0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

بسمه تعالی

انشا به سبک کلاس اول

راسخون خوب است من راسخون را دوست دارم

راسخون خیلی خوب است من راسخون را دوست دارم

راسخون خیلی خوب است من راسخون را خیلی دوست دارم

سه تا خط نوشتم کافیه؟laughsmiley

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

شنبه 21 دی 1392  4:43 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh tahmores nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

نقل قول siryahya

سلام.

کاش می گفتید دقیقا از چی انتقاد دارید.

پیشنهاد هم که ندادید. حالا گذشته از مسابقات که من نمی دونم در چند مسابقه شرکت کردید و برنده نشدید( آمار هم ندادید که مثلا از تعداد 200 مسابقه که پی در پی شرکت کرده اید در هیچ مسابقه ای برنده نشدید) انتقاد سازنده ای در پست شما ندیدم.

پیشنهادهاتون رو هم اگه بگید که برای پرمحتوا شدن سایت با این همه بخش متنوع چه پیشنهادی دارید که قابل اجرا باشه و البته به پرمحتوا شدن سایت کمک کنه خیلی خوب میشه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 21 دی 1392  5:02 PM
تشکرات از این پست
mhaji08 borkhar AliFanoodi hessamnice tahmores nazaninfatemeh
mhaji08
mhaji08
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 69

به نام آن كسي كه ماراآفريد تا راسخوني نيز باشد.

راسخون مهم نيست،مهم با هم بودن است. مهم اين است كه همه هدفي مشخص را دنبال كنيم تا به سرمنزل غايي خود برسيم.راسخون مهم نيست،مهم اين است كه روزي يك بارباهمديگرارتباط داشته باشيم.ما راسخوني ها خوب مي دونيم كه اگر راسخون نمي بود هيچ وقت با هم آشنا نمي شديم.راسخون وسيله اي بودبراي اينكه به ژرفاي دل يكديگر برسيم.راسخون يك پل است براي رسيدن به بوي گل اقاقيا.اما نمي دونم چرا ما همش تو حاشيه هستيم.ما راسخوني ها بايداتحاد داشته باشيم.

اي راسخون

تومي روي به بيكران‌ آسمان واين زمين

دوباره كوچه مي شود دوباره تنگ مي شود

وبي كران جاده ها دوباره بي حضور تو

مسيركاروان سياه وسردوبي رنگ مي شود

پس نرو تا ما باهم باشيم.

شنبه 21 دی 1392  5:24 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 AliFanoodi hessamnice khodaeem1 shokraneh tahmores nazaninfatemeh farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mhaji08

سلام. خیلی از انشاتون خوشم اومد. نتونستم فقط با تشکر بیان کنم. مثل انشای زمان تحصیل بود و من می دونم شما الان محصلید.
انشاالله همیشه موفق و موید باشید

شنبه 21 دی 1392  5:49 PM
تشکرات از این پست
borkhar AliFanoodi hessamnice shokraneh tahmores nazaninfatemeh farshon
pramir
pramir
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

کاش همه ی سایت ها مثل را سخون بودن مفید بودن کاربردی بودن و نه مثل بغضی سایت ها که دیگه فکر نکنم نیازی به معرفی کردنشون باشه.سایت هایی مثل سایت راسخون هم مطالب آموزشی داره هم مطالب دینی 

داره هم مطالب فرهنگی داره و خیلی چیزهای دیگه که وقت ندارم اونارو بهتون بگم.ولی کاربرای عزیز قدر این راسخون و سایت های امثال راسخون بدونین .جذاب نیست که هست باحال نیست که هست کاربردی نیست 

که هست مثل بعضی سایت ها نیست که مبتذل باشه البته بلا نسبت راسخون و امثال راسخون.منطورم سایت هایی مثل ......هیچی ولش کن خودتون بهتر از من میدونین.در آخر هم بیاین برای ظهور آقا امام زمان دعا کنیم.

اللهم عجل لولیک الفرج....ولی قدر راسخونم بدونین.

شنبه 21 دی 1392  6:21 PM
تشکرات از این پست
salma57 hashmtjdd AliFanoodi hessamnice khodaeem1 borkhar shokraneh tahmores nazaninfatemeh
alikhatar20
alikhatar20
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 26

تا این مطلب رو دیدم یاد دوران مدرسه افتادم یادش بخیر راسخون هم برای خودش کلاس درس شده با خبرها و آموزش‌ها و امکانات متنوعی که سایت ارائه می‌کنه جایزه‌اش هم حسنه واقعا اسم بامسمایی هست، در پایان بر همگان واضح و مبرهن است! که سایت نمره‌اش بیسته این بود انشای من

شنبه 21 دی 1392  6:33 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi hessamnice khodaeem1 borkhar shokraneh tahmores nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول alikhatar20

تا این مطلب رو دیدم یاد دوران مدرسه افتادم یادش بخیر راسخون هم برای خودش کلاس درس شده با خبرها و آموزش‌ها و امکانات متنوعی که سایت ارائه می‌کنه جایزه‌اش هم حسنه واقعا اسم بامسمایی هست، در پایان بر همگان واضح و مبرهن است! که سایت نمره‌اش بیسته این بود انشای من

ممنون از انشای شما.

انشاءالله نمره شما هم همیشه در زندگی بیست باشه.

شنبه 21 دی 1392  6:36 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice khodaeem1 shokraneh tahmores nazaninfatemeh
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

بسم الله الرحمن الرحیم

در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید

وبسایت راسخون یک از بهترین وبسایت هایی است که تاکنون من به آن ها مراجعه نموده ام. از وقتی که در این وبسایت عضو شدم تا الآن از وبسایت راسخون خیلی راضی ام. این وبسایت امکانات گسترده ای دارد. امکانات گسترده ای که جای تشکر و قدردانی دارد. وبسایت راسخون هر روز داره از روزهای قبل بهتر می شه و جای تبریک به مسئولین و مدیران و کاربران این وبسایت داد.

امّا چند انتقاد از بخش های مخلف وبسایت راسخون:

1. در این سؤالم که چرا راسخون یک اسپانسر برای تأمین هزینه ها نمی گیرد.

2. در فروشگاه از اجناس گران قیمت بیشتر استفاده می شود به طور مثال در رم موبایل همیشه 4 گیگ به بالا بوده است. هر چه می گویم که رم 2 گیگ هم قرار بدهید ولی رم 2 گیگ قرار نمی دهند و نمی دانم علّتش چی است.

3. در فروشگاه بعضی اجناس که موجودی آن ها تمام می شه دیگه جایگزین نمی کنند.

4. فروشگاه راسخون می تونه از این هم می تونه وسیع تر باشد و محدود نباشد به عبارتی دیگر اجناس این فروشگاه تنوع زیادی ندارند.

5. یک سبد جوایز برای وبسایت تهیه نمی کنند که اگر جایزه ای برنده شدیم بتوانیم اگر می شه جایگزینش کنیم.

6. تعداد برندگان مسابقات روزانه کم است. می شه به جای دو برنده ی کارت شارژ دو هزارتومانی، چهار برنده ی کارت شارژ یک هزار تومانی قرار دهند.

7. چند وقته من با اینترنتم نمی تونم صفحه ی انجمن را درست و حسابی باز کنم یعنی صفحه ی اصلی انجمن و بعضی دیگر از صفحات وبسایت عیب دارند در باز شدن.(البته اینترنتم هم کم سرعت است ولی قبلاً این طور نبود.)

8. سرعت وبسایت راسخون خوب است ولی می تواند از این بهتر باشد.

9. وبلاگ های راسخون به دامنه متصل نمی شوند و عیب های زیادی دارد.

10. چند روز پیش خواندم شارژ با تخفیف. رفتم و دیدم که نوشته 2%!!!!! همین شارژ را می شود از طریق وبسایت مرجع سیم کارت هم خرید. لطفاً شارژ با تخفیف ویژه قرار دهید.

11. سایز نوشته های راسخون زوج است و سایز فرد ندارد. مثلاً: 2 ، 4 ، 6 ، 8 ، 10 ، 12 و ... .

12. و انتقادهایی دیگر ... .

و امّا چند پیشنهاد:

1. اجرای جلسات هفتگی مدیران انجمن ها راسخون با مسئولان روابط عمومی.

2. اهداء اکانت اینترنت رایگان بر حسب میزان فعالیت کاربر.

3. ماهانه کردن اعلام کاربران برتر.

4. ایجاد ایمیل راسخونی.

5. شروع مجدد مراجعه ی مسئولان راسخون برای تبلیغات وبسایت به مدارس و دیگر نهادها.

6. افزایش تعداد برندگان مسابقات روزانه.

7. اینترنتی کردن فعال کردن سرویس ارسال پیامک.

8. اهداء سرویس های بیشتر به کاربران سطح بالاتر.

9. فعال سازی سرویس های غیر فعال شده مانند: سرویس ارسال مقاله، دعوت دوستان و... .

10. افزایش امتیازات ارسال پست در انجمن.

11. ارسال تصاویر مسئولان مؤسسه در تایپیکی برای آشنایی بیشتر کاربران با آن ها.

12. و پیشنهادهایی دیگر... .

ولی در کل راسخون وبسایت خوبی است و من ازش راضی هستم. این وبسایت مزایای خیلی زیادی دارد که اگر بخواهم این مزایا را یکی یکی بنویسم فکر کنم باید تا 2 الی 3 ساعت فقط مزایا را بنویسم و امیدوارم که این وبسایت از این هم بهتر بشود و در وبسایت رتبه سنجی الکسا رتبه ی خیلی بهتری (تک رقمی) را کسب کند و بتواند بهتر و بهتر و بهتر و بهتر شود و کاربران بیشتری را جذب خودش کند و همچنین بایستی از مسئولین و مدیران و کاربران این وبسایت تشکر کنم.

و در پایان این جمله را تایپ می کنم که:

راسخون یار همیشه همراه.

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

شنبه 21 دی 1392  7:02 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice khodaeem1 borkhar shokraneh salma57 tahmores nazaninfatemeh farshon
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

به نام خدای  راسخون

سلام علیکم؛سایت راسخون سایتی در خدمت فرهنگ غنی اسلام و در راستای ایجاد فرهنگ وقف واز طرف سازمان اوقاف استان اصفهان  تاسیس گردیده است .

من با این سایت در سال هشتاد وهشت آشنا شدم ولی زیاد آنرا در ابتدا جدی نگرفتم و از انجمن های آن استفاده نمیکردم و اکثرا از  صفحه اول آن اگر موضوع چشمگیری بود  به صفحات دیگر می رفتم .هر روز که میگذرد سایت غنی تر وپرمحتواتر میشود و تقویم تاریخ وبخش پرندگان واخبارومسابقات و انجمن ها ی مختلف و..... بعد از هر چندروز غنی تر وجدید تر و به روز تر میشود بطوریکه اگر چندروز به سایت سر نزنید شاید با تعجب به موضوعات و انجمن های جدید وتازه تاسیس!بنگری.

راسخون یعنی :   راسخ در اهداف اسلام وانقلاب اسلامی

وما افتخارمان این است که راسخونی هستیم.ان شاء الله

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 21 دی 1392  7:44 PM
تشکرات از این پست
hessamnice khodaeem1 borkhar shokraneh salma57 tahmores nazaninfatemeh
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

بنام خدا

اگر درمورد راسخون بخواهیم مطلب بنویسیم باید یک دایرة المعارف بنویسیم نه یه انشای چند سطری نکات مثبت فراوان و انتقاد اندک بالاخره اگر کاری همش مثبت دیده شود کاری کامل نیست بلکم باید از کار انتقاد شود تا تکامل پیدا نماید اما انشا ئ بنده  اینجانب در شهریور ماه سال 92 در راسخون عضو شدم این را بگویم بنده از سال 89 با راسخون آشنا بودم اما علاقه ای به عضویت در هیچ انجمنی نبودم اما به دلم افتاد تا با عضویت فعالیتی در این سایت داشته باشم در ابتدا زیاد آشنا نبودم اما بعد با دسته بندی انجمن و تالارها آشنا شدم و در بعضی از آنها فعالیت نمودم بیشتر فعالیتم هم در حوزه اقتصاد و سیاست می باشد و در دین پژو هی هم فعالیت دارم دلیل شاخه به شاخه شدنم هم پر محتوا بودن راسخون است راسخون محیطی امن برای همه از هر قشری میباشد و اگر بتوان خانواده ها را با این سایت آشنا نمود آنها با خیال راحت تر فرزندانشان را راهنمایی میکنند تا با این سایت رابطه معنوی داشته باشند و از مطالب مفیدش بهره مند شوند خصوصا جوانان عزیز و دانشجویان عزیز رسالتی سنگین دارند در معرفی راسخون به هم کلاسیهایشان اما انتقاداتی هم وارد است که دوستان اشاره نمودند و بنده هم یک پیشنهاد دارم که قبلا هم مطرح نمودم اما جوابی نشنیدم امیدوارم انجام شود پیشنهاد دارم در محیط کاربری در قسمت فهرست زبانه ای باشد تا با باز کردن آن بتوان ریز امتیازات اهدایی را ببینیم که بابت چه مواردی به ما اعطا گردیده است با تشکر از کلیه دست اندر کاران راسخون امیدوارم در کلیه مراحل زندگیشان موفق باشند به امید دیدار .

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

شنبه 21 دی 1392  7:56 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hessamnice khodaeem1 borkhar shokraneh salma57 tahmores nazaninfatemeh
javadtel
javadtel
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 107

من انشا بلد نیستم خوب بنویسم ولی به خاطر راسخون چند خطی می نویسم

راسخون در اصل یک سایت دین پژوه میباشد که در مورد مسایل دینی اطلاعات زیادی به کاربرانش میدهد

اخبار روز دنیا و ایران ر به درستی نقل میکند

نرم ازار های به روزی دارد البته با امکان ریکاوری

انجمن زیاد فعالی ندارد

برای خرید ازان هم باید هم پول داشت و هم حسنه

وبلاگ دهی خوبی دارد

تقویم تاریخ ان نیز کاملترین است

tilimkhan

شنبه 21 دی 1392  10:15 PM
تشکرات از این پست
borkhar shokraneh aLiFaNoOdI salma57 tahmores
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

با عرض سلام خدمت همه راسخونی ها

من حدود یک ماه است که با راسخون آشنا شدم البته قبلا هم تو این سایت اومده بودم ولی گذرا بود اما الان عضو راسخون هستم

سایت بسیار خوبی است با مطالب متنوع و امکانات جالب هر کسی به یه بهانه ای که توی این سایت می یاد با دیدن لینکها و تبلیغات مطالب و بخصوص با انتخاب عناوینی که کنجکاوی آدمو تحریک می کنه یه سر هم به مطالب مذهبی می زنه روش خیلی خوبی.

قسمت مسابقه هم که خیلی خوبه با طرح مسایل وسوالات متنوع آگاهی و اطلاعات شرکت کنندگان را بالا می بره چون غالب سوالات جوریه که مجبوره آدم یکم مطالعه بکنه و گشت بزنه در مورد اون مطلب تو اینترنت

در کل من تو این یک ماهه کلی مطلب یاد گرفتم

یه پیشنهاد هم دارم اگه ممکنه یک قسمت تخصصی مربوط به دفاع مقدس و فرهنگ شهدا درست کنید البته مطلب هست ولی اونجوری که باید منسجم باشه نیست

ممنون

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

شنبه 21 دی 1392  10:22 PM
تشکرات از این پست
borkhar shokraneh aLiFaNoOdI salma57 tahmores nazaninfatemeh
mohammad4508
mohammad4508
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 39

سلام من حدود شیش ماهه که باسایت شما اشنا شدم اما قبلا یک لشنایی مختصری داشتم ولی وقتی یک لپ تاب خریدم اومدم تو سایت شما دیدم تو فروشگاهتون یک موس بی سیم قرار دادید که قیمتش از یکی تو بازار کمتره منم ثبت نام کردم و پول رو واریز اومدم بخرم که فهمیدم چیزی به عنوان حسنه لازم دارم بعد علت پایین بودن قیمتشو فهمیدم این شد که من به طور حرفه ای شروع بهجمع کردن حسنه شدم وتا الانم از اکثر امکانات سایت مخصوصا مقالات بسیار زیباش استفاده زیادی کردم حتی روی منبر بعضی مطالبتون رو گفتم خلاصه ازتون نهایت سپاسگزاری رو دارم وامیدوارم در ادامه راهتون موفق باشید

mohammad rezawink

شنبه 21 دی 1392  10:43 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores nazaninfatemeh
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

سایت راسخون یکی از سایتهای جامع معنوی گه تمام جانب رو در نظر گرفته!

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 21 دی 1392  11:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 aLiFaNoOdI borkhar tahmores nazaninfatemeh
majnon313
majnon313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 287

دست مریزاد من فقط میام بعضی مطالب مفیدرا می خوانم  فقط برای امتیاز ومسابقه میام که بد نیست هم امتیاز میگیرم پیامک میدم وهم اطلاعات عمومی من در مطالب زیاد می شود همین

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم وترحم علی عجزنا واغثنا بحقهم

یک شنبه 22 دی 1392  12:50 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar aLiFaNoOdI amirali123 tahmores nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها