مراقب غذاهایی که جنین را مبتلا به "آلرژی" میکنند باشید
در دوران بارداری روی جنینی که در داخل شکم مادر است حساسیتی ایجاد نمیشود و حساسیت معمولا در دوران پس از بارداری رخ میدهد.
پروین همتی متخصص زنان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: دوران بارداری دورانی نیست که به جنینی که در داخل شکم مادر است" آلرژی" وارد شود چون جفت مثل سدی است که مانع ورود عوامل آلرژی به جنین میشود به عبارت دیگر سد دفاعی که جنین دارد جفت است.
وی در ادامه افزود: اگر آلرژنها بخواهند تاثیرگذار باشند اثر خود را در دوران نوزادی و بعد از تولد نشان میدهند که موادی وارد بدن می شوند و سپس علیه آنها واکنش نشان میدهند، پس به خاطر وجود جفت دوران حاملگی دورهای نیست که آلرژنها بتوانند کاری بکنند.
وی در پاسخ به اینکه آیا مصرف دانههای آجیلی در دوران بارداری خطر بروز حساسیت در فرزندان را کاهش میدهد گفت: در مجموع عوامل یکه باعث می شوند، هیستامین بالا رود حساسیت را به همراه خواهند آورد؛ این که کدامیک از این دانهها اگر استفاده شوند باعث آلرژی نمیشود هنوز اثبات نشده است و ممکن است در حد تحقیقات مقالهای باشد.
این متخصص در پایان خاطرنشان کرد: در دوران بارداری مصرف غذاها موجب حساسیت نمیشود اما در دوره شیردهی ممکن است موادی باشند که باعث بروز آلرژی شوند.