0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

سلام دوستان.

من معلم نیستم ولی می خوام یه موضوع انشا مطرح کنم.

از شما می خوام هرچه در مورد سایت راسخون می دونید بنویسید. در مور بخش های مختلف سایت. امکاناتش و خلاصه هر چیزی که بیشتر مورد استفاده شما قرار می گیره و توجه شما رو به خودش جلب می کنه.

در مورد جذابیت های سایت و اینکه چرا شما سایت راسخون رو برای فعالیت انتخاب کردید.

اگه انتقاد و پیشنهاد هم دارید بنویسید.

اول از همه بگم نمره همه شما شرکت کنندگان بیسته و انشاءالله در پایان امتیاز ویژه به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

دوستان عزیز لطف کنید و انشاهای خودتون رو بخونید. از روی بغل دستی کپی برداری هم نکنید. انشاهای کپی برابر اصل هم هیچ امتیازی ندارد.

با تشکر از همه شرکت کنندگان عزیز.

مژده مژده!مقرر گردید جوایزی نیز از جانب روابط عمومی برای این تاپیک بر حسب میزان و کیفیت مشارکت در نظر گرفته شود.

بنا به درخواست دوستان این تاپیک تا جمعه 4 بهمن تمدید شد!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 21 دی 1392  8:15 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon farshon khodaeem1 AliFAnoodi masomezare4 mhaji08 hashmtjdd amirhossein1392 jamalpouryousef shokraneh saeidbabanejad majnon313 arseyfi mohammadhoseinshokri borkhar S4D3GH tahmores saeedakh seyyedaliakbartbatbaii zahra7720 samsam nazaninfatemeh ardakan saleh98 LINDHFVHIDLD h10101010
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:موضوع انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید

به نام خدا-موضوع انشا:هرچه ازراسخون می دانیدبنوسید:من درمرداد92باسایت خوب ودوست داشتنی راسخون اشناشدم وعلاقه ای زیادی به راسخون پیداکردم تاجایی که به هیچ سایت دیگری جزراسخون سرنمی زنم-من درراسخون بادوستان زیادی اشناشدم وهمه انها برایم عزیزودوست داشتنی اند.من خیلی دوست دارم ازنزدیک عوامل راسخون راببینم وباانه اشناشوم ولی حیف هنوزبرایم این سعادت پیش نیامده است.راسخون دارای بخشهای متنوعی است ازجمله اتاق چت-و....که من فعلامعتاداتاق چت ان شده امصندلی داغ راسخون راهم خیلی دوست دارم-به بعضی ازتالاراهم سرمیزنم ودراخرهم یک خسته نباشیدبه تمام عوامل وراسخونیهای عزیز-نتیجه گیری:من سایت راسخون راخیلی دوست دارم.(خانوم اجازه نمرم چندشد؟بهم می گید)

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 21 دی 1392  8:27 AM
تشکرات از این پست
salma57 farshon khodaeem1 AliFAnoodi 09303495228 mhaji08 hashmtjdd amirhossein1392 hessamnice shokraneh arseyfi tahmores samsam nazaninfatemeh mehdi8888677 LINDHFVHIDLD h10101010 S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:موضوع انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید

نقل قول borkhar

(خانم اجازه نمرم چندشد؟بهم می گید)

نمره شما بیست. همه راسخونی ها همیشه نمره شون بیسته. 20

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 21 دی 1392  8:32 AM
تشکرات از این پست
borkhar farshon khodaeem1 AliFAnoodi mhaji08 hashmtjdd hessamnice shokraneh tahmores samsam nazaninfatemeh h10101010
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

به نام خدا

مقدمه:

راسخون سایت فرهنگی،اطلاع رسانی، دینی،مذهبی وهنری است که (باتوجه به حملات سایبری دشمن که هدف ترویج وتغییر فرهنگ جامعه اسلامیمان بوده است)برنامه ریزی شده که درسال 1387 تاسیس شد.این سایت باجمع آوری وتلفیق نظرات کابران خودشکل گرفته ودرتلاش است تارضایت خاطرآنانرافراهم نماید.

شرح :

نام سایت راسخون 2باردرقرآن تکرارشده است یکی درسوره نساء آیه 162ودیگری درسوره آل عمران آیه 7که به معنی اشخاص باعقاید راسخ می باشد.

راسخون دارای انجمنهاوتالارهای زیادی ازجمله بخش روابط عمومی ،تالاردین پژوهشی،کامپیوتر،تلفن همراه، گردشگری،تازه های خبری،خانه وخانواده، زنگ تفریح،دانلودکتابها، تالارمطالب عمومی،علم ودانش ،زبانهای خارجی ، کنکورودانشجو،هنر،شخصیتها وسایرزیرتالارهای وابسته  می باشد همچنین دارای منوهای مسابقات، پرسش وپاسخ،انجمنها،فیض آنلاین،موبایل،اخبار،مقالات،فروشگاه ، اخبار،نرم افزار،گالری تصاویر،کارت پستال،ارسال پیامک،مشاوره،آثارسینمایی،احادیث،کتابشناسی،بازی آنلاین،وبلاگ،تقویم تاریخ،مشاهیر،پایگاههاوبخش جدیدی بنام پرندگان ایران می باشد.آدرس اینترنتی این سایت بقرارمقابل می باشد:www.rasekhoon.net

راسخون وابسته به سازمان اوقاف وامورخیریه می باشدودرایران جزاصفهان نمایندگی دیگری ندارد.پرسنل آنراقریب به 30نفرتخمین می زنم که ازاین تعداد5نفرخانم ومابقی25 نفرآقامشغول بکارهستند.این سایت دارای مسابقات روزانه، هفتگی،مناسبتی،ورزشی وغیره می باشدالبته هرتالاریاانجمن نیزباهماهنگی مدیرمحترم ارشدانجمنهانسبت به برگزاری مسابقات مربوط به تالارخوداقدام می نمایدکه شامل مسابقات مربوط به تالارومدیران تالارهای مختلف می شود.

برای هرتالاریاانجمن مدیرانی درنظرگرفته شده که انتخاب این مدیران ازبین کاربران علاقه مندباسابقه کاری درزمینه تالارمربوطه صورت می پذیردکه مسئولیت بررسی وکنترل تالارازنظرجلوگیری اززدن پستهای تکراری،حذف پستهای خلاف قوانین سایت،حذف یاویژه نمودن پست ،معرفی کاربران برترکه بصورت ماهانه به مدیرارشدانجمنهامعرفی می شوندمی باشد.البته خودسایت بابررسی عملکردمدیران خودنیزنسبت به معرفی آنان بعنوان مدیران برتراقدام می نمایدوانجمنهائیکه مدیرندارندخودسایت اقدام به معرفی کاربران برترمی نماید.

این سایت همچنین دارای فروشگاه اینترنتی بوده که خریدمحصولات آن بسته به کارکردهرکاربربصورت 50درصدامتیازیاحسنه که آنهم به ازای زدن هرپست معمولی 5امتیازو50درصدبصورت پرداخت نقدی می باشد.البته همانطورکه قبلا"نیزگفته شدامتیازبرخی ازپستهاباتوجه به تعیین ومدیریت مدیران محترم تالارها ازامتیازبالاتری برخوردارهستند.

کاربران می توانندازطریق نظرسنجیهائیکه به دوصورت کلیکی وتایپی دربخش اخباروسایرمنوهای مختلف سایت است شرکت کرده وبه ازای هرنظرسنجی 3امتیازکسب نمایند.دیگرراههای کسب امتیازوجمع آوری آن بطورخلاصه عبارتنداز:شرکت درمسابقات روزانه 5امتیاز،برنده شدن درمسابقات200امتیازمعادل 1000حسنه،ارسال نظربرای پستها5امتیاز،زدن پستهای انجمن هرکدام5امتیاز،معرفی سایت به دوستان2امتیاز(ازطریق ارسال ایمیل)که البته بدلیل ارسال مقالات نیزامتیازاتی به کاربران تعلق می گرفت ازجمله ارسال مقاله بسته به نوع مقاله ازحداقل 50امتیازتاحداکثر1000امتیازوورای دهی به مقالات توسط کاربران1امتیازبرخوردارمی شوند که درحال حاضربدلیل مصلحت راسخون امکان ارسال مقاله وجودندارد.

برخی ازمسئولین سایت عبارتنداز:

حاج آقاسیداحمد سجادی مدیرعامل سایت راسخون هستند.

مسئولیت کنترل مقالات توسط حاج آقاکیوان عزتی بانام کاربریmesbah بود.مسئول سایت نیزحاج آقاسجادی هستند.

درراسخون هرپستی که تاییدمی شودتوسط مسئول مربوطه جناب منتظمی بانام کاربری nezarat_ravabet,aftabm.

مسئول روابط عمومی آقای رضاجمشیدکیانی بانام کاربریrasekhoon_m می باشند

آقای نجاران مدیرمحترم ارشدانجمنهابانام کاربریrasekhoon_ravabetهستندکه مسئولیت کنترل وهماهنگی بامدیران انجمنهابعهده ایشان می باشد.

جناب ابراهیمی نیا مسئول نرم افزارراسخون بانام کاربریsoftware_rasekhoon می باشند.

آقای رفعت نیامسئول نرم افزارموبایل بانام کاربریonly_n85 می باشند.

مسئول وبلا گهای راسخون جناب سجادی بانام کاربریrasekhoon_weblog هستند.

مسئول محترم فروشگاه راسخون جناب آقای تیموری بانام کاربریe_shopهستند.

مدیراجرایی پرتال راسخون جناب آقای مهندس انصاری بانام کاربری  administrator می باشند.

جناب آقای اکبری درقسمت برنامه نویسی داخلی هستند.

آقای سرشوق قسمت فروشگاه وجوایزتشریف دارند.

وسرانجام ازعده افرادی که اینجانب درسایت می شناسم آقای میثم فرجام مسئول اجرایی نمایشگاههای راسخون درسطح کشوربانام کاربریnamayeshgah_ravabet می باشند.

کاربران راسخونی به ترتیب کسب امتیاز درسطوح کاربری مختلفی قرارمی گیرندکه عبارتنداز:کاربرتازه وارد،برنزی،نقره ای،طلایی3ريال طلایی2وبالاخره کاربرطلایی یک.

راسخون دارای امکانات ایجادوبلاگ نیزمی باشدوهمه ماهه کاربران فعال وبلاگ نویس همزمان بااعلام کاربران برترتوسط مدیرمحترم تالاروبلاگ نویسی وبانظارت مستقیم راسخون معرفی می شوند.

بخش جالبی درانجمنهابنام صندلی داغ که زیرتالارپاتوق راسخون وجزء تالارزنگ تفریح می باشدکه هرهفته توسط مدیرتالار،کاربری انتخاب می شودوباسئوال پرسیدن ازنامبرده سایرکاربران آشنایی بیشتری بااوپیدامی نمایدکه اخیرا"این برنامه درتالاروبلاگ نویسی هم راه اندازی شده وازکاربران وبلاگ نویس دعوت بعمل آمده تادراین طرح شرکت نمایندواطلاعات وبلاگی خودرابه اشتراک بگذارند.

دیگرامکانات راسخون ارسال پیامک می باشدکه کاربران باکسب امتیازوحسنه وارسال مدارک شناسنامه ای قادرندازاین امکان استفاده نمایند.البته نوعی پیام درون سایتی هم راه اندازی شده که کاربران بدون دسترسی به شماره تلفن همراه یکدیگروفقط بانام کاربری قادرخواهندبودتابایکدیگربدون هیچ کسرامتیازی صحبت وارتباط داشته باشند.

درقسمت تالارمطالب عمومی زیرتالارگفتگوی آزاداتاق چت قرارداردکه خوشبختانه اززمان راه اندازی آن یعنی اردیبهشت92 طرفداران زیادی رابه خودش مجذوب نموده ومحل مناسبی برای تبادل اطلاعات وارتباط هرچه بهترکاربران ومدیران بایکدیگرومطرح نمودن مسائل ومشکلات وراهنماییهای کاربران به یکدیگرمی باشد.

نتیجه گیری:

راسخون سایتی منسجم است که ستونهای آنراکاربرانش تشکیل می دهندکه باصفاوصمیمیت درکناریکدیگرودرراه ارتقاء فرهنگ جامعه گام برمی داردوبه پیش می رود.امیدواریم درسایه حق تعالی وباراهنمائی مسئولین دلسوزش بتوانیم زمینه سازفرهنگ دینی بابینش مذهبی باشیم وهرکدام ازکاربران باگامهای راسخشان بتوانندزمینه ظهورامام زمان رافراهم نمایند.

درپایان ازکاربرمحترمsalma57 نیزبخاطرگذاشتن چنین پستی تشکروقدردانی می نمایم ،شایدیکی ازاهداف قراردادن این پست معرفی سایت به کاربران تازه واردویاسایرکاربرانیکه درفضای مجازی اینترنت درحال گشت زنی ووب گردی بی هدف هستندباشدکه بامعرفی این سایت اززندگی هدفمندی برخوردارخواهندشد.انشاء الله

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 21 دی 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 borkhar AliFAnoodi mhaji08 hashmtjdd hessamnice shokraneh arseyfi tahmores samsam nazaninfatemeh LINDHFVHIDLD
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

فرزاد جان برو اوطرف ماخام برم اشاءمه بوخانم . شرمنده فرزاد نمیرفت کنار .
در یکی از روزهای سرد زمستان ، در حالی که از سرما به خود می لرزیدم با راسخون آشنا شدن . همون اول عاشقش شدم . عضو شدم اوایل در انحمن ها زیاد فعال نبودم . من از زمین خاکی شروع کردم بعد در انجمن ها فعالیتم رو شروع کردم . آقا بیشین الان برنامه قطعه کاری از دستم بر نمیاد ببخشید به ارباب رجوع بودم . قسمت نرم افزارها ، بازی و رسانه واقعا عالیه بیشتر استفاده میکنم. از عضویتم در راسخون پشیمون نیستم چون دوستان خوبی رو پیدا کنم که خیلی باارزش هستند. میدونم میدونم مسئولین راسخون خیلی مشتاق ملاقات من هستند ولی چه کنم تا تابستون 93 نمیشه کاری کنم . همزمان با عضویتم در راسخون عضو تبیان هم شدم فکر کنم یوزرم دیگه غیرفعال شده باشه . خلاصه بگم من معتاد شدم به راسخون . خوب انشاء م تموم شد . بیشتر از این نمیتونم تایپ کنم چون دندونم درد میکنه.خواهشا امتیاز بالا بدین .

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 21 دی 1392  12:19 PM
تشکرات از این پست
farshon salma57 borkhar AliFAnoodi mhaji08 hashmtjdd hessamnice shokraneh arseyfi aziz1352 tahmores saeedakh samsam zahra7720 nazaninfatemeh
kabotar12
kabotar12
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 33

یکی از جامع ترین وفعال ترین این پرتالها سایت «راسخوان»است

از شاخه های اصلی سایت، بخش جهان سیاست است که در بردارنده ی مقالات متنوع سیاسی در قالبی ساده و در عین حال علمی است که در ارتقای بینش سیاسی کاربران بسیار مؤثر است.

فرهنگ و اندیشه

فرهنگ، پایه و اساس هر جامعه است و آشنایی با فرهنگ غنی اسلام وآگاهی هر چه بیشتر درباره ی این فرهنگ مارادر برابرتهاجم فرهنگی دشمنان مصون می دارد.در همین راستا،شاخه ی فرهنگ و اندیشه یکی از شاخه های اصلی این سایت می باشد. این شاخه در بردارنده ی مطالب و مقالات مفید فرهنگی بوده که شمار زیرشاخه های آن از مرز 100 عنوان گذشته است، خصوصا، در قسمت های فرهنگی، دقت در ارایه و معرفی اندیشه ها و جلوه های گوناگون فرهنگ ناب اسلامی مدنظر قرار گرفته و سعی شده که مطالب به روز و قابل استفاده و کاربردی باشد.

شنبه 21 دی 1392  1:13 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 borkhar AliFAnoodi mhaji08 hessamnice aziz1352 tahmores samsam nazaninfatemeh
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

blushسلام -ببخشیدیه کوچولوتقلب نشده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!surprisesurprise

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 21 دی 1392  1:35 PM
تشکرات از این پست
farshon AliFAnoodi khodaeem1 salma57 mhaji08 hashmtjdd hessamnice shokraneh tahmores samsam nazaninfatemeh
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

سلام  ضمن تشكر از ايجاد كننده ‍‍پست

من در روز 14 شهريور 91 توسط يكي از دوستانم با راسخون آشنا شدم

اولا زياد آشنا نبودم و فقط كژي ژ=يستي كار ميكردم .بعد از سه ماه با پيشنهاد دادن  طرح صالحين مدير شدم

از زماني كه مدير شدم با خيلي ها آشنا و دوست شدم . موضوعات جالب و قابل بحث در انجمن زياد شد .خيلي به دانسته هاي عمومي من كمك كرد اين سايت.در مورد اتاق چت نميدونم از كجا شرئع كنم ولي همينقدر بگم كه در دوستي و آشنايي بين كاربران نقش خيلي مهمي رو ايفا كرد همچنين تالارپاتوق راسخوني ها كه به نظر من بسيار موثر بوده در اينجا چه بخش صندلي داغ و چه بخش هرچه ميخواهد دل تنگت بگو نقش خودشون رو در حد اتاق چت حالا چه كمتر چه بيشتر ايفا كردند.

بايد بگم كه راسخون خيلي بزرگه بزرگي كلمه راسخون در حدي هستش كه اصلا نميشه توصيفش كرد .

با تشكر از همه دوستان و مسئولانم بخصوص جناب نجاران

شنبه 21 دی 1392  3:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores samsam nazaninfatemeh farshon
sabrezinab
sabrezinab
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 188

سلام علیکم ؛

یکی از سایت هایی که بنده در اینترنت به آن مراجعه دارم سایت راسخون است که در رتبه دوم بعد از سایت تبیان قرار دارد .

بیشترین مراجعات من هم قسمت مسابقات و مقالات و اخبار و مشاوره آن می باشد .

کتابخانه و فایل های صوتی خیلی خوبی هم در سایت قرار داده شده است .

از امیتازات سایت آن است که به مناسبت ها در صفحه اصلی مطالب مناسب قرار داده می شود

ایرادی که بر این سایت وارد است  تنوع مباحث به آن به میزانی که در سایت تبیان است وجود ندارد.

همچنین جوایز مسابقات آن بسیار تکراری است خوب بود تنوع در جوایز دیده میشد یا حدااقل اگر کسی برنده میشد که قبلا همان جایزه را دریافت داشته بود می توانست جایزه دیگری را انتخاب نماید .

اللهّمَ صَلّ عَلی مُحَمَد وَ آلِ مُحَمد وَ عَجِل فَرَجَهُم وَاحْشُرنا مَعَهُم وَ الْعَن اَعْدائَهُم اَجْمَعین

شنبه 21 دی 1392  3:43 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores samsam nazaninfatemeh
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3091

سلام من  دبیر یکی از دبیرستان های دخترانه در یزد هستم در سال 90 عضو سایت شما شدم اطلاعات خوبی از سایت شما بدست آوردم که خیلی هم به درد من خورد ولی میخوام اصل انشام را بگم و اون هم اینکه من در تمام مسابقات سایت شما چه با جایزه کم چه با جایزه بزرگ شرکت کردم ولی حتی در یکی از آنها هم برنده نشدم ولی جالبتر اینکه از رو هم نمی رم و دوباره در مسابقات شرکت می کنم حالا تا کی خدا می داند

شنبه 21 دی 1392  3:59 PM
تشکرات از این پست
salma57 siryahya khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores samsam nazaninfatemeh
onlygod260
onlygod260
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 86

سلام منم که همیشه خلاصه حرف می زنم به نظرم بهترین سایت دنیا راسخون هست به خیلی از دوستام هم پیشنهاد کردم سر بزنن فقط گه توی قسمت تلاوتها کمی ببیشتر فعالیت کنن بهتر میشه  مخصوصا تلاوتهای حاج حامد شاکرنژاد و توی قسمت فروشگاه هم تنوع داشته باشن فقط می تونم بگم نمره ی راسخون 20 هست

خدایا

شرمسارم که بر درو دیوار شهرم همه جا نام توست اما دریغ از اینکه در رفتار و کردارها بتوانم ترا بیابم

شنبه 21 دی 1392  4:00 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores nazaninfatemeh
saharjoon
saharjoon
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 196

من درتمام عمرم تا الان هيچ دوستي به خوبي راسخون نداشته ام دوستي  كه هميشه بامن بوده وهيچ وقت تنهايم نگذاشته است  ومن هم تنهايش نمگذارم

شنبه 21 دی 1392  4:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores nazaninfatemeh
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792

با سلام خدمت تمام راسخونی های عزیز

سایت خیلی جالبی است از تمامی دست اندرکاران تقدیر و تشکر میشود . بامید روزهای خوب و خوش

شنبه 21 دی 1392  4:18 PM
تشکرات از این پست
siryahya salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hessamnice shokraneh aziz1352 tahmores nazaninfatemeh
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

به نام ایزد منان

روزی که داشتم بی هوا تو اینترنت گشت میزدم سایتی نه چندان پر محتوا ولی خوشبختانه کاربرا و مدیرانی داشت که همه نواقص رو با اخلاق خودشون جبران میکردند و بیشتر به صورت مذهبی و کتابی حرف میزدند مدیراش و باید به یک سری قوانین که تو همه جا حاکمه اینجا هم احترام بگذاری و با خطا کار طبق قوانین مختلفیم و ... برخورد میشد حتی شما دوست عزیز...! بله و خلاصه میکنم کاش کلمه کاش تو زندگی وجود نداشت! بله درست حدث زدید من راسخون اون سایتیه که تو وب گردی پیدا کردم از بین سایتای زیاد!!!

و لی باید از محفل کم کم برم که به کامه همگان اینجا خوش باشیم و به سلامتی کاربرا و همه  جوونای ممکلت و بخصوص راسخون که به نظر من بچه ای است که هنوز نمیتونه دویدن رو به نحو احسن انجام بده( استعاره، تشبیه، و یا هر چی که دلتون میخاد اسمشو بزارید) 

در انتها از کسانی که این مدت زحمت دادیم و مدیرای گل و پیشنهاد گوش کن! باید سپاس گذار باشم و بگم خدا قوت

به روح پاک شهیدان صلوات 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 21 دی 1392  4:31 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hashmtjdd hessamnice shokraneh aziz1352 amirali123 tahmores nazaninfatemeh h10101010
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

نقل قول masomezare4

سلام من  دبیر یکی از دبیرستان های دخترانه در یزد هستم در سال 90 عضو سایت شما شدم اطلاعات خوبی از سایت شما بدست آوردم که خیلی هم به درد من خورد ولی میخوام اصل انشام را بگم و اون هم اینکه من در تمام مسابقات سایت شما چه با جایزه کم چه با جایزه بزرگ شرکت کردم ولی حتی در یکی از آنها هم برنده نشدم ولی جالبتر اینکه از رو هم نمی رم و دوباره در مسابقات شرکت می کنم حالا تا کی خدا می داند

دوست عزیز ما نیز همین طور!!! عیب نداره خدا خودش جایزتون رو آماده کرده

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

شنبه 21 دی 1392  4:37 PM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 mhaji08 borkhar AliFanoodi hessamnice shokraneh aziz1352 amirali123 tahmores mohammadtorres
دسترسی سریع به انجمن ها