0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

به نام خدا
من هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم چیزی بنویسم که واقعا شایسته و در وصف سایت بسیار خوب راسخون باشه برای همین با اجازه دوستان سعی کردم در حالتی طنز تمام موارد خودم رو به صورت شعر طنز در مورد راسخون بگم و در کنارش انتقاد و پیشنهاد هم کردم امیدوارم که مورد قبول دوستان باشه مخصوصا اجی سلما

می دونی عاشق اون آرم و نشانم ،راسخون !
یک کلوم ختم کلوم بنده فداتم، راسخون!
قربون تو که توی اکثر شهرای وطن
سایتی و سازمانی و کاربرای باهوش داری، راسخون
میشه روزی من نیام گشتی تو راسخ نزنم ؟
یا بیام تو راسخون و یه ثبت مطلب نزنم ؟
من خودم پایه ی ثبت مطلب کاربریتم
اونجایی که پر شد از مطالب خواندنیتم

همه مسابقات ویژه تو رو

یا که اون مسابقات هر روزه ، روزانه تو رو
میام و جواب میدم تا که بازم برنده شم
ولی صدحیف که هیچ وقت
هم نمیشم

تو که گاهی ز کرم  جایزه و قرعه هم داری
یا که با هر روز خاص ، برای ما هدیه داری
جون من بیا و این طرح های نو رو زود بگو
پیشنهادهای من و ، امثال من رو هم بگو

هر چی از خوبی تو نت بود همه رو داری خودت
از طرفی بهترین کاربرای دنیا رو هم داری خودت

بودنه یه جای پاک مثل خودت غنیمته
آخه تو نمیدونی که بودنت یه نعمته
با اجازه من می گم بی ریا و بی اضطراب !
ندیدم سایت ز تو بهتر که کنم من انتخاب

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 26 دی 1392  7:57 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57 mina_k_h borkhar AliFanoodi zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu farshon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

سلام به همه کاربران خوب راسخونی.

من از بچگی انشام بر عکس املام ضعیف بود.

تا اون جایی هم که یادمه همیشه انشامو میدادم خواهر بزرگم واسم می نوشت! :)

اما خوب تاپیک، تاپیک آجی سلما بود و تصمیم گرفتم بعد از سالها انشامو یکبار دیگه محک بزنم.

http://dreamclub.persiangig.com/image/ensha.jpg

در یکی از روزهای خرداد ماه سال 92 با یار همیشه همراهم یعنی راسخون آشنا شدم. آشنایی من و راسخون از طریق فروشگاهش شروع شد! و همون جور که مدارکش هم موجود هست اولین پستم رو در تاپیک راه اندازی نسخه جدید فروشگاه گذاشتم:

http://rasekhoon.net/forum/post/show/331297/610281/

یادش بخیر اون روزها همه تلاش من این بود که کاربر تازه وارد نباشم و با فعالیت در قسمتهای مختلف به تدریج کاربر برنزی، کاربر نقره ای، کاربر طلایی 3، طلایی 2 و حالا ماه ها و یا شایدم یک سال شده باشه که به آرزوی دیرینه ام در راسخون دست یافته ام و کاربر طلایی 1 هستم.

چند ماه بعد از شروع فعالیتم مدیریت تالار اینترنت و وب رو به عهده گرفتم و از این بابت خیلی خوشحال بودم. اول کارم بود و سعی می کردم بهترین باشم! هر چند که کلاً در طول مدت مدیریت همواره سعیم بر این بود که کاربران را در تالارها جذب و طبق قوانین عمل نمایم.

و امروز برای آخرین بار کاربران برتر تالارهای اینترنت و وب و مادرانه  رو معرفی نمودم و تا آخر دی ماه بر روی صندلی مدیرت تکیه خواهم زد و بعد از آن نیز به عنوان کاربر معمولی در سایت فعالیت خواهم نمود.

در پایان برای سایت ارزشمند راسخون بهترین ها رو آرزومندم. راسخون کاربران پر تلاش زیاد داره و همین سرمایه ها بودند و هستند که سایت روز به روز پیشرفت کرده. از تمام کاربران راسخونی می خوام هر خوبی و بدی از بنده دیدند به دیده منت بنده رو عفو نمایند. پیشاپیش ولادت حضرت محمد (ص) و امام صادق (ع) رو به همه تبریک و تهنیت عرض میکنم. موفق باشید. یا علی...

دو نهال بارور در باغ دين روئيده شد
ياسهاى آسمانى در زمين روئيده شد
نخل حق در سرزمين مشركين روئيده شد
لاله در باغ دل اهل يقين روئيده شد

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

جمعه 27 دی 1392  10:59 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri borkhar salma57 hossein201273 AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu
ialimohammadi
ialimohammadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

با سلام

سایت راسخون بسیار سایت خوب و کاربردی است که در بسیاری از مواقع به داد من رسیده.این سایت بخش های بسیار متنوع و جذابی دارد که واقعا اشخاص مختلف با سلایق و تفکرات مختلف را به خود جذب می کند.بنده مشتری تقریبا ثابت بخش مقالات سایت هستم که انواع مقالات برای استفاده در آن وجود دارد.دیگر بخش جذاب آن بخش مسابقات است که واقعا به افزایس اطلاعات کمک شایانی می کند.یکی دیگر از بخش های سایت معرفی امامزاده هاست که کمی نقص دارد و باید کامل شود.قسمت نرم افزار ها و چند رسانه ای نیز کاملا به روز و کامل است .از بخش های دیگر نیز استفاده کرده ام ولی زیاد مورد نیاز من نبوده است.در آخر باید بگویم خداوند انشاالله اداره اوقاف اصفهان را جهت راه اندازی و مدیریت این سایت خیر دهد.

یازهرا

جمعه 27 دی 1392  12:31 PM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu borkhar
mhn1592
mhn1592
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

با سلام.سایت راسخون سایت فرهنگی-مذهبی واطلاع رسانی است که با کمک خدامند متعال ظرفیت آنکه تقریبا تمام نیازهای یک کاربردا در فضای مجازی برآورده کند دارد.باید بگویم که احتمالا سایت راسخون اولین سایتی بوده است که هنگامی که من برای اولین بار وارد آن شدم قالب آن نظر بنده را به خود جلب کرد.پس از مدتی از عضویت در این سایت متوجه شدم که این سایت یک سر وگردن از خیلی از سایت های دیگر بالاتر است.قابلیت هلیی چون واحد های چند رسانه ای ومسابقات و فروشگاه نظر بنده را به خود جلب نمود.اگر بخواهم به چند مورد از نقاط قوت این سایت اشاره کنم باید بگویم که 1-حدیثی که در بالای صفحه قرار می گیرد.2- امتیاز دهی به کاربران3- توانایی خرید به وسیله ی امتیازها 4-واحد مقالات 5-واحد انجمن ها و6-نظر سنجی ها در این سایت فوق العاده کاربردی وعالی هستند.همچنین این موضوع که سایت راسخون هر روز به حد اقل ده نفر از کابران هدایایی اهدا می کند این سایت را از سایر سایت متمایز می کند و واحد مشاوره هم که دیگر حرفی برای گفتن باقی نگذاشته است.باتمام این ها به نظر بنده این سایت از ظرفیت های بالا تری برخوردار است و می تواند رسالت های بیشتری را بر عهده بگیرد.به عنوان مثال در بین این همه رسالت های مذهبی که سایت راسخون برعهده گرفته است جای عمل((وقف))این سنت بزرگ الهی دراین سایت خالی است.با اضافه شدن یک بخش به نام وقف در این سایت کسانی که نمیتوانند وقف های بزرگ انجام دهند از این نعمت محروم نخواهند شد ان شاء الله.توجه داشته باشید که با وجود این همه کاربر در سایت راسخون اگر هر کس 5000 تومان به واسطه سایت راسخون انفاق کند سایت راسخون با مبلغ زیادی که ان شاء الله جمع آوری خواهد شد میتواند کتابخانه یا سایر چیزهایی که مردم مناطق محروم به آن نیاز دارند بسازد و بانام سایت راسخون به ثبت برساند.

جمعه 27 دی 1392  3:51 PM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh borkhar
kmeghdad
kmeghdad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 482

سلام بنده سرباز معلمم  کلاس ابتدایی به بچه ها  وقتی زنگ انشاشون میشه میگم بنویسن موضوع رو هم میدم ولی الان که نوبت خودم شده تا انشا بنویسم میبینم واقعا سخته راستش طریقه آشنایی من با راسخون از وقتی هست که مطلبی میخواستم و  توی گوگل جستجو میکردم یکی از سایت هایی که همیشه میومد راسخون بود و تو سایت میرفتم و استفاده میکردم مخصوصا از مستندای خوب و بروز سایت و چون مادرم معلمه وکار مشاور انجام میده از کلیپای سایت و از مستندات تو کلاسش هم خیلی استفاده میکنه بعضی وقتا هم نظر میدادم ولی جزء اعضای سایت نبودم تا اینکه چند وقت پیش دیدم یکسری از چیزای سایت مربوط به اعضای خود سایت میشه تا اینکه عضو سایت شدم و تا جایی که میتونم نظر میدم و تو مسابقاتش شرکت میکنم تا امتیازام بالا بره حتی داداشم رو هم تشویق کردم که جزء اعضا بشه و از امکاناتش استفاده کنه رو هم رفته جزء سایتای بسیار قوی هست که تقریبا اکثر مطالب رو توش میشه پیدا کرد

و من الله توفیق

جمعه 27 دی 1392  4:20 PM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri AliFanoodi tahmores zahra7720 nazaninfatemeh mghjkhhjiu sarcheshme amirali123 borkhar rasekhoon_m
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

به نام خداوند بخشنده مهربان

هرچی فکر کردم مثل بقیه دوستان چیزی بنویسم نشد یعنی راستش رو بخواید من انشام زیاد تو دوران تحصیل خوب نبود سعی کردم به شیوه شعرطنز اغاز به کارم رو درراسخون شرح بدم امیدوارم مورد قبول اعضای هیات داوران قرار بگیره

شبي ياد دارم ز خرداد پار                     به بي خوابي آن شب شدم من دچار
نه سوداي خفتن نه ميلي به کار                          کشيدم روي تخت خوابم دراز
 در انديشه چرخه روزگار                                  فرو رفته بودم ولي ناگهان
 صدايي مرا داد از جا تکان                        چرا خفته اي، پاشو از تخت خواب
بزن آن دوشاخش تو اندر پريز                        سوي کامپيوتر برو با شتاب
  بيا  رو کن سوي راسخون ای جوان                      يقين دان که بهتر نيابي از آن
به دنياي وب نيست بهتر از او                             زهر چيز خوبي، بيابي در او
اگر تو گرفتار راسخ  شوي                           مپندار روزي پشيمان شوي
به شکلي نکو با حساب و کتاب                          مقالات عالي سخن هاي ناب
سوالات روزانه و هفتگی                                 که از تن برون آورد خستگي
زهر چيز نيکوي دارد نشان                                  زروي زمين تا سر کهکشان
 خلاصه سخن بي شمار است و من                       براي تو کوتاه کردم سخن
 خيال تو راحت کنم زين کلام                         بیا عضو راسخون بشو والسلام
 گر عضوي ز اعضاي راسخ شوي                         از آن به که در سايت مهمان شوي
  ز هر کس که خواهي بکن پرس و جو                   همه سايت ها را برو بين خوبه خوب
         ولي مطمئن باش و بي شک بدان                 که اين بهترين سايت ايراني است والسلام

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 27 دی 1392  6:46 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 AliFanoodi tahmores zahra7720 mina_k_h mghjkhhjiu amirali123 borkhar farshon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

انشا ،واقعا چه زنگ شرینی بود در مدرسه دبستان وراهنمایی یادش بخیر

راسخون را من از جایی مختلف باهاش آشنا شدم از آشنایی من با ویژه نامه های منحصر به فردش در فضای مجازی وبنر تبلیغاتی اش که نصب شد بالای پل هوایی ترمینال کاوه ونصب بنر های تبلیغاتی مسابقه وبلاگنویسی حماسه سیاسی وحماسه اقتصادی در خیابان های سطح شهر اوایل سال  ولی ثبت نام من در راسخون از غدیر خم امسال شروع شد

مفید ومختصر از آشنایی من با راسخون بود

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 27 دی 1392  6:54 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi nazaninfatemeh tahmores zahra7720 mina_k_h salma57 mghjkhhjiu borkhar rasekhoon_m
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام.  وای خدای من!

الان احساس می کنم معلم انشای مجید هستم.

خیلی خیلی ممنون از آجی یاس و آجی نازنین که محفل انشای ما رو با شعرهای جذابشون مزین کردن.

موفق باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 27 دی 1392  7:00 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi nazaninfatemeh tahmores zahra7720 mina_k_h mghjkhhjiu amirali123 borkhar farshon rasekhoon_m
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

بسمه تعالی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین زحمت کش سایت راسخون

سایت راسخون خیلی خوب است کاش من هم یکی از مسئولین این سایت بودم

حتما حقوق میلیاردی به من میدادند

laugh

از وقتی من به سایت امدم و فعالیت خود را شروع کردم جایزه ها تمام شد و هر روز کمتر هم می شودlaugh

در کل سایت خوبی است اگر و تنها اگر جوایز اهدایی بیشتر شود یا حداقل همه جوایز را به من بدهد

به نظر من اگر سایت راسخون و سایت های مذهبی دیگر با هم کاری هم کار میکردند بهتر بود تا به صورت جداگانه

اگر هدف های اصلی و فرعی سایت مشخص می شد کاربران بهتر می توانستند فعالیت داشته باشند

یه نکته دیگه در مورد سایت جمع کردن امتیاز برای کابران تازه وارد سخته و به نظر من باعث میشه کمتر به سایت مراجعه کنه

اگه برای کابران تازه وارد یکم جمع کردن امتیاز راهتر بشه بهتره

و ...

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

جمعه 27 دی 1392  7:30 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh tahmores zahra7720 AliFanoodi yasbagheri salma57 mghjkhhjiu borkhar farshon rasekhoon_m
zahra7720
zahra7720
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 642

خانم اجازه ما بیایم بخونیم

به نام خدا

همونطور که میدونیم ,در سال های اخیر خیلی از کارها به صورت مجازی انجام می گیره مثل انواع خرید کالا , کارهای بانکی ,معاملات و... من هم چند سال پیش در جست جوی یکی از همین کار ها بودم که با سایت راسخون آشنا شدم. خلاصه یه دوری توش زدیمو این سایتو که اون موقع هنوز نوپابود و خیلی دیر لود می شد رو جالب یافتیم!و تصمیم گرفتیم که بیشتر بهش سر بزنیم . البته من اون اولا خیلی کم پیش میومد که به بخش انجمن ها سر بزنم اما بعد ها دست روزگار ما رو بیشتر به اینجا کشوند .!!دیگه  الان راسخون کوچولوی ما خیلی بزرگ و حرفه ای شده برای خودش  و میشه از اون به عنوان یکی از منابع مورد اطمینان و غنی فضای مجازی نام برد. الان دیگه کلی مدیر و طرفدار داره  که یه جمع صمیمی رو بین خودشون ایجاد کردن .ایشاالله که شاهدپیشرفت و ترقی بیشترش  باشیم.

الهی داغ محبتت را بر دل هر که نهادی 

خرمن وجودش را به باد نیستی در دادی 

جمعه 27 دی 1392  8:53 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yasbagheri nazaninfatemeh salma57 tahmores borkhar rasekhoon_m
mghjkhhjiu
mghjkhhjiu
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 64

من خودم چون خوشم نمیاد مطالب طولانی و مفصل بخونم خلاصه میگم:

طرح های جالب و تشویقی داره که ادم رو سوق میده اون کارو انجام بده.

مثلا:خیلی از ماها شاید وقت ویا حوصله اش نداشته باشیم نهج البلاغه رو بخونیم ولی همین مسابقات  نهج البلاغه ،سوق میده چند خطی که گذاشتند بخونیم و واقعا اطلاعات رفته بالا در مورد این کتاب.

ویا مسابقات قرانی هفتگی شون خداییش از موقعی که گذاشتند خودم رو مجاب میکنم بخونم .

سربلندو موفق باشید.

شنبه 28 دی 1392  9:20 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh salma57 tahmores borkhar rasekhoon_m
afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

بسم الله الرحمن الرحیم

زیباترین تبریکات خودم را در این ایام مبارک و هفته وحدت تقدیم همه شما سروران و خوانندگان عزیز جمع راسخ کاربران راسخون (www.rasekhoon.net) می نمایم و این ایام میمون را به عنوان ایام موفقی برای همه ولایمتداران از خدای بزرگ طلب می کنم . به حضور همه اساتید بزرگواران مخصوصا" ریاست محترم موسسه اطلاع رسانی راسخون عرض ادب و احترام دارم . بهترین گلبوته های بهاری را تقدیم سروران وخوانندگان عزیز این سایت می نمایم. . سایت راسخون یک سایت فراگیر و سایتی است که امروزه توانسته تمامی نیاز های جامعه اسلامی را بر آورده سازد . خوشبختانه یکی از کار های خوب و فرهنگی که این عزیزان در اداره اوقاف اصفهان طراحی کرده بودند یک نمایشگاهی بود که با رویکرد قیامت بر گزار شده بود و تصاویر بسیار زیبایی از جهان آخرت را در این نمایشگاه گذاشته بودند که ارتباط بنده از آنجا با این سایت بر قرار شد که الحمدالله امروزه هر کاربری با هر سلیقه ای را پوشش می دهد و  خواستار هر مطلبی که باشد راهنمایی می کند که بتواند از مقالات این سایت استفاده نماید . اقشار مختلف جامعه امروز با این سایت مانوس شده اند که این سایت طبیعتا" در هر حوزه ای توجه خاصی دارد . انشاالله که همواره همچون گذشته بتواند نیاز خاص جامعه بخصوص نسل جوان جامعه را پوشش  دهد و یکی از ویژگی های شاخص این سایت روی تایم بودن است که نشان از روح به روز بودن این سایت است .همواره سر فراز و پیروز باشید .

شنبه 28 دی 1392  10:33 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 tahmores nazaninfatemeh borkhar rasekhoon_m
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

هر کجا هستم باشم
آسمان مال من است
پنجره ، فکر، هوا، عشق، زمین مال من است
چه اهمیت دارد
گاه اگر می رویند
قارچ های غربت ؟            
  سهراب سپهری

به نام  او  که همه هستیم از اوست 

ولادت  رسول  خوبی ها بر شما دوست داران  نبوی مبارک باد.

اختری  که نورش قبل از تمام مخلوقات آفریده شده و در عرش الهی به سیری مافوق تصور بشری پرداخته و آن گاه که برای رسالت به کره خاکی پای نهاده آن چنان عبودیت الهی کرده که با تن خاکی به ملکوت اعلا، معراجی جسمانی داشته.

انگشتانم روی صفحه کیبرد هستن اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم 

روزی که  جز خانواده راسخون شدم 

نه دنبال امتیاز بودم نه جایزه  دلم میخواست جایی باشم که بتونم گاهی حرف دلم رو بزنم  جایی  که وقت تنهاییم رو با آرامش توش سپری  کنم  خیلی جاها رو امتحان کردم   اما ....

توسط یکی از دوستان با سایت راسخون آشنا شدم و 

کم کم  شروع به فعالیت کردم  روزهای اول پاتوق راسخونی ها  پاتوق من بود 

اولین نقطه عطف من توی سایت  و جذب من توی سایت تشکر کاربر  architecht   از تاپیکم بود

کم کم یک اکیپ شدیم  و تفریبا وقت های ازاد رو با هم سپری میکردی  .

شب یلدا حال روحیم اصلا خوب نبود 

هیچ جا نمیتونست آرومم کنه وقتی وارد پاتوق شدم 

دیدم  مدیر غلامعلی  ( مدیر اسبق پاتوق ) من رو به عنوان کاربر بر تر معرفی کردن   اولین بار بود اونقدر خوشحال شدم که غمم رو فراموش کردم 

اکیپ بچه ها پاتوق  هرروز صمیمی تر از روز قبل میشدن

مدیر نیکبخت من رو به عنوان مدیریت تالار گفتگوی آزاد پیشنهاد دادن 

من قبول نکردم جای ایشون باشم  اما اصرار ایشون بر انکار من پیروز شد  .

خانواده راسخون تونستن من رو توی غم و شادیم همراهیم کنن   و لحظاتم رو با خوبی کنارشون سپری کردم 

لحظه اول نوشتن برام سخت بود اما الان  احساس میکنم هر چه قدر در وصف راسخون بنویسم کمه 

قلمه  بدم رو ببخشید  متاسفانه گرفتاری هام زیاد  و وقت اندک

امیدوارم  این خانواده همیشه در پناه ایزد منان  صمیمی  و گرم زندگی کنند .

دوست دار همه راسخونی ها   

طهمورس 

یک شنبه 29 دی 1392  8:30 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 borkhar farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام. ممنون از خانم معلم راسخون و همه معلم هایی که افتخار دادن و تو این تاپیک شرکت کردن. البته حضور همه سروران و کاربران گرامی برام ارزشمنده. وی انشای معلم یه چیز دیگه ست.

من نمی دونم با چه زبانی از همه عزیزان تشکر کنم.

من هم روز آخر اگه برسم انشام رو می نویسم. ولی شاید طولانی بشه.

شاید هم در چند روز پایانی تاپیک در چند مرحله انشان بنویسم که تو خوندنش خسته نشید.

هنوز تصمیم نگرفتم. ولی چیزهایی تو ذهنمه که بالاخره روزی می نویسم. یا اینجا یا تالارها و تاپیک های دیگه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 30 دی 1392  10:15 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri amirali123 borkhar tahmores rasekhoon_m
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

سري سوم انشاي امير علي  جان

دلم نميخواهد غمت را ببينم ، راسخون 

دلم ميخواهد ، هميشه شاد باشي ، راسخون 

در اين دنياي نامحدود اينترنت 

تو تك باشي ميان اين همه  سايت

جوايز بي نظير و خوب ، خودت گل

كسي  در اين دل ما نيت اي گل

بيا مردانگي كن ، پول كم گير 

زمان خريد ما ، راسخونيها

كلام آخر اين راسخوني

خداوندا راسخون را از ما نگيرا

هر كجا ديدي جواني پشت رايانه ، بس نشسته