شرايط ليگ و کليت وزنه‌برداري هستم و روزانه از طريق دوستان يا وزنه‌برداران از وزنه‌برداري کسب اطلاع مي‌کنم.

قهرمان سابق جهان در پاسخ به اين سوال که آيا خبر دبير کلي شما در فدراسيون وزنه‌برداري صحت دارد يا نه، تصريح کرد: نه. تاکنون بحثي در اين خصوص نشده و تنها از طريق برخي از رسانه‌ها متوجه اين خبر شدم که نادرست است.

وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينکه نظرتان در ارتباط با انتخاب سرمربي تيم ملي وزنه‌برداري چيست و آيا نبايد هرچه زودتر تکليف تيم ملي مشخص شود، گفت: من در اين ارتباط نظري ندهم بهتر است و کساني که نزديک به کار هستند بهتر مي‌توانند شرايط را سبک و سنگين کنند. بايد ياد گرفت که اطلاعات را کامل کرد و سپس وارد جزئيات يک موضوع شد.

دوشنبه 23 دی 1392  7:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها