مسئولان کمپانی والت دیزنی خبر تولید نسخه تازه و کامپیوتری فیلم کلاسیک «مولان» را تکذیب کردند و گفتند قرار نیست چنین اتفاقی رخ بدهد.
سخنگوی این کمپانی اعلام کرد در یکی از جلسات محرمانه مسئولان کمپانی، بحث تولید این نسخه مطرح شده بود.
این سخنگو گفت درهمان جلسه مسئولان کمپانی به این نتیجه رسیدند که در حال حاضر دلیلی برای انجام این کار وجود ندارد و بحث ساخت «مولان» جدید در همان جلسه بایگانی شد.
سخنگوی کمپانی والت دیزنی از این که خبر این جلسه خصوصی به بیرون درز کرده، ابراز شگفتی و تعجب کرده است.
چند روز قبل، برخی منابع نزدیک به کمپانی والت دیزنی گفتند مسئولان آن در تدارک تولید نسخه دوبارهسازی شده و کامپیوتری انیمیشن «مولان» خود هستند.
به گفته آنها، پس از موفقیت «شجاع» در سال 2012 مسئولان کمپانی والت دیزنی به فکر تولید «مولان» جدید افتادند و استقبال تماشاگران از «یخزده»،آنها را به صورت جدی به فکر ساخت انیمیشن کلاسیک پرفروش دهه نودی خود انداخت.
به نوشته سایت اینترنتی ددلاین،پخش کنندگان این خبر گفتند هنوز کارگردانی برای «مولان» جدید که به صورت کامپیوتری ساخته میشود انتخاب نشده و معلوم نیست چه شباهتها یا تفاوتهایی با نسخه اصلی خود خواهد داشت.
در انیمیشن«مولان» هم مثل «یخزده» و «شحاع»، یک دختر جوان و شجاع کاراکتر اصلی ماجراهاست. این فیلمها جزو معدود انیمیشنهای چند دهه اخیر صنعت سینما هستند که یک کاراکتر مونث شخصیت اصلی قصه است.
نسخه اصلی «مولان» در سال 1998 به روی پرده سینماهای جهان رفت. در آن زمان انیمیشنهای سینمایی به صورت دستی و سنتی ساخته میشدند و هنوز انیمشنهی کامپیوتری رونق پیدا نکرده بودند.
خط اصلی قصه که در دوران باستان کشور چین اتفاق میافتاد، درباره دختری به نام مولان بود که با پدر و مادر خود در یک دهکده زندگی میکرد.
با شروع جنگ چین با ارتش چنگیزخان مغول، هر خانوادهای باید فرزند پسر خود را به جبهههای نبرد بفرستد. اما مولان تنها فرزند خانواده خود است.
او دور از چشم پدر و مادرش راهی جبهه جنگ میشود و در آن جا، خودش را یک پسر معرفی میکند. دلاوریهای مولان باعث شکست ارتش دشمن میشود.
«مولان» را تیم دو نفره تونی بنکرانت و بری کوک کارگردانی کردند. فیلمنامه این اکشن خانوادگی و ماجراجویانه، بر اساس یک قصه کهن چینی نوشته شد.
فیلم با هزینه تولید 70 میلیون دلاری خود، 121 میلیون دلار در آمریکای شمالی فروش کرد و استقبال تماشاگران بینالمللی دو برابر آن بود.
«مولانن» بعدها صاحب قسمت دوم هم شد. اما این فیلم مستقیما وارد بازار ویدئویی شد و هیچ نمایش عمومی سینمایی نداشت.
پخش خبر تولید نسخه جدید و کامپیوتری «مولان»، در یک فاصله زمانی کوتاه واکنش تند مسئولان کمپانی والت دیزنی را به همراه داشت.