0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

به نام خدا، امروز دو شنبه 23 دی ماه 1392. موضوع انشا: هر آن چه از راسخون می دانید، بنویسید. من در روز 28 شهریور ماه 1391 عضو سایت راسخون شدم. مدتی پیش از آن نیز عضو سایت پاسخگر شده بودم. و از طریق آن سایت با راسخون آشنا شدم. چون قبلا هم وبلاگی در مورد تکنولوژی داشتم، اولین پستم را در انجمن تالار اخبار و تکنولوژی های جدید قرار دادم. در طی چهار روز فعالیت در آن تالار در ماه شهریور به عنوان کاربر فعال شناخته شدم. در ماه مهر هم بیشتر در همان تالار فعالیت داشتم و کم کم فعالیت خود را در تالار های دیگر شروع کردم. از آن ماه تا به حال هر ماه کاربر و یا مدیر برتر شده ام. در تاریخ 12 تیر ماه 1392 نیز به عنوان مدیر تالار پاتوق راسخونی ها انتخاب شدم و در مهر ماه امسال نیز مدیریت تالار تلفن همراه را نیز بر عهده گرفتم. بدون هیچ گونه شک و تردید می توانم بگویم دو سایت پاسخگر و راسخون تنها سایت هایی بودند که توانستند مرا راضی نگه دارند. بنده در سایت های دیگری هم عضو هستم ولی از آن ها استفاده ای نمی کنم(مگر در موارد خیلی اندک). راسخون دارای بخش های متنوعی مثل مشاوره، انجمن، صوت، اخبار، موبایل، مقالات و... هست که بسیار مفید و در موقع خود کاربردی هستند. برای نمونه بخش مقالات و چند رسانه ای آن برای وبلاگ نویسی بسیار مفیدند. بنده هر وقت می خواهم نرم افزاری با حجم زیاد را دانلود کنم، به بخش موبایل سر می زنم چون می دانم نرم افزار های آن سالم هستند. بخش مشاوره برای پرسیدن سوالات بسیار مفیدند به خصوص این که مشاور های بسیار خوبی دارند. بخش دیگر آن انجمن است که واقعا دیگر حرفی را برای زدن باقی نگذاشته است. تالار های متنوع و کاربردی و از همه مهم تر داشتن کاربرانی بسیار خوب باعث دل چسبی آن هستند. بنده انتقاد هایی نیز دارم از جمله دیر تایید شدن و تایید نشدن نظرات (بدون هیچ گونه مشکل محتوایی و یا..) و به این که اگر در نظرات سوالی پرسیده شود معمولا پاسخ داده نمی شود(در بخش هایی خاص). انتقاد دیگر من از بخش مسابقات است. مسابقه روزانه جذابیت چندانی ندارند. انتقاد دیگر من هم در مورد مسابقات از ارسال دیر به دیر جوایز است و طبق قولی که دادند قرار است جوایز هر دوهفته ارسال شود و امید وارم مثل قول فبلی در مورد همین موضوع نشود ولی در دوره ی قبلی ارسال جوایز واقعا عملکردشان ستودنی بود. در خواست دارم که برای بخش وبلاگ امکانات بیشتری را فراهم کنند. درخواست دیگمم آینه که ای کاش برای راسخون نرم افزار موبایل تهیه می شد. چرا که اومدن به راسخون توسط نرم افزار راحت تره تا مرورگر.

ولی این تنها یک روی سکّه است، شناخت روی دیگر آن با خودتان.

می دانم که این انشا به عنوان انشای برتر انتخاب نخواهد شد ولی حرفی که از دل بر آید، خوش آید.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 23 دی 1392  6:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar tahmores amirali123 salma57 nazaninfatemeh farshon
2309042
2309042
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 36

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

سلام من اصلا انشاء نویسیم بد بود همش خانواده به من می گفتم  فقط می تونم بگم از نظر من تهنا سایت جامع وخوبی

انشالله در پناه حق تعالی و حضرت ولی عصر(عج)موفق پیروز باشید یاعلی

دوشنبه 23 دی 1392  7:28 PM
تشکرات از این پست
tahmores borkhar salma57 nazaninfatemeh
m31121391
m31121391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 22

با سمه تعالی با سلام وخدا قوت حضور یکایک دست در اندرکاران سایت راسخون واقعا سایت خوبی است یک نکته که همه دوستان باید توجه داشته باشند این است که این سایت اعضای زیادی دارد وهر روز به این سایت مراجعه میکنند لذا شما عزیزان این فرصت را غنیمت شمرده وباز تلاش نمایید تا از هر جهت در مخاطبان خود تاثیر گذار باشید وموجبات سعادت وخوشبختی انان را فراهم نمایید در پناه قرآن واهل بیت موفق باشید

دوشنبه 23 دی 1392  8:56 PM
تشکرات از این پست
tahmores borkhar amirali123 salma57 nazaninfatemeh
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

با یاد حق

بدیهی است که انسان به علوم وتکنولوزی جدید عادت کرده است . ویکی از آنها رایانه واینترنت است وبه طبع در جهت سهولت کار بشر است اما باید با برنامع ریزی صحیح وبهینه مصرف گردد .یکی از بهترین سایت هایی که علوم واطلاعات مثمر ثمری به ما انتقال میدهد سایت راسخون بوده وهست . من این سایت را در 90/5/30 حین جستجوی مقاله ای یافتم وعضو شدم .سالها کار با اینترنت را میدانستم اما علاقه زیادی به سایت بخصوص نداشتم اما از روز عضویتم تاکنون علوم ومعنویت واطلاعات این سایت من را راغب تر به خودش کرده است وبه جرات میتوانم بگویم که بعد ازهر بار وصل شدن اولین سایتی است که باز میکنم .صفحه اول یا اصلی عالی ومتنوع است .مقالات خوب است اما بعضی کامل بیان نشده .در باره چند رسانه ای وموبایل وکامپیوتر فعالیت زیادی مینمایند وخیلی مفید است . مشاوره راسخون خوب است اما جواب متقنی از آن نگرفتم با توجه به چند بار مشاوره دادن اگر امکان دارد از دکترای متخصص ومتبحر تری استفاده نمایید .بخش پرندگان خیلی زیباست . اطلاعات علمی کم بیان میشود در عوض اخبار ورزشی زیاد وبه روز است .مسابقات خوب طراحی میشود ولی تنوع با جوایز بهتر تاثیر مفیدی خواهد داشت . بازی ها وویژه نامه ها هم فعالیت خوبی دارند وکمتر نیاز به سایت های دیگر داریم .فیض آنلاین استفاده میکنم وقرائت قرانی ودر آخر انجمن ها ست که فعالیت دارم وبا توجه به رشته تخصصیم احساس وظیفه در ارائه مطالب در آنجا دارم . این سایت در نمایشگاهها یی که در شهرها برگزار میکند تبلیغات خوبی ارائه داده است .ومن به عینه شاهد فعالیت آنها در نمایشگاه بودم . در کل از زحمات بی شائبه همه عزیزان در این امر فرهنگی اجتماعی سیاسی و. تشکر فراوان را مبذول میدارم .امید است هرلحظه با عنایت خداوند وامام حاضر مهدی موعود (عج) پیشرفت خوبی در این مهم داشته باشید . 

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

سه شنبه 24 دی 1392  9:13 AM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar salma57 tahmores nazaninfatemeh farshon
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

یادش بخیر قدیما وقتی می خواستیم انشا بنویسم 3 الی 4 خط فقط سلام و درود بود

من واقعا یادم نیست چطور شد با سایت راسخون آشنا شدم اما خیلی خوشحالم که آشنا شدم سایته بیییییییییییییییییییییییییییییی نظیریه

مدیر تالارهای ورزش

سه شنبه 24 دی 1392  6:06 PM
تشکرات از این پست
tahmores borkhar nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول 2309042

سلام من اصلا انشاء نویسیم بد بود همش خانواده به من می گفتم  فقط می تونم بگم از نظر من تهنا سایت جامع وخوبی

انشالله در پناه حق تعالی و حضرت ولی عصر(عج)موفق پیروز باشید یاعلی

ممنون از حضورتون .

فقط کافیه در ابتدا هر چی به ذهنتون میرسه روی کاغذا بنویسید. تو کامپیوتر بعدا ویرایش کنید و روی کاغذا پاک نویس. اونوقت میشه یه انشای خوب و عالی

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 25 دی 1392  11:07 AM
تشکرات از این پست
borkhar tahmores nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mohammadtorres

یادش بخیر قدیما وقتی می خواستیم انشا بنویسم 3 الی 4 خط فقط سلام و درود بود

من واقعا یادم نیست چطور شد با سایت راسخون آشنا شدم اما خیلی خوشحالم که آشنا شدم سایته بیییییییییییییییییییییییییییییی نظیریه

بسم الله الرحمن الرحیم

به نام الله  پاسدار حرمت خون شهیدان و با درود و سلام به به رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خمینی انشای خود را آغاز می کنم.

در مورد موضوع  انشای این هفته.........

واقعا یادش بخیر!

چهارشنبه 25 دی 1392  11:09 AM
تشکرات از این پست
lenditara1
lenditara1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9088

سلام

سلامی به گرمی دمای زیاد تالار های راسخون

سلامی به  به روز بودن راسخون

سلامی به مفیدی مقالات راسخونی

سلامی به شادابی و طراوت راسخونی ها

و سلام . سلام . سلام ...

راستش خیلی وقته که انشا ننوشتم ولی خیلی چیزا دارم که بخوام از راسخون بگم.

من توی سنین راهنمایی بودم که از طریق قسمت هایی مثل چند رسانه ای با سایت آشنا شدم مطالبی که اون سال ها توی این قسمت بود فوق العاده جذاب بود(مثل سخنرانی های جنجالی استاد رائفی و ... که البته نباید بگم که این سال ها دیگه شور و نشاط قبلی رو نداره)

اما توی اون سال ها عضو راسخون نبودم تا اینکه حدودا یه سال پیش با طرح های راسخون و جذابیت های بیشماری که قابل وصف نیست جذب سایت شدم و از همون اول عاشق طرح های حسنه و امتیاز و فروشگاه بودم

تنها نکته مهم و مهم ترین نکته ای که من میتونم از سایت راسخون بگم اینه که تونسته برای من اگثر نیاز های اینتر نتی  ام رو فراهم و حل کنه تا نیاز مند سایت های دیگه به خصوص سایت های خارجی  و سه نقطه مثل فیس بوک و ... نباشم

که بازم جای کار بیش تری داره

فضا ی دوستانه و رابطه های درون سایت که اصلا قابل وصف نیست

وم ن به جرئت میگم که راسخون بهترین سایت ایرانیه...

بهترین بهترین بهترین ها

پایان 

(لندیطارا ؛ ( نام قدیمی امام زمان در هزاره های قدیم هند

به امید ظهور او که صد البته نزدیک است

پنج شنبه 26 دی 1392  9:59 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar tahmores nazaninfatemeh
ghasedaka
ghasedaka
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 304

به نام او که هر چه هست از اوست ...

خیلی وقت نیست عضوی از راسخون شدم

دوستم همیشه میگفت سایت خوبیه بیا عضو شو اما نمیشد ...

اصرار اون بود وگوش نکردنای من

ی روز بر حسب اتفاق ، اتفاق که نه ..برگزار کننده ی مسابقه ای بودیم ی جای دیگه ...

برای جایزه ها دوستم اینجا رو پیشنهاد داد بخش فروشگاه و معرفی کرد این اولین بخش از راسخون بود که دیدم خیلی خوشم اومد کم کم کبقیه بخشا رو هم دیدم

سایت کامل وعالی ایه

ممنون از مدیران ^_^

˙·٠•●♥ ـــــــخـــُـــ♥♥ـدایا دوستَتـــــ دارَمــــــــــ♥●•٠·˙

پنج شنبه 26 دی 1392  11:02 AM
تشکرات از این پست
q1q2q3
q1q2q3
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 10

باسلام خدمت همه راسخونی های باحال .من چندوقت بود توی سایت اوقاف میرفتم که به سایت شما برخوردم .خیلی خوشم اومد چون ادمای با خدا رو توش پیدا کردم.ولی اصلا هیچ دوستی ندارم وهنوز باهیچ کس ارتباط ندارم.وتازه وارد سایت شما شدم/تازه دخترهام هم از برنامه کودکتان استفاده می کنند.پس لطفا بامن هم دوست شوید.

پنج شنبه 26 دی 1392  12:12 PM
تشکرات از این پست
BATLAGH0007
BATLAGH0007
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 50

هیچی!

یه روز یه فرد از سایت راسخون اومد به مدرسه ی ما یکم درمورد سایت حرف زد منم گفتم باید چیز جالبی باشه وثبت نام کردم!

پنج شنبه 26 دی 1392  12:18 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول q1q2q3

باسلام خدمت همه راسخونی های باحال .من چندوقت بود توی سایت اوقاف میرفتم که به سایت شما برخوردم .خیلی خوشم اومد چون ادمای با خدا رو توش پیدا کردم.ولی اصلا هیچ دوستی ندارم وهنوز باهیچ کس ارتباط ندارم.وتازه وارد سایت شما شدم/تازه دخترهام هم از برنامه کودکتان استفاده می کنند.پس لطفا بامن هم دوست شوید.

سلام. ورودتون به جمع خانواده راسخون رو خیر مقدم عرض می کنم. 

امیدوارم بتوانیم از دانسته ها و تجربیات شما در زمینه های مختلف بهره مند گردیم. خوشحالیم شما رو در جمع خودمون می بینیم. 

موفق و موید باشید.

پنج شنبه 26 دی 1392  12:39 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول BATLAGH0007

هیچی!

یه روز یه فرد از سایت راسخون اومد به مدرسه ی ما یکم درمورد سایت حرف زد منم گفتم باید چیز جالبی باشه وثبت نام کردم!

سلام.

خیلی خوش آمدید. انشاءالله با امکانات و بخش های سایت آشنا میشید و استفاده می کنید. ما هم منتظریم تا دانسته ها و مطالب جالبی که در اینترنت می بینید برای ما بازگو کنید.

ممنون از حضور شما

پنج شنبه 26 دی 1392  12:41 PM
تشکرات از این پست
number_one
number_one
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 14

سلام راسخون عزیز

تو این مدتی که باهات آشنا شدم خیلی چیزها ازت یاد گرفتم. کاش همه سایت های ما سعی کنند شبیه تو بشن. آخه تا دلت بخواد مطالب مفید داری. تازه همه رقمش هم داری. خلاصه به درد همه جور آدمی میخوری.

یه انتقاد هم داشتم و اونم اینکه مسولین سایت بیشتر از اینها برای کاربرانشون مایه بذارند و به نظرات کاربران بیشتر اهمیت بدن. من خودم چند تا طرح بود که مطرح کردم اما تا الان نتیجه نداده.

همیشه راسخون باشی راسخون

پنج شنبه 26 دی 1392  4:46 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores nazaninfatemeh
mumzom
mumzom
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 3

راسخون یه نام برای کسایی که می خوان همیشه استوارو پابرجا باشن .

وسلام

پنج شنبه 26 دی 1392  7:23 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57 borkhar nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها