0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758
دوشنبه 30 دی 1392  1:57 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 tahmores hashmtjdd
mta_2hezaro7
mta_2hezaro7
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 83

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

نقل قول salma57

سلام دوستان.

من معلم نیستم ولی می خوام یه موضوع انشا مطرح کنم.

از شما می خوام هرچه در مورد سایت راسخون می دونید بنویسید. در مور بخش های مختلف سایت. امکاناتش و خلاصه هر چیزی که بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیره و توجه شما رو به خودش جلب می کنه.

در مورد جذابیت های سایت و اینکه چرا شما سایت راسخون رو برای فعالیت انتخاب کردید.

اگه انتقاد و پیشنهاد هم دارید بنویسید.

اول از همه بگم نمره همه شما شرکت کنندگان بیسته و انشاءالله در پایان امتیاز ویژه به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

دوستان عزیز لطف کنید و انشاهای خودتون رو بخونید. از روی بغل دستی کپی برداری هم نکنید. انشاهای کپی برابر اصل هم هیچ امتیازی ندارد.

با تشکر از همه شرکت کنندگان عزیز.

مژده مژده!مقرر گردید جوایزی نیز از جانب روابط عمومی برای این تاپیک بر حسب میزان و کیفیت مشارکت در نظر گرفته شود.

بنا به درخواست دوستان این تاپیک تا جمعه 4 بهمن تمدید شد!

من الان حدودا چند ماهه كه با اين سايت آشنايي پيدا كردم، در اين مدت اطلاعات خوب و مفيدي از اين سايت گرفته ام از آسمان و كهكشان گرفته تا مسايل روز.

سايت بسيار خوب و مفيدي است. و براي مسولان آن از خداوند متعال خواستارم كه جزاي خير عطا بفرمايد انشاالله

خدایا چنان کن سرانجام کار           که تو خشنود باشی و ما رستگار

دوشنبه 30 دی 1392  2:55 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 tahmores amirali123 hashmtjdd
saleh98
saleh98
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 19

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

اولين بار براي دانلود يك كارتون وارد اين سايت شدم ولي تنوعش انقدر با لا بود كه تا چند ساعت نشسته بودم وبرنامه ها رو نگاه مي كردم وبعضياشونو  دانلود مي كردم

واقعا سايت جالب و خوبي بود در بيشتر زمينه ها و برنامه ها مطلب داشت . بعد از اون سايتو "بوك مارك" كردم و هرچند وقت يك بار به اون سر ميزدم تا اين كه بعد از يه

مدت خودم هم شدم عضو اين سايت . چون مي ديدم تنها سايتيه كه به اعضايش امتياز ميده  و هركي امتياز و حسنه اش بيشتر باشه از جوايز بشتري برخوردار هست و اين 

خودش براي اون كاربر يك امتياز طلايي محسوب مي شه از اين كه در سايت راسخون عضو هستم به خودم مي بالم و افتخار مي كنم . البته اين هايي كه گفتم همه تعريف بود

اما نه از باب صفصته بلكه واقعيت ها روگفتم . اين سايت از همه لحاظ خوبه و طرفداران بسياري رو به خودش اختصاص داده كه البته حقشه و لياقتش رو داره.

در پايان براي همه كاربران و مدير محترم  راسخونآرزوي موفقيت و تندرستي مي كنم.

با تشكر از خوانندگان اين وطلب

علمدار سيد علي خامنه اي

دوشنبه 30 دی 1392  5:05 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores amirali123 borkhar yasbagheri hashmtjdd nezarat_ravabet
seyedmahan
seyedmahan
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 276

سلامی به وسعت دریا و به زیبایی آسمان،  سلامی به بوی خوش نسیم یک صبح بارانی ،سلامی به زیبایی گل سرخی که بر روی چادر سفید زمین هر چشمی  را شیفته خود می کند و سلامی به زیبایی گل همیشه بهار به امیدی که همیشه بماند و بطراود ، نثارتان باد.

انشاء خود را راجع به چگونگی آشنایی ام با راسخون شروع می کنم .تیر ماه سال 91 بود و من درگیر پروژه درسی پایان ترم . خیلی آشفته و خسته از امتحانات و پروژه ها . خاطرم نیست به دنبال کدام نرم افزار بودم(فکر کنم آفیس برای نصب برنامه اکسل) که با سرچ در گوگل به سایت راسخون هدایت شدم.وقتی نرم افزار و برنامه ها را در این قسمت سایت دیدم متعجب شدم واسه ام جالب بود اما چند دقیقه بعد حالم گرفته شد تا خواستم دانلود کنم با پیغام "جهت استفاده از بخش های سایت باید عضو شوید"(البته اگه پیام رو دقیق و درست نوشته باشم) روبرو شدم .چاره ای نبود باید عضو می شدم.اما دردسرهای بعدی شروع شد کلمه کاربری که می نوشتم چه انگلیسی ، فارسی، عددی جواب نمیداد.کلافه شده بودم فکری به سرم زد و شماره تماس راسخون را برداشتم و زنگ زدم با صدای آقای مهربونی اون ور خط روبرو شدم مشکل را گفتم و ایشون هم راهنمایی کردند .مشکل عضویت حل شد "به همین راحتی"و بقیه ماجرا.......چند وقتی تو راسخون دست و پا زدم و استفاده کردم ولی بعد از مدتی به علت مشکلاتی دیگه نتونستم سری به این سایت بزنم (وقت نداشتم) ولی با آغاز پاییز سال 92 به همراه همکار نازنینم دوباره شدیم یک عضو دائمی راسخون.عاشق شرکت تو مسابقات ، گذاشتن پست تو تالارهای خانه و خانواده ، علم و دانش ، دین پژوهی هستم .راضیم از اینکه ساعاتی از وقتم را با این سایت مفید و اموزنده طی می کنم .امیدوارم خداوند بهترین ها برای مجموعه راسخون و دوستان عضو این سایت مقدر بفرماید و با توجه به دست های پشت پرده دشمنان ایران و اسلام سایت های مفیدی همچون راسخون پابرجا و مقاوم و آموزنده و پربار برای جوانان ایران باشند . با تشکر فراوان(سید ماهان)

اوقات خوش آن بود که با دوست به سر شد   /  باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود.

سه شنبه 1 بهمن 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar yasbagheri hashmtjdd tahmores nezarat_ravabet
mehdibishe
mehdibishe
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 69

انشاء

راسخون ، پايگاه اينترنتي كه توش موندگار شدم ،‌ راستشو بخاي 70 درصد موندگاريم تو پايگاه راسخون به علت مسابقاتشه، 10 درصد براي مطالبش ، 20 درصد براي دوستان راسخوني بگذريم ...

راسخون اگر دريا نباشه بي شك درياچه هست ، در اين چند ساله اخير انصافاً  اگه به بهونه مسابقات و جوايزش هم بوده  خوب درخشيده 

شايد روزي كه بخش ورزشي راسخون يه كمي شدت گرفته ،‌نه شايد روزي كه فروشگاهش كليد خورد و يا نه شايد روزي كه صندلي داغش داغ تر شد، هجوم كاربران رو در برگرفت و يا شايد اولين مسابقه وبلاگ نويسي براي شعار سال كه خيلي سرو صدا كرد اون روزي بود كه ثبت كاربر زياد شد....

راسخون  يك ظرفيته ،‌يك ظرفيتي كه نامحدود هست ، ظرفيتي كه بايد براش برنامه ريزي بشه و پله به پله كاربرانشو به سوي اهداف سعادت بخشش  هدايت كنه ، ثانيه به ثانيه بايد بر جذابيت در همه بخش ها افزوده بشه،‌ بد نيست اتاق چت و يا شبكه اجتماعي راسخون هم راه بيفته و .... . 

انشا الله با دعاي همه راسخون يكه تاز خواهد شد.

انشا الله 

ماییم و کهنه دلقی کاتش درآن توان زد

سه شنبه 1 بهمن 1392  10:55 AM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar yasbagheri hashmtjdd salma57 siryahya tahmores
hashmtjdd
hashmtjdd
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1058

بنام خدا

با عرض سلام خدمت تمام راسخونی های عزیز

من دردی ماه سال1389 به توسط یکی از دوستانم با راسخون اشنا شدم ودر تاریخ 1389/11/5 عضو راسخون شدم

راسخون یک وب سایت فرهنگی, مذ هبی ,هنری, واطلاع رسانیی خوبی است که یکی از بهترین وب سایت هایی است که تا کنون من به انها مراجعه نمودم. از وقتی که درسایت راسخون عضو شدم تا الان خیلی راضیم وخیلی هم دوسش دارم  بخصوص کاربران اطاق چت را

. راسخون خیلی امکانات ومزایای گسترده ای دارد که اگه بخواهیم یکی یکی توضیح بدیم فکر کنم چندصفحه و چند ساعت  توضیح بدیم امیدوارم که انشالله راسخون از اینهم بهتر تر شود یعنی(هرروز بهتر از دیروز) من واقعا از مسئولین ومدیران  راسخون تشکر وقدردانی می کنم

با ارزوی موفقیت به همه راسخونی ها

سه شنبه 1 بهمن 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 borkhar siryahya tahmores nezarat_ravabet
reza2005fallahipoor
reza2005fallahipoor
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

نقل قول siryahya

نقل قول masomezare4

سلام من  دبیر یکی از دبیرستان های دخترانه در یزد هستم در سال 90 عضو سایت شما شدم اطلاعات خوبی از سایت شما بدست آوردم که خیلی هم به درد من خورد ولی میخوام اصل انشام را بگم و اون هم اینکه من در تمام مسابقات سایت شما چه با جایزه کم چه با جایزه بزرگ شرکت کردم ولی حتی در یکی از آنها هم برنده نشدم ولی جالبتر اینکه از رو هم نمی رم و دوباره در مسابقات شرکت می کنم حالا تا کی خدا می داند

دوست عزیز ما نیز همین طور!!! عیب نداره خدا خودش جایزتون رو آماده کرده

واقا راست می گه

reza.f.wink

سه شنبه 1 بهمن 1392  4:53 PM
تشکرات از این پست
salma57 siryahya borkhar tahmores nezarat_ravabet
h10101010
h10101010
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2709

سلام من در سال 89 با سایت راسخون آشنا شدم و با اینکه  برای ثبت نام در سایت ها وسواسی هستم!(البته نه زیاد)ولی در همون موقع با دیدن امکانات سایت و ارزش قائل شدن برای کاربراش خیلی سریع ثبت نام کردم.

الان حدود 4سالی میشه که حداقل دو روز یک بار به سایت سرمیزنم و مطالب جدیدش نگاه میکنم. من قبلا عضو سایت تبیان بودم ولی کم کم به سمت سایت راسخون کشیده شدم. شاید یکی از دلایلش کاربر پسند بودن محیطش نسبت به تبیان بود و یکی دیگه از دلایلش کسب امتیلز برای خرید از فروشگاه باشه و....

تو این 4 سال اگر اغراق نباشه وابسته به سایت شدم و خاطرات تلخ و شیرینی ازش دارم. یکی از نقاط قوت سایت مقالات واقعا فراوان سایت هست که کمتر سایتی هست اینقدر مقالات متنوع با دسته بندی خوب داشته باشه.هر چند وقت یکبار هم که امکانات جدیدی به سایت اضافه میشه و سرور سایت قدرتمندتر و سریعتر میشه که عالیه.

بانک صوت و فیلمش هم که واقعا بانک بزرگیه.مثلا من دنبال مستند های خارجی با دوبله فارسی بودم که تمام سایت ها رو زیررو کردم ولی چیز درست و حسابی دستگبرم نشد یا پولی بودند و یا محدود و با کیفیت پائین بودند.که ناگهان در قسمت بانک فیلم راسخون تقریبا تمام آنچه را که میخواستم پیدا کردم آنهم با دو کیفیت فیلم، پیش خودم گفتم آب در کوزه و ما  تشنه لبان میگردیم.

خلاصه اکثر امکانات سایت به نحو احسنت هست. این الکی نمیگم مثلا خودم چندین بار از مقالات سایت برای کنفرانس کلاسی استفاده کردم.

اینکه همش شد تعریف، حالا نوبت یه کوچولو انتقاد:

اول از همه اینکه برای ارسال پیامک باید مدارک به موسسه راسخون پست کنیم، که فکر کنم خیلی از کاربرا حوصله اینکار رو نداشته باشند،بهترین کار اینه که مثل بعضی از سایت ها از طریق اسکن فتوکپی شناسنامه و ارسالش به سایت باشه.

یکی دیگه از ایرادهایی که تازه اتفاق افتاده اینه که رای دهی به مقالات سایت دیگه امتیازی نداره، که برای جذب کاربر چیز خوبی بود.

زیاد حرف زدم امیدوارم که همیشه چرخت بچرخه!

یا صاحب الزمان

سه شنبه 1 بهمن 1392  6:47 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 borkhar tahmores nezarat_ravabet
mehranmoradi
mehranmoradi
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

نقل قول مهران

من راسخون رو به عنوان یه سایت که کارتون برهمگان واضح و مبرهن است میسازه میدونستم اما
نگو خیلی سایت خوبیه! من راسخون روخیلی دوست دارم.
اقا معلم ببخشید کم بود!!!!!!!

پنج شنبه 3 بهمن 1392  5:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar tahmores nezarat_ravabet
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998
یک شنبه 6 بهمن 1392  11:00 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 borkhar nezarat_ravabet
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول tahmores

سلام 

سلما  خانم انشاتون رو نمی نویسید ؟

سلام. دارم نمره انشاها رو رد می کنم. آخر از همه سعی می کنم یه انشا بنویسم.

شما که می دونید من یه سر دارم و هزار سودا.

ولی چشم امروز و فردا می نویسمش. قبل از اینکه تاپیک قفل بشه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 7 بهمن 1392  9:01 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon siryahya tahmores amirali123 hashmtjdd nezarat_ravabet
salma57
salma57
کاربر طلایی1

به نام ا... پاسدار حرمت خون شهیدان .........

انشای خود را آغاز می کنم.

امروز همه انشاها رو دوباره مرور کردم. قبلا خونده بودم ولی امروز دوباره مرور کردم. همه لطف کردند و انشاهاشون رو نوشتم. 

الان خودم خواستم بنویسم دیدم من هرچی بگم باز تکرار حرف دوستان میشه و تکرار مکررات شاید برای دوستان جالب نباشه بخونن.

دوست داشتم همه هزچی از راسخون می دونن بنویسن. 

چند نفری یکی دو خط نوشتن و حضورشون رو اعلام کردند که البته واقعا از همه انها تشکر می کنم که منت نهادند و حرف دلشون رو زدند.

کاربران سایت علاقه مندی های متفاوتی دارند. مورد استفاده شون از سایت هم با هم فرق داره.

یکی انجمن رو دوست داره و یکی فقط در مسابقات شرکت می کنه.

یکی از بخش نرم افزاری سایت بهره میبره و یکی دیگه از مقالات سایت بهره میبره.

فعلا تا اینجا باشه من برم به یه سری از کارهام برسم و برگردم. 

سه شنبه 8 بهمن 1392  8:49 AM
تشکرات از این پست
borkhar mina_k_h farshon amirali123 yasbagheri nezarat_ravabet
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

با عرض سلام و خسته نباشيد. من يادم نيست که چطور با راسخون اشنا شدم ولي فکرکنم واسه جستجو مقاله اي بود واسه پايان نامه و تو موتور جستجو پيداش جردم و در سال88بود،واقعا با جرات ميتونم بگم يکي از سايتهاي نمونه فرهنگي هست در سطح کشور،راسخون په تنها در سطح فرهنگي،بلکه در سطح هاي اجتماعي،اموزشي،علمي،مذهبي و .... هم فعال هست و اطلاعات خوب و بروزي دارد،که يکي از رازهاي جذابيت و ماندگاري راسخون در بين کاربرانش همين بروز بودنش هست.شايد يکي از معايب راسخون نداشتن اسپانسر مالي هست،چون راسخون کاربر محور هست کمبود اسپانسرش احساس ميشه. من بعنوان کاربر راسخون،بيشتر از قسمتهاي چند رسانه اي،نرم افزار،اتاق چت که پاتوقم هست ،بازديد ميکنم،البته هر سوالي برام پيش بياد فورا ميام راسخون که جوابش بگيرم.

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

سه شنبه 8 بهمن 1392  9:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirali123 borkhar yasbagheri farshon hashmtjdd tahmores nezarat_ravabet AliFanoodi
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

موضوع انشا : در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم

وَ مَا يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنَا

تفسير کتاب خدا را، جز خدا و راسخان در علم، نمي‏دانند. (آنها) مي‏گويند: (ما به همه ي آن ايمان آورديم؛ همه از طرف پروردگار ماست.) و جز صاحبان عقل، متذکر نمي‏شوند (و اين حقيقت را درک نمي‏کنند)

﴿آل‏عمران‏، 7﴾

لٰکِنِ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَ الْمُؤْمِنُونَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْکَ وَ مَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِکَ

لیکن کسانی از آنها که در علم قدمی ثابت دارند (راسخان) و به آنچه بر تو و پیغمبران پیش از تو نازل شده می گروند...

﴿النساء، 162﴾

معنی لغوی راسخون ، کسانی هستند که در علم و دانش ، ثابت قدم و صاحب نظرند .

و اما سایت راسخون :

موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی راسخون ، در سال 87 و زیر نظر سازمان اوقاف و امور خیریه فعالیت خود را با اهدافی همچون ترویج دین و فرهنگ ایرانی اسلامی شروع کرد . پرسنل محترم این مجموعه مجدانه در پی ادامه این راستا و به ثمر رساندن این اهداف عالیه اند .

از نظر بنده امتیازاتی که این سایت نسبت به دیگر سایت های سرشناس دارد میتوان به : زیبایی و در دسترس بودن تمام آرشیو های سایت ، کامل و جامع بودن بخش چندرسانه ای مخصوصاً بخش صوت که بهترین مجموعه ی صوتی فعال در فضای مجازیست ، کامل و شامل بودن بخش های کاربردی همچون موبایل ، نرم افزار ، مقالات ، انجمن ها ، اخبار و ... اشاره نمود

بنده هم از ابتدای تاسیس این مجموعه شاهد زحمات عزیزان دست اندرکار در این موسسه بوده ام و در آبان ماه 91 با نام کاربری جدید خود شروع به فعالیت در انجمن ها کردم .

در پایان از تمامی پرسنل و سرپرستان این خانواده بزرگ کمال تشکر را داشته و از خداوند منان برای این عزیزان اجر و پاداش دنیوی و اخروی مطالبه میکنم .

سه شنبه 8 بهمن 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
borkhar yasbagheri salma57 farshon amirali123 hashmtjdd tahmores nezarat_ravabet AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

بخش دوم انشا در مورد خودم و راسخون

سعادتی که داشتم با راسخون آشنا شدم و اوایل فقط مطالب سایت رو دنبال می کردم. اخبار و انجمن محل هایی بود که بیشت سر میزدم.

مسابقه فجر بیداری که شروع شد عضو راسخون شدم و در مسابقه هم شرکت کردم. خیلی ذوق داشتم که ببینم نتیجه چی میشه و بالاخره وقتی نتایج اعلام شد دیدم نام کاربری من هم جزو برندگان هست. برای همین تو مسابقات روزانه هم شرکت کردم.

قبل از عضویت در راسخون مطالب گفتگوی آزاد رو دنبال می کردم و مخصوصا منتظر بودم آجی طهمورس پست بزنم برم ببینم چی نوشته. ولی خب اوایل مثل شاگردهای کلاس اولی کم رو و خجالتی بودم و کمتر حضور داشتم.

اولین پستی هم که زدم از طرف مدیر تالار برام اخطار اومد که پست رو در محل مناسب قرار نداده.

جالبه اولین پستم کپی پیستی بود.

کم کم حضورم در تالارها بیشتر شد و تاپیک بعضی ها رو دیدم و خیلی خوشم اومد. هرازچند گاهی توش مطلب می نوشتم و از احوال کاربران دیگه جویا میشدم و البته اخطارهایی که روم نمیشد به این او اون بگم تو بعضی ها می نوشتم.

کم کم دوستان دیگه ای هم اومدن ولی چون داشت بعضی ها شلوغ میشد بعضی ها ناراحت شدند.

تاپیک هرچه می خواهد دل تنگت بگو هم بود البته!

اونجا هم می نوشتیم مطالبمونو ولی نمی دونم چرا اونجا احساس راحتی نمی کردم.

دقیقا حس روابط عمومی و پل ارتباطی رو داشت.

با همفکری آجی طهمورس به فکر افتادیم اتاق چت رو راه بندازیم.

تا اینجا باشه تا بعدا بقیه شو بنویسم.

سه شنبه 8 بهمن 1392  12:28 PM
تشکرات از این پست
farshon borkhar hashmtjdd tahmores yasbagheri nezarat_ravabet
دسترسی سریع به انجمن ها