0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

mahdi1379
mahdi1379
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 62

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

بسمه تعالی 

من دوست دارم در مسابقات قبول شوم اما خیر هیچ فایده ی ندارد هرچه هر روز شرکت میکنی نا امید تر می شوی 

خدا یا روزی را برسان که ما همه جایزه هایمان را از تو بگیریم

یک شنبه 22 دی 1392  10:14 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar amirali123 tahmores nazaninfatemeh
adelmoh
adelmoh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 293

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

موفقیت، نتیجه تشخیص درست است؛ تشخیص درست، نتیجه تجربه است؛ تجربه نیز اغلب نتیجه تشخیص نادرست است.

آدم های بزرگ در باره ایده ها سخن می گویند .آدم های متوسط در باره چیزها سخن می گویند .آدم های کوچک پشت سر دیگران سخن می گویند .

وتو چنینی ... ای راسخون ....

یک شنبه 22 دی 1392  11:30 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores amirali123 nazaninfatemeh
dorostkarzade
dorostkarzade
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 3
یک شنبه 22 دی 1392  11:35 AM
تشکرات از این پست
maryamr
maryamr
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 321

تفاوت عمق اقیانوس و برکه از بزرگی ماهیهای که بیرون می آیند مشخص میشود

موفقیت چیزی نیست که دیگران از تو انتظار دارند،موفقیت چیزی است که تو به آن می اندیشی

و تو آنقدر موفقی که حرفی برای گفتن نمانده ...

یک شنبه 22 دی 1392  11:36 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

قراره انشا نوشته بشه. انشا معمولا کمتر از 7 یا 8 جمله نیست.

پس از نوشتن یک خط یا یک جمله خودداری کنید.

شما تو مدرسه هم همینطور انشا می نوشتید یا می نویسید؟

سختیگیری می کنم نمره بهتون نمیدما.

از من گفتن!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 22 دی 1392  11:49 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirhossein1392 tahmores amirali123 nazaninfatemeh farshon
muhammad_mahdi
muhammad_mahdi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 558

بسمه تعالی

تشکر :فک کنم یه سالی هست با راسخون آشنا شدم ، یکی از کارهایی که راسخون انجام میده و توی کمتر سایتی دیدم همین خرید با استفاده از امتیازاست

شاید انتقتاداتی هم داشته باشه ولی حداقلش اینکه ما رو مجبور کرده حتی برای زیاد کردن حسنه هم شده بیام فعالیت کنیم (البته ناگفته نمونه که همین معطلی و پست زدن و .. حالا امتیاز بدن..ندن.. توی مسابقه برنده بشیم .. نشیم ....اوووووو  تازه آخرش میبینی پول اینترنتت از تخفیف بیشتر شده ... خلاصه جمع خوبیه میارزه که آدم بیاد)

پیشنهاد : اگه بشه یه چت رووم بذارین ( البته نه این مدلی که الان هستش ) شاید جذابتر بشه البته یه معایبی هم داره که همه میدونن!!

انتقاد : فعلا چیزی بنظرم نمیرسه 

یک شنبه 22 دی 1392  2:06 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar tahmores amirali123 nazaninfatemeh
saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

سلام به دوستان خوبم در راسخون

به نام خدا

یادم نیست دقیقا چند ماه قبل از عضویت تو سایت راسخون بود که هرازگاهی میومدم سر میزدم و از بخش چند رسانه ای کلیپ و یا فایلهای صوتی دانلود میکردم تا وقتی که یکروز داشتم بخش های دیگه رو میگشتم دیدم میشه از طریق سایت مقاله هم ارسال کرد ولی باید قبلش عضوشد منم تصمیم گرفتم عضو شوم و به این ترتیب فعالیت خودم رو در سایت شروع کردم اوایل زیاد سر نمیزدم چون درگیر کارام بودم و فرصت کمتری داشتم اما اوایل سال 92 تا حالا به لطف دوستان و مدیران محترم در راسخون تونستم فعالیت بیشتری داشته باشم و این تعامل دوستانه باعث شده که راسخون به عنوان یکی ازعلاقه مندی های من باشه

با تشکر از شما سلما خانم و دوستان خوبم در راسخون

یک شنبه 22 دی 1392  9:35 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 AliFanoodi amirali123 tahmores nazaninfatemeh
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

سایت راسخون خیلی سایت مفید می باشد واین سایت با هدف تولید و گسترش علم و فرهنگ سازی صحیح اسلامی به فعالیت می پردازد و مهمترین بخش های آن عبارتند از:
- دین پژوهی
- در مسیر انتظار
- راه زندگی
- فرهنگ و اندیشه
- علم و دانش
- جهان سیاست
- پزشکی و سلامت
- نگاهی به تاریخ

دین پژوهی
بخش دین پژوهی از جامع ترین شاخه های اصلی سایت بوده که با بیش از 280 زیر شاخه ی اصلی و فرعی، مباحث و مقالات متعدد و متنوعی را به تمامی کابران ارایه می دهد.
هدف عمده در این شاخه، معرفی صحیح دین مبین اسلام و مذهب حقه ی تشیع است و در عین حال مطالب جامعی در موضوعات عقیدتی، اخلاقی و احکام در دسترس مخاطبین قرار داده شده است.
برخی از زیر شاخه های این مقوله عبارتند از:
● آشنایی با قرآن: ویژگی ها و اوصاف قرآن، تفسیر قرآن، علوم قرآنی، اعجاز قرآن، داستانهای قرآنی، شبهات و پرسش های قرآنی و...
● آشنایی با نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه: متن و ترجمه و شرح های صحیفه سجادیه و نهج البلاغه، مقالات

در مسیر انتظار
با توجه به روایت امام صادق (علیه السلام) که می فرمایند: هر کس بمیرد و امام زمان خویش را نشناسد، به مرگ جاهلیت مرده است؛ برای لزوم شناخت و معرفت نسبت به حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و زمینه سازی برای ظهور مبارک ایشان و آگاهی نسبت به وظایف خویش در عصر غیبت ایشان، بخشی تحت عنوان در مسیر انتظار را یکی دیگر از شاخه های اصلی سایت قرار دادیم که با توجه به فرا مذهبی بودن اعتقاد به مصلح موعود و به روز بودن موضوع، عناوین قابل توجهی از زیر شاخه ها را به خود اختصاص داده است

راه زندگی
این شاخه، از بخش های متنوع و جذابی که در بردارنده ی مقالات و مطالب مفیدی درباره ی مسایل اجتماعی و خانواده است و بیش از 120 شاخه ی اصلی و فرعی را در خود جای داده و دقت در انتخاب و گزینش مطالب این مجموعه، استفاده را برای مخاطبین بسیار ساده و جذاب نموده است. بخش هایی از این مقوله عبارتند از:
● نفس عمیق: جایگاه و منزلت خانواده، ناهنجاریهای درونی و بیرونی، عوامل ثبات خانواده، خانواده محل ساختن و شناخته شدن و..
● زندگی ایده آل: راه های کسب موفقیت، راه های تقویت اراده، راه های بهبود زندگی، بسوی کامیابی و..
● شورجوانی: آسیب های جوانی، سرگرمی و اوقات فراغت، دوست و دوست یابی، جوان و مسأله ی ازدواج و..

دوشنبه 23 دی 1392  11:38 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 tahmores salma57 nazaninfatemeh farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

دوستان عزیز توجه داشته باشند که مطلب حتما باید دستویس باشه. من به شخصه هیچ امتیازی برای انشاهایی که از سایتهای مختلف کپی شده باشه در نظر نمی گیرم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 23 دی 1392  11:59 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 mohsenshabani tahmores nazaninfatemeh farshon
mah1366tab
mah1366tab
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 50

راسخون کیستند ؟

راسخون اهل علم را گویند که از سرچشمه ی لایتناهی علم خدا بهره می برند وآنان در درجه ی اول امامان ، پیامبران ،و اهل بیت هستند .

وباید گفت : هر کس به میزان توانایی هایی که خدا در وجودش قرار داده می تواند راسخ باشد . 

از دیدگاه من : 

هر کس می تواند در جایگاهی که قرار دارد ، تمرین کند تا راسخ باشد .

الهی چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار

دوشنبه 23 دی 1392  1:55 PM
تشکرات از این پست
amirali123 borkhar tahmores salma57 nazaninfatemeh
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

به نام خدا

به ياد اون گذشته ها و كمك گرفتن از كودك درون

به نام خداوند بخشنده مهربان

چند روز پيش معلممون آجي سلما تو كلاس راسخون يه موضوع انشاء گفت كه خيلي هم تأكيد كرد خودتون بنوسيد خداي نكرده از جايي كپي پست و .... نكنيد

موضوع انشاء : هر چه از راسخون ميدانيد بنوسيد

من راسخون را خيلي دوست دارم با در نظر گرفتن تاريخ امروز الان مدت 2 سال و 11 ماهي ميشه كه تو سايت راسخون عضو شدم و سعي كردم كه يه راسخوني  با ادب و برتري بشم او ن ابتدا از راسخون هيچ چيزي نميدونستم ولي الان اگه بخوام مقايسه بكنم خيلي از راسخون اطلاعات دارم راسخون قسمتهاي مختلفي دارد كه من به بيشتر انها سر ميزنم  وقتي كه وارد قسمت كاربري ميشوم اول از همه به قسمت پايين سمت چپ يه نگاهي مياندازم تا ببينم تعداد برنده شدنم و مقدار امتيازاتم بيشتر شده يا نه ؟

بعد كم كم به ساير قسمتها مراجعه ميكنم داخل انجمنها ميشم و تو انواع پستها  نگاهي مياندازم و به قسمت مسابقات ميرم و شركت ميكنم من از فروشگاه راسخون خيلي خوشم مياد و از اونجا خيلي چيزاي زيادي تا به حال گرفتم ولي افسوس كه يه پيشنهاد دادم كه فعلا نگذاشته اند

معلم  گرامي من پيشنهاد دادم كه قسمت خوراكي هم تو سايت بگذارند و اونجا از سوغات مهم اصفهان ( گزو.... ) بگذارند و بفروشند خيلي دلم ميخواد از اون گز هاي اصفهون بخورم البته با قيمت كمتر و ...... اگه بتونم بخرم حتما به شما هم در كلاس مياورم

حالا منتظرم ببينم چي ميشه

مسئولين سايت رو هم  خيلي دوست دارم به خصوص مسئول مسابقات كاربري رو چون هر سوالي كه ميپرسم زود جواب ميده

اون نمايشگاههايي كه برگزار ميكنند و راسخون هم شركت ميكنه خيلي خوبه

بهترين دوست من بعد از خدا و پدر و مادرم و خواهرام راسخون هستش هر وقت دلم واسه معلمم اجي سلما  و اون يكي معلمانم و اون يكي دوستام تنگ ميشه يه سر به اتاق چت راسخون ميزنم البته تمام اصول اخلاقي رو رعايت ميكنم

من قسمت  نرم افزار راسخون رو هم خيلي خيلي دوست دارم و الان يه چند سالي ميشه واسه دانلود برنامه اول از همه به راسخون ميام و دنبال نرم افزارم ميگردم سايت راسخون خيلي خوب هست

من به دوستان گلم تو كلاس پيشنهاد ميكنم كه به سايت راسخون برند و اونجا ثبت نام بكنند چون راسخون همه چيز از هر لحاظ چه فرهنگي - چه نرافزاري - چه مسابقه - چه اتاق چت- چه جايزه  و.... داره  معرف رو هم اسم من    amirali123    تا منم يه امتيازي بگيرم

اين بود انشائ من در مورد راسخون اميد وارم كه معلم اجي سلما خوشتون اومده باشد

اگه چيزي به ذهنم دوباره رسيد در انشاي سوم در مورد راسخون پياده خواهم نمود.

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 23 دی 1392  2:05 PM
تشکرات از این پست
borkhar tahmores salma57 nazaninfatemeh
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

با سلام ویژه به برو بچ راسخونی

از اولین باری که با راسخون آشنا شدم خیلی نمیگذره ولی اولا دنبال اخبار راسخون بودم و در حال حاضر بیشتر وقتم رو در اتاق چت میگذرونم

جالب این که اولین نفری که منو تو اتاق چت تحویل گرفت همین اجی سلمای خودمو.نهwink

ولی مجموعا تالار گردشگری رو هم دوست دارم

با تشکر ویژه

شعبانی-قزوین -منطقه زیبای الموت

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 23 دی 1392  2:22 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

قراره انشا نوشته بشه. انشا معمولا کمتر از 7 یا 8 جمله نیست.

پس از نوشتن یک خط یا یک جمله خودداری کنید.

شما تو مدرسه هم همینطور انشا می نوشتید یا می نویسید؟

سختیگیری می کنم نمره بهتون نمیدما.

از من گفتن!

ابجی عصبانیت بهتون نمیاد

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 23 دی 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

دوستان عزیز توجه داشته باشند که مطلب حتما باید دستویس باشه. من به شخصه هیچ امتیازی برای انشاهایی که از سایتهای مختلف کپی شده باشه در نظر نمی گیرم.

قول میدیم کپی نکنیم

حالا این دفعه رو ببخش اجی

دوشنبه 23 دی 1392  2:28 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

به نام خدا

یک روز سرده پاییزی  توی گوگل میگشتم و دنبال اخبار و حوادث و برنامه های رایانه ای و موبایل بودم چشمم خورد به ی پستی از یه سایتی که علیه راسخون مطلب گذاشته بود(کاری نداریم کدوم سایت بود*تبیان*)

کنجکاو شدم ببینم موضوع چیه و چرا میخواد اون اتفاق بیوفته اما وقتی وارد سایت شدم دیدم بر عکس اون مطلب سایت زنده و پویایی هست و کم کم اوایل با دانلود قسمت چند رسانه ای و دیدن اخبار راسخون واسم یجوری بود که هر سری میخواستم بیام اینترنت یسری هم به سایت راسخون بزنم....

کم کم ، کم کم به بخش های مختلف راسخون آشنایی پیدا کردم و با توجه به علاقم و اعتقادم درخواست مدیریت تالار راسخون دادم که داستانی داشت واسه خودش اول درخواست دفاع مقدس که مدیر داشت بعد درخواست تالار دانشگاهی و دانشجو رو دادم که خب اون هم....مدیر داشت و البته اطلاعی نداشتم از اسامی مدیران تالار...smiley

بعد قسمت شد و تالار معصومین و اصحاب و یکم بعدتر  تالار قرآن رو به عهده گرفتم....

اما نقاط ضعف و قوت:

نقاط قوت:

بنظر شخصی بنده یکی از نقاط قوت و مثبت راسخون پاسخگویی مسئولین در انجمن سایت است یعنی تا حالا اولین سایتی هست دیدم که مسئولینش پاسخ هایی مفید میدن.

دوم بخش های مختلف سایت هست نظیر پرندگان،فروشگاه و مقالات سایت و موبایل.... که از این بین بخش پرندگان و مقالات رو خیلی دوست دارم.

سوم مسابقات وبلاگ نویسی و یا مقاله نویسی و... که پویایی انجمن رو نشون میده

اما....

اما نقاط ضعف...

اولین و جدی ترین نقطه ضعف راسخون که خودم100% موافقم باهاش بخش مشاوره هست که چندبار مراجعه کردم و جوابی ارسال نشد و اگر ارسال شد....(نمیخوام لو بدم)

نقطه ضعف بعدی راسخون نمیشه نقطه ضعف گذاشت ولی میگم نسبت به سایر سایت های فرهنگی جوایز کمتر است ولی این ضعف با بخش فروشگاه که واقعا نسبت به سایر سایت ها خیلی خیلی بهتر و مناسب تره رفع میشه...

یه نقطه ضعف دیگه ای هم داره که سایت آماربازدید نداره...

در کل سایتی هست با آینده ای روشن که روز به روز داره رتبه سایت میره بالاتر(به یک نزدیک میشه) و همینطور پیش بره بنظر جزء 10 سایت اول ایران بشه...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

دوشنبه 23 دی 1392  5:07 PM
تشکرات از این پست
borkhar tahmores amirali123 salma57 nazaninfatemeh farshon
دسترسی سریع به انجمن ها