0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

marzieh92
marzieh92
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

سلام.من کاربر جدید هستم و هنوز اطلاعات زیادی درمورد این سایت ندارم.ازطریق نمایشگاه با این سایت آشنا شدم .

یک شنبه 22 دی 1392  12:58 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar aLiFaNoOdI amirali123 tahmores nazaninfatemeh
marzieh92
marzieh92
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

سلام.من کاربرجدید هستم و اطلاع زیادی از این سایت راسخون ندارم.ازطریق نمایشگاه با این سایت آشنا شدم.

یک شنبه 22 دی 1392  1:10 AM
تشکرات از این پست
borkhar aLiFaNoOdI amirali123 nazaninfatemeh
yahagg118
yahagg118
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1092

راسخون در قرآن کریم

در قرآن مجيد در دو مورد، اين تعبير به كار رفته است يكى در سورۀآل عمران آیۀ7و ديگرى در سوره نساء آيه 162 آنجا كه مى‏فرمايد:

«لكِنِ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ مِنْهُمْ وَ الْمُؤْمِنُونَ يُؤْمِنُونَ بِما أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ»،« دانشمندان و راسخان در علم از اهل كتاب، به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پيش از تو نازل گرديده است ايمان مى‏آورند».

همانطور كه از معنى لغوى اين كلمه استفاده مى ‏شود منظور از آن، كسانى هستند كه در علم و دانش، ثابت قدم و صاحب‏نظرند.

البته مفهوم اين كلمه يك مفهوم وسيع است كه همه دانشمندان و متفكران را در بر مى‏گيرد، ولى در ميان آنها افراد ممتازى هستند كه درخشندگى خاصى دارند و طبعا در درجه اول، در ميان مصاديق اين كلمه قرار گرفته‏اند و هنگامى كه اين تعبير ذكر مى‏شود قبل از همه ،نظرها متوجه آنان مى‏شود.

و اگر مشاهده می شود در روايات متعددى« راسخون فى العلم»به پيامبر گرامى اسلام«صلی الله علیه وآله» و ائمه هدى «علیهم السلام» تفسير شده، روى همين نظر است، زيرا آيات و كلمات قرآن مفاهيم وسيعى دارد كه در ميان مصاديق آن افراد نمونه و فوق العاده‏اى ديده مى‏شود كه گاهى در تفسير آنها تنها از آنان نام مى‏برند.

درکتاب اصول كافى از امام باقر يا امام صادق« علیهما السلام» نقل شده است كه فرمود:

« پيامبر خدا بزرگ‏ترين راسخان در علم بود و تمام آنچه را خداوند بر او نازل كرده بود از تاويل و تنزيل قرآن مى‏دانست، خداوند هرگز چيزى بر او نازل نكرد كه تاويل آن را به او تعليم نكند و او و اوصياى وى همۀ اينها را مى‏دانستند».

روايات فراوان ديگرى در كتاب اصول كافى[1] و ساير كتب حديث در اين زمينه آمده است كه نويسندگان تفسير« نور الثقلين» و تفسير« برهان» در ذيل اين آيه آنها را جمع‏آورى نموده‏اند.

البته تفسير« راسخون فى العلم »به پيامبراکرم « صلی الله علیه وآله» و ائمه هدى «علیهم السلام» منافاتى با وسعت مفهوم اين تعبير ندارد، لذا از ابن عباس نقل شده كه مى‏گفت: من هم از راسخان در علم هستم، منتها هر كس به اندازه وسعت دانشش از اسرار و تاويل آيات قرآن، آگاه مى‏گردد، و آنان كه علمشان از علم بى‏پايان پروردگار سرچشمه مى‏گيرد طبعا به همه اسرار و تاويل قرآن آشنا هستند در حالى كه ديگران تنها قسمتى از اين اسرار را مى‏ دانند.

[1] . اصول كافى، جلد 1 صفحه 213.
[2].منبع : تفسیر نمونه ذیل آیۀ شریفه.

یک شنبه 22 دی 1392  4:43 AM
تشکرات از این پست
borkhar aLiFaNoOdI amirali123 tahmores nazaninfatemeh
roozegar
roozegar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 215

خلاصه میگم فکر نکنم تا حالا کسی اومده راسخون بعدشم تونسته فراموشش کنه ...... واسه هر قشری از جامعه یه قسمتی داره از ادما تحصیل کرده گرفت کم سوادش ....از ادمای سن بالا تا ادمای کم سن  ......................... منکه میدونید میخوامش ...............wink

تا خدا هست زندگی باید کرد...

یک شنبه 22 دی 1392  6:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar aLiFaNoOdI amirali123 tahmores nazaninfatemeh
aboalfazlm
aboalfazlm
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 323

سلام و خسته نباشید

من خیلی خلاصه راسخون رو تعریف میکنم : راسخون یعنی : امید جوانان - سرگرمی جالب همه سنین - یک دنیا مطالب آموزشی و فرهنگی و اجتماعی آموزنده وجذاب و ...

ای یادت فکر من

عشقت در قلب من

کلامت در ذهن من

و عطر و بوی تو

در میان خاطرات من

یک شنبه 22 دی 1392  8:59 AM
تشکرات از این پست
borkhar aLiFaNoOdI amirali123 tahmores nazaninfatemeh
mohammadhoseinshokri
mohammadhoseinshokri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 561

راسخون ، اونقدر عالی هست که حرفی برای گفتن نذاشته !

heartwink

یک شنبه 22 دی 1392  9:10 AM
تشکرات از این پست
aLiFaNoOdI salma57 amirali123 tahmores nazaninfatemeh farshon
aghjeh
aghjeh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 230

تقدیم به راسخون عزیز:

داشتم یک دل و آن هم به تو کردم تقدیم

بیش از این از من مسکین

چه تمنا داری .....

یک شنبه 22 دی 1392  9:13 AM
تشکرات از این پست
borkhar aLiFaNoOdI salma57 amirali123 tahmores nazaninfatemeh
leilamm
leilamm
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 144

راسخون : امید تمام راسخونیهای ایران زمین .... بدون توصیف ... بدون شرح ... موفق باشید

یک شنبه 22 دی 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
borkhar aLiFaNoOdI salma57 amirali123 tahmores nazaninfatemeh
adelmoh
adelmoh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 293

راسخون:

ر: راستی وراستگویی

الف : الفت و انسانیت (کاربران و همکاران)

س: سخنوری- سختی کار (راسخونیها)

خ: خوبی - خدمات ویژه - خنده

و : وارسی تمام نکات آموزشی و فنی مطالب نوشتاری - ورای کذب و دروغ

ن : نزاکت و ادب همه راسخونیها دربیان دیدگاهها و نظرها - نویدروزهای خوب

یک شنبه 22 دی 1392  9:32 AM
تشکرات از این پست
aLiFaNoOdI salma57 borkhar amirali123 tahmores nazaninfatemeh
rohallah
rohallah
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 220

قدردانی می کنم از دوست
بی تابم بی آنکه ببینم دوست
تشکر می کنم ز دور از دوست
پیامک تشکر کردن از دوست
.
.

.
تشکر می کنم تا باشد یادم که دوستی دارم به اندازه یک کوه

هیچ دانی نازنینم می توانی

راحت اسرار سعادت را بدانی

رمز خوشبختی انسان نسیت جز این

مهربانی ، مهربانی ، مهربانی

هیچ ثروتی بالاتر از مهربانی نیست 

یادت باشه تو خیلی ثروتمندی

یه خورده از ثروتت رو هم به ما بدی چی میشه آخه !؟

آخه چرا اینقدرتو طرفدار داری؟؟؟ آخه چرا....

یک شنبه 22 دی 1392  9:44 AM
تشکرات از این پست
salma57 amirali123 tahmores nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول marzieh92

سلام.من کاربرجدید هستم و اطلاع زیادی از این سایت راسخون ندارم.ازطریق نمایشگاه با این سایت آشنا شدم.

سلام. حضورتون در جمع راسخونی ها رو خیر مقدم عرض می کنم

انشاءالله حضورتون مداوم و همیشگی باشه.

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

یک شنبه 22 دی 1392  9:45 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123 tahmores nazaninfatemeh farshon
agayempor
agayempor
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 271

عاشق راستين، كسي است كه نيك بختي معشوق خود را در نظر داشته باشد...

واین است عاشق واقعی مردم .... راسخون ....

لبخند بيش از چند لحظه دوام ندارد ولي خاطره آن جاوداني است.آبراهام لينکون

چيزي ساده تر از بزرگي نيست ؛ آري ساده بودن همانا بزرگ بودن است.امرسون

تاريخ تکرار بى پايان خطاهاى زندگى است.لورنس دورل

همه جملات بالا برازنده شماست ... راسخون جان .... راسخونیها....

یک شنبه 22 دی 1392  9:52 AM
تشکرات از این پست
amirali123 salma57 borkhar tahmores nazaninfatemeh
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

بسم الله الرحمان الرحيم

انشايم را بانام خدا آغاز ميكنم  موضوع انشائ درموردراسخون است  من راسخون را دوست دارم وهر صبح به سايت راسخون سر ميزنم تا امتيازي كسب كنم ودرمسابقات آن شركت كرده تا جايزه اي كسب كنم ولي متاسفافه فقط در طول سالها دو باربرنده شدم كه انهم اول حضور من درسايت راسخون بود وفقط امتياز دادند تا معتاد سايت شوم  (باشوخي ) تابگويم امروز برنده نشدم حتما" فردا برنده ميشوم خلاصه هرروز درمسابقه شركت ميكنم تاروزي برنده شوم .خلاصه انشايم رابااين جمله به پايان ميبرم كه من هم سايت راسخون رادوست دارم وهم زحمت كشان راسخون را وهم همه عزيزان عضو سايت . اين بود انشاي من .

یک شنبه 22 دی 1392  9:58 AM
تشکرات از این پست
amirali123 salma57 borkhar tahmores nazaninfatemeh
taha197
taha197
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

به نام خدا

من این سایت رو اتفاقی تو مسیر پیدا کردم wink. افتاده بود سر راه . حالا کار کدوم از خدا بی خبری بود نمی دونم . ولی من از روی کنکجکاوی ، که ببینم چی داره واردش شوم. اوایل فقط تو مسابقات روزانش شرکت میکردم .

ولی الان که وقت بیشتری براش گذاشتم جذبش شدم و با امکاناتش آشنا شدم. باید هر روز یه دوری باهاش بزنم . جایزه هاشم که وسوسه کنندس . حالا مگم خدا خیرش بده اونی که اینو سر راه من گذاشت.smiley

یک شنبه 22 دی 1392  10:03 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 amirali123 borkhar tahmores nazaninfatemeh
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام ويژه به همه عزيزان راسخوني

خوب منم يادمه  براي اولين بار با جستجوي دانلود نرم افزار با سايت محبوبم راسخون آشنا شدم و اون اوايل زياد  نميومدم و  وقتي هم ديدم اون نرم افزارهاي مورد نيازم تو اين سايت هست عضو شدم و يه راسخوني شدم بعد ديگه براي دانلود نرم افزار ميومدم و كم كم وقتي با اخلاق راسخون آشنا شدم ( امكاناتش) ديگه چند رو ز يكبار ميومدم و مقاله و .....

الان هم خدا رو شكر عمر باقيه و تو انواع مسابقاتش شركت ميكنم و به قول معروف سرگرم ميشم

با آرزوي موفقيت

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

یک شنبه 22 دی 1392  10:08 AM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 borkhar tahmores mohsenshabani nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها