0

بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

 جی اس ام آریا : نوکیا با معرفی گوشی 6720 کلاسیک مدل 6220 کلاسیک را به دوران بازنشستگی فرستاد . بین زمان معرفی این دو گوشی یک سال فاصله وجود دارد که برای این دو مدل رده متوسط سیمبین زمان بسیار کمی محسوب می شود . 6720 در مقایسه با 6220 دارای پردازشگر سریعتر ، توان بالاتر باتری ، سوکت 3.5 میلی متری و نرم افزار رایگان برای پیاده روی و مسیریابی است . طراحی این گوشی نیز بهتر و جذاب تر است.

 

 

 


مزایا :

• پردازشگر ARM 11 600 MHZ
• نسخه 3.2 سری 60 سیمبین
• پشتیبانی از چهار باند EDGE /GPRS /GSM و سه باند نسل سوم با 10Mbps HSDPA و 2Mbps HSUPA
• صفحه نمایش 2.2 اینچ QVGA با 16 میلیون رنگ
• دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک و فلش LED و اپتیک Carl Zeiss
• کیفیت خوب تصویر دوربین و فیلمبرداری VGA در 15 fps
• گیرنده داخلی GPS
• نرم افزار رایگان مسیریابی در پیاده روی
• حسگر داخلی شتاب سنج
• قطع صدای زنگ با برگرداندن گوشی
• رادیو FM استریو با RDS
• بلوتوث با A2DP ، خروجی تلویزیون و سوکت صوتی 3.5 میلی متری
• محل کارت حافظه MicroSD تا 16 GB
• پشتیبانی OVi Maps ، OVi Share و N-gage
• درب فلزی باتری

معایب :

• پشتیبانی Wi-Fi ندارد
• اندازه کوچک صفحه نمایش و میزان ضعیف نور و کیفیت تصویر
• ساختار کیفی گوشی در حد عالی نیست
• لنز دوربین فاقد پوشش است و در عوض Xenon با LED همراه می باشد
• فیلمبرداری در ماکسیمم وضوح VGA در 15 fps صورت می گیرد
• کابل خروجی تلویزیون در جعبه گوشی وجود ندارد

طراحی :

گوشی 6720 کلاسیک نوکیا دارای یک جعبه کوچک است که علاوه بر گوشی در آن یک کارت حافظه 1GB SD و یک کابل کوتاه MicroUSB وجود دارد . در داخل جعبه ، شارژر و هدست استریو نیز مشاهده می شود که ظاهر مناسبی دارد اگرچه کیفیت صوتی آن رضایت بخش نیست . نوکیا 6720 کلاسیک دارای سوکت صوتی 3.5 میلی متری است که به موجب آن می توان از هدفون دیگر نیز استفاده کرد . نوکیا دفترچه ای را در داخل جعبه قرار داده که به کاربر یادآوری می کند نرم افزار رایگان مسیریابی در پیاده روی OVi Maps را فعال کند .
        
یکی از بهترین ویژگی های گوشی را می توان اندازه جمع و جور آن در نظر گرفت. ابعاد گوشی 110×45×14 میلی متر وزن آن 110 گرم است .  6720 کلاسیک سبک خاص خود را دارد اگرچه ممکن است رنگ قهوه ای گوشی مطابق سلیقه همه کاربران نباشد .
        
زیر صفحه نمایش یک سری کنترل های سیمبین وجود دارند . در دو طرف کلید حرکتی سه کلید مشاهده می شود که شامل دو کلید Context ، کلید های منو و C و کلید های سبز و قرمز تماس است . این کلید ها اندازه مناسبی دارند و بخوبی واکنش می دهند . حسگر نور محیط ، دوربین ثانویه QVGA برای مکالمه تصویری و خروجی صدای گوشی در بالای صفحه نمایش مشاهده می شود. این دوربین قادر به ایجاد عکس های QVGA و ویدئوهای QCIF می باشد .
    
دو طرف گوشی در قسمت پایین دارای انحناء کمی است و کلید های استاندارد کنترل در دو طرف گوشی قرار دارند . کلید دیافراگم و کلید ولوم در طرف راست 6720 مشاهده می شوند . کلید دوربین براق است در حالی که کلید ولوم مانند کناره های گوشی دارای سطح پلاستیکی مات می باشد . استفاده از این کلید ها آسان است . یکی از بلندگوهای گوشی بالای کلید ولوم قرار دارد .
        
پورت MicroUSB و محل کارت حافظه MicroSD در طرف چپ گوشی قرار دارد که دارای یک پوشش محافظ مشترک می باشند . گاهی اوقات در زمان برداشتن این پوشش کل پنل کناری تکان می خورد .
        
سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری ، ورودی صدای گوشی و سوکت اختصاصی شارژر در پایین گوشی مشاهده می شود . این سوکت دارای یک LED وضعیت است که در زمان شارژ روشن می شود . در قسمت بالای گوشی هیچ کلیدی وجود ندارد .
        
لنز دوربین 5 مگاپیکسل با فلش LED در قاب پشت گوشی قرار دارد . در اطراف لنز و فلش یک سطح با طراحی بدلی سنگ جواهر مشاهده می شود که این بخش تزئینی در یک گوشی کلاسیک مانند 6720 تاحدودی شگفت انگیز است . Xenon تنها تفاوت 6220 و این گوشی نیست . لنز دوربین فاقد پوشش محافظ است و به آسانی خراشیده می شود.
    
درب باتری فلزی است که با برداشتن آن باتری Li-Ion و محفظه سیم کارت مشخص می شود . توان باتری 1050 mAh است که در صورت استفاده معمولی از گوشی تا 4 روز شارژر را نگه می دارد . ساختار گوشی 6720 کلاسیک نوکیا از استحکام کافی برخوردار است اگر چه در زمان جدا کردن درب باتری قاب پشت گوشی حرکت می کند .
        
این گوشی نوکیا به راحتی در هر جیب یا کیف جا می گیرد . زمانی که گوشی را در دست می گیرید بنظر می رسد که استحکام کافی دارد . انحناء موجود در پایین گوشی در دست گرفتن آن را آسان تر می کند اگرچه برآمدگی کمی دارد .

 
چهارشنبه 17 آذر 1389  3:14 AM
تشکرات از این پست
SAEED_138406
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

 صفحه نمایش :


صفحه نمایش 2.2 اینچ در نوکیا 6720 کلاسیک دارای وضوح QVGA است و حداکثر 16 میلیون رنگ را نشان می دهد . کیفیت تصویر صفحه نمایش چندان رضایت بخش نیست . حسگر نور محیط بالای صفحه نمایش وجود دارد اگرچه میزان روشنایی آن را می توان بطور دستی نیز تنظیم کرد . در هر صورت ماکسیمم میزان نور نیز کافی نیست . پردازشگر رنگ نیز جالب نیست اگرچه در تم های منو بهتر بنظر می رسد .
    

مشاهده تصاویر روی صفحه نمایش با سایه رنگ آبی همراه است . با اینحال میزان خوانایی صفحه نمایش زیر نور خورشید در حد مطلوب است . صفحه نمایش های انتقالی انعکاسی نوکیا نیازی به نور زمینه برای استفاده در نور مستقیم خورشید ندارند .

صفحه کلید :

صفحه کلید عددی استاندارد با 12 کلید زیر کلید حرکتی قرار گرفته است . دکمه های کاراکتری به اندازه کافی بزرگ هستند . سبک صفحه کلید مانند 6233 نوکیا است فقط استفاده از آن راحت تر شده است . انحناء موجود در پایین گوشی استفاده از ردیف پایین کلید ها را آسان تر می کند اگرچه میزان قوس آن زیاد نیست .
    

ساختار منو :

گوشی 6720 کلاسیک نوکیا دارای سیستم عامل سیمبین با سومین نسخه منوی سری 60 و Feature Pack2 است . صفحه نمایش Stand by آیکن های وضعیت را در بالای صفحه نشان می دهد در حالی که برچسب های Softkey در پایین صفحه قابل مشاهده است . نوکیا 6720 کلاسیک از حالت Stand by فعال با طرح های انتخابی نیز پشتیبانی می کند. اگر تجربه کار با گوشی های سری 60 نوکیا را داشته باشید متوجه طراحی جدید آیکن های منو می شوید. اگرچه سبک آن مانند مدل های 5800 XperssMusic ، N86 8MP ، N97 و گوشی های سومین نسخه سری 60 است . منوی اصلی و تم Stand by تغییری بهمراه ندارند . صفحه نمایش Stand by فعال دارای سه طرح نوار عمودی ، نوار افقی و حالت مشاهده اصلی است که در آن فقط می توان از میانبرهای کلید حرکتی استفاده کرد . تم سخنگو نیز وجود دارد .
    

صفحه نمایش Standby فعال یک گزینه استاندارد سیمبین است و روش ساده ای برای ایجاد میانبر نرم افزارهای موردنظر در صفحه اصلی می باشد . کاربر می تواند برای دسترسی سریع تر میانبرهایی را برای وب سایت های دلخواه نیز تعیین کند . صفحه نمایش را می توان بصورت نوارهای عمودی یا افقی مرتب کرد که با کلید حرکتی مرور می شوند . در صورت غیر فعال کردن صفحه نمایش Stand by فعال ، امکان تعیین میانبر برای هر یک از جهت های کلید حرکتی وجود دارد . در هر حال می توانید میانبرهای تعیین شده برای دو Softkey را مطابق با نیاز خود تغییر دهید . نوکیا 6720 کلاسیک می تواند منو را بطور اتوماتیک بچرخاند اگرچه ویژگی های دیگری نیز براساس شتاب سنج وجود دارد . با برگرداندن گوشی می توان صدای زنگ تماس و آلارم را قطع کرد .
    

در این گوشی چهار تم از پیش نصب شده وجود دارد که تم های بیشتری را نیز می توان دانلود کرد . در این گوشی یک Task manager جدید و پیشرفته وجود دارد که با Feature Pack2 همراه می باشد و در بالای هر منوی pop-up ظاهر می شود . میانبر بکار گرفته شده در نسخه های قبلی این سیستم عامل با فشار دادن و نگه داشتن کلید منو بخوبی کار می کند .
    

این گوشی از پردازشگر ARM 11 600 MHZ استفاده می کند که شتاب سنج گرافیکی اختصاصی ندارد . این گوشی به اکثر فرمان ها در منو سریعا پاسخ می دهد . حافظه داخلی گوشی 50 MB است که یک کارت حافظه 1GB MicroSD نیز در داخل جعبه آن وجود دارد . با اینحال حافظه داخلی محدود در بعضی موارد مانند دانلود فایل از اینترنت مشکل ایجاد می کند و خیلی زود تر از آنچه تصور می کنید به پایان می رسد .

 
چهارشنبه 17 آذر 1389  3:31 AM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

تماس و دفترچه تلفن :

آنتن دهی گوشی عالی است و کیفیت بلندگو نیز در طول مکالمه رضایت بخش است . ویبره گوشی 6720 نوکیا به اندازه کافی قوی است و هیچگاه یک تماس یا پیام دریافتی را از دست نمی دهید .
   
گوشی های سیمبین دارای دفترچه تلفن عالی با قابلیت های کافی هستند که در آنها فضای کافی برای ذخیره کردن تعداد نامحدودی از مخاطبین و زمینه های آنها وجود دارد و می توان از کل حافظه موجود به این منظور استفاده کرد . مخاطبین را می توان بر اساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب نمود و جستجو نیز با تایپ کردن تدریجی اسامی صورت می گیرد . برای ویرایش یک مخاطب زمینه های از پیش تنظیم شده بسیاری وجود دارد که هر یک از آنها را می توان به تعداد دفعات مورد نظر تکرار کرد .
       

در صورت تمایل می توان زمینه های جدید ایجاد کرد اگرچه بنظر نمی رسد نیازی به این کار باشد . برای هر مخاطب می توان زنگ و ویدئوی شخصی تعیین کرد . کاربر می تواند مخاطبین را گروه بندی کند و برای هر گروه یک زنگ خاص قرار دهد . هماهنگی دفترچه تلفن با کامپیوتر از طریق PC Suite نوکیا به آسانی انجام می گیرد . ارسال و دریافت مخاطبین از طریق SMS یا بلوتوث نیز صورت می گیرد .
       

در نوکیا 6720 کلاسیک OVi Contacts بصورت از پیش نصب شده وجود دارد اگر چه این سرویس با سایر گوشی های نوکیا نیز سازگار است . این برنامه در ارتباط با لیست مخاطب است که بصورت یک tab جدید ظاهر می شود و با یک حرکت IM Client را ارائه می دهد . کاربر می تواند افرادی را که با OVi ثبت نام کردند جستجو کند یا برای هر کسی که از Gmail استفاده می کند دعوتنامه ارسال نماید زیرا OVi Contacts از G-Talk و IM خود Google پشتیبانی می نماید . به موجب این سرویس می توانید با مخاطبین مرتبط به Google Talk /OVi چت کنید و حالت و پیام های وضعیت خود را تغییر دهید . علاوه بر این می توانید نام تراک و خواننده ای را که به آن گوش می دهید به اشتراک بگذارید . مخاطبین به گوشی مرتبط به OVi نیاز ندارند و روی Google Talk می توانند با شما چت کنند .
       

پیام :

پیام رسانی با نوکیا 6720 کلاسیک به دلیل ساختار مناسب صفحه کلید و پشتیبانی نرم افزاری گوشی بسیار راحت است . این گوشی از پیام های SMS ، MMS و ایمیل پشتیبانی می کند . SMS و MMS دارای یک ویرایشگر مشترک می باشند که شمارشگر آن تعداد کاراکترهای باقیمانده از حد 160 کاراکتر را نشان می دهد . شاخص داخل پرانتز نیز نشان دهنده بخش های جداگانه ای است که پیام برای ارسال به آن تفکیک می شود . کاربر می تواند گزارش تحویل پیام را فعال کند که این گزارش ها بصورت POP-UP روی صفحه نمایش Stand by ظاهر شده و سپس در یک پوشه اختصاصی در زیر منوی پیام ذخیره می شوند .
       

اگر بدون ارسال پیام از ویرایشگر خارج شوید از شما می خواهد آن را در پوشه Drafts ذخیره کنید یا آن را حذف نمایید . با اضافه کردن محتوای چند رسانه ای می توان یک SMS را به MMS تبدیل کرد . گوشی بطور اتوماتیک اندازه تصاویر را برای ارسال از طریق MMS تنظیم می کند . 6720 نوکیا دارای یک ویرایشگر اختصاصی برای پیام صوتی است اگرچه نوعی از MMS می باشد با اینحال ویرایشگر جداگانه ای دارد . کاربر می تواند پیام ها را در همان لحظه ضبط کند یا از کلیپ صوتی از پیش ضبط شده استفاده نماید .
       

email Client مانند مدل های قبلی سیمبین است . در صورت استفاده از یک سرویس عمومی ایمیل کافی است تا آدرس ایمیل و رمز را وارد کنید تا ارسال و دریافت ایمیل آغاز شود . نوکیا 6720 کلاسیک تمامی تنظیمات مربوطه را در کوتاهترین زمان دانلود می کند . Client می تواند فقط تیترها یا کل پیام ها را دانلود کند . می توان آن را تنظیم کرد تا در وقفه های زمانی معین بطور اتوماتیک ایمیل ها را چک کند . از پیوست و امضاء نیز پشتیبانی می شود . به موجب Quickoffice مشاهده فایل های پیوست Microsoft Office به راحتی انجام می شود .
       

گزینه ای برای خواندن ایمیل فراهم شده است و این نرم افزار با یک زبان و دو صدای از پیش نصب شده ( مذکر و مونث ) همراه است . گزینه ای برای دانلود صداهای بیشتر نیز وجود دارد . این نرم افزار در خواندن کلمات و آدرس های URL مشکل ندارد .
       

موسیقی و رادیو :

نرم افزار پخش موسیقی مانند سایر گوشی های سیمبین است و از فرمت های صوتی بسیاری مانند MP3 ، +AAC ، eAAc و WMA پشتیبانی می کند . این برنامه به صورت minimize در زمینه اجرا می شود و ردیف جدیدی روی صفحه نمایش Stand by زیر میانبرهای سریع برای نشان دادن پیشروی تراک ظاهر می شود.
   

تفکیک آهنگ ها براساس خواننده ، آلبوم ، نوع و آهنگساز بصورت اتوماتیک است و جستجوی تراک ها با تایپ کردن تدریجی نام موردنظر نیز امکانپذیر است . تراک ها از طریق بلوتوث ، USB یا با دانلود ساده به گوشی انتقال داده می شوند . به این منظور می توان از کارت خوان استفاده کرد و آنها را مستقیما به کارت حافظه انتقال داد . پس از تکمیل انتقال USB یا قراردادن کارت ، گوشی بطور اتوماتیک تراک های جدید موسیقی را اسکن می کند و در صورت تایید کاربر آنها را به فهرست موسیقی اضافه می نماید .
       
نرم افزار پخش موسیقی دارای 5 گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر است که کاربر می تواند ظرف چند ثانیه آنها را ویرایش کند یا گزینه های جدید ایجاد نماید .
       
این گوشی برای پخش کلیپ های ویدئویی به Real Playar مجهز است. نرم افزار پخش ویدئو در حالت نرمال و تمام صفحه کار می کند. ویژگی های Softkey در حالت تمام صفحه بصورت پنهان است و با فشار دادن یک کلید بصورت PoP-UP ظاهر می شود. برای پخش ویدئوهای XViD /DiVX به نصب یک نرم افزار دیگر نیاز است.
رادیو FM در نوکیا 6720 کلاسیک دارای یک منوی ساده است که قادر است بطور اتوماتیک ایستگاههای موجود در محدوده کاربر را جستجو و ذخیره کند . رادیو از RDS پشتیبانی می کند .

 


 

 

چهارشنبه 17 آذر 1389  6:53 AM
تشکرات از این پست
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

دوربین :

نوکیا 6720 کلاسیک به یک دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک مجهز است که ماکسیمم وضوح آن 1944×2592 پیکسل می باشد . تنظیمات موجود شامل تعادل رنگ سفید ، روشنایی ، میزان نوردهی ، ISO ، سه درجه کیفیت و جلوه های ویژه مختلف است . عکس های متوالی و گرفتن عکس در حالت عمودی و افقی و پانوراما وجود دارد . فلش LED فقط برای فواصل نزدیک کاربرد دارد و نمی توان از آن بعنوان نور ویدئو استفاده کرد . می توان کلید دیافراگم را بطور نیمه فشار داد تا پیش از گرفتن عکس ، کانون تنظیم شود اگرچه تنظیماتی برای اندازه گیری وجود ندارد .
   

دوربین در تنظیم کانون خیلی سریع عمل نمی کند و زمان مورد نیاز آن برای ذخیره کردن یک عکس در حد متوسط است . عکس هایی که توسط دوربین ایجاد می شود حدود 1.5 MB است بنابراین نمی توان بدلیل محدودیت در اندازه یک عکس با وضوح کامل را ایمیل کرد . کیفیت تصویر در 6720 کلاسیک نوکیا بسیار خوب است و در میان بهترین دوربین های 5 مگاپیکسل در بازار قرار می گیرد .

این گوشی در وضوح VGA در 15fps فیلمبرداری می کند . طول کلیپ های ویدئویی MP4 محدود به حافظه موجود است . کیفیت ویدئوها چندان رضایت بخش نیست از طرفی دیگر پردازش رنگ در آنها در حد مطلوب است . دوربین در وضوح CIF در 30fps نیز فیلمبرداری می کند .

سایر امکانات :

گالری عکس در نوکیا 6720 کلاسیک مانند گوشی های سری N نوکیا است و طراحی مناسبی دارد . با فشار دادن و نگه داشتن جهت های کلید حرکتی سرعت مرور تصاویر افزایش می یابد و به این ترتیب می توان دهها فایل عکس را مرور کرد .
   
زوم در گالری نیز از سرعت کافی برخوردار است . امکان زوم تا 400% فراهم شده است اگرچه زوم بیش از 100% از سرعت آن می کاهد . زوم در بخش های کوچک (حدود 10%) انجام می گیرد و مرور نیز سریع است . گالری دارای یک سیستم بسیار مناسب برای برچسب گذاری عکس است .
   
علاوه بر geotagging که بطور اتوماتیک توسط دوربین کنترل می شود می توان تعداد برچسب های مورد نظر را به هر عکس اضافه کرد و سپس از آنها بعنوان فیلتر استفاده نمود . گزینه ای برای مرتب کردن تصاویر در آلبوم نیز وجود دارد .
   
در نوکیا 6720 گزینه های بسیاری برای انتقال داده وجود دارد . علاوه بر گزینه های متداول انتقال داده شبکه از USB 2.0 و بلوتوث 2.0 با A2DP نیز پشتیبانی می شود . سرعت انتقال داده برای دانلود 10.2Mbps و برای آپلود 2Mbps است . محل کارت حافظه نیز وجود دارد که با استفاده از یک کارت خوان می توان داده را مستقیما به کارت حافظه انتقال داد . 6720 نوکیا دارای سوکت صوتی 3.5 میلی متری است که از آن بعنوان پورت خروجی تلویزیون نیز استفاده می شود ، اگرچه کابل خروجی تلویزیون در جعبه گوشی وجود ندارد و باید آن را خریداری کنید .
مرور در اینترنت با این گوشی مانند تلفن های هوشمند نوکیا می باشد . پیچیده ترین صفحات نیز بخوبی پردازش می شوند و تجربه خوبی را برای کاربر فراهم می کند . مکان نمای ماوس مجازی از مزایای مرورگر است که کنترل آن آسان می باشد . یک نقشه کوچک را نیز می توان فعال کرد که در سایت های بزرگ به کاربر کمک می کند . میزان زوم به راحتی قابل تنظیم است و به آسانی می توان متن را روی صفحه جستجو نمود . مقدار زیاد RAM برای مرورگر حائز اهمیت است . در این گوشی علیرغم بارگذاری صفحات بسیار سنگین وب و اجرای چندین نرم افزار در زمینه نیز RAM کافی وجود خواهد داشت . مرورگر وب از Flash و محتوای جاوا پشتیبانی می کند .

در زمان مشاهده یک ویدئو روی YouTube می توانید روی ویدئو کلیک کنید و آن را در حالت تمام صفحه مشاهده نمایید . در بعضی از سایت ها این گزینه در منو وجود دارد و از کلیک روی ویدئو برای Pause / Play استفاده می شود . این گزینه نیاز است زیرا ویدئوها همواره برای جا شدن در صفحه نمایش QVGA بسیار بزرگ هستند . اندازه 2.2 اینچ صفحه نمایش به این معناست که کوچکترین فونت ها نیز خوانا نیستند و باید بدنبال فونت های بزرگتر باشید که این به نوبه خود مقدار متن روی صفحه نمایش را محدود می کند و کاربر مجبور می شود بیشتر مرور نماید .
   

این گوشی نیز مانند سایر مدل های سیمبین از ویژگی های بسیاری برای مدیریت زمان برخوردار است . تقویم دارای سه حالت مشاهده متفاوت براساس ماه ، هفته و روز است و چهار نوع رویداد را می توان در آن تنظیم کرد که شامل جلسه ، یادداشت ، سالروز و To-Do است . هر رویداد زمینه های خاص خود را دارد و برای بعضی از آنها نیز می توان یک آلارم قرار داد تا در زمان از پیش تنظیم شده بعنوان یادآوری عمل کند .
           

Mobile Office با نرم افزارهای از پیش نصب شده قادر به مشاهده فایل های Word ، Excel ، PowerPoint و PDF است . از ویرایش مستندات خارج از باکس پشتیبانی نمی شود و به این منظور باید از مرکز دانلود نوکیا نرم افزار کامل را خریداری کنید .
       

ZIP Manager امکان استخراج فایل های آرشیو را مستقیما روی گوشی فراهم می کند . سایر نرم افزار های PIM شامل مبدل واحد ، ماشین حساب ، ضبط صوت و یادداشت است . نرم افزار ActiveNotes نیز وجود دارد که امکان اضافه شدن محتوای چند رسانه ای را به یادداشت ها فراهم می نماید .
       
در 6720 کلاسیک نوکیا می توان آلارم های بسیاری را تنظیم کرد که هر یک نام ، روز فعالیت و الگوی تکرار خاص خود را دارد .
       
در صورت کافی نبودن گزینه های مدیریت فایل در گالری می توانید از File Manager استفاده کنید که امکان کپی و انتقال فایل و ایجاد پوشه های جدید را فراهم می کند .
       
نرم افزار سودمند Search ( جستجو ) هر آیتم در گوشی را که حاوی کلمه کلیدی است پیدا می کند . از پیام ها تا Landmark هر بیت از داده کنترل می شود و نتایج روی صفحه نمایش نشان داده می شوند .
       
6720 نوکیا دارای یک فرهنگ لغت با پایگاه داده بسیار غنی است . زبان انگلیسی بصورت از پیش نصب شده وجود دارد اگرچه می توان زبان های دیگر را نیز بصورت رایگان از وب سایت نوکیا دانلود کرد .
   
6720 کلاسیک نوکیا از N-Gage پشتیبانی می کند . بازی های موجود در گوشی به صورت نسخه های آزمایشی هستند که با پرداخت هزینه می توان نسخه کامل آنها را دانلود کرد . کاربران این گوشی می توانند عنوان های اصلی و جاوا را دانلود کنند .
           
در بخش بازی دو عنوان جاوا بصورت از پیش نصب شده وجود دارد که شامل Bounce Tales و Brain Champ می باشد . Bounce Tales ماجراهای یک شخصیت کارتونی ماجراجو است و Brain Champ مجموعه ای از پازل های ساده می باشد که با حرکت در خلاف عقربه های ساعت معماهای آن کمی پیچیده می شود .
       

6720 کلاسیک نوکیا دارای گیرنده داخلی GPS است که با مسیریابی پیاده روی با OVi Maps همراه می باشد . در این گوشی رسیدن به قفل ماهواره کمتر از یک دقیقه طول می کشد که قابل مقایسه با نوکا N79 یا N86 است . OVi Maps چهار حالت مشاهده مقاومت را ارائه می دهد که شامل نقشه های چندگانه و ماهواره است . اگرچه برای استفاده از آنها به ارتباط اینترنتی نیاز است و مانند داده نقشه معمولی و نرم افزار desktop Map Loader در ابتدا روی گوشی بارگذاری نمی شود . علاوه برحالت دو بعدی حالت مشاهده سه بعدی نیز وجود دارد . 6720 کلاسیک به قطب نمای دیجیتال نیز مجهز است که در OVi Maps وجود دارد .
           

برای کار با آن ، نقشه باید روی موقعیت فعلی GPS زوم کند . کاربر باید مغناطیس سنج گوشی را از منوی تنظیمات چک کند و با چرخاندن دست به مدت یک یا دو دقیقه آن را فعال نماید . در اینصورت آیکن کوچک قطب نما به رنگ سبز روشن می شود و نقشه با تغییر دادن جهت بطور اتوماتیک می چرخد . اگر در حالت فعال مسیریابی باشید قطب نما کار نمی کند . ویژگی های دیگر مانند اطلاعات ترافیک و راهنمای شهر را نیز می توان فعال کرد که مستلزم پرداخت هزینه است . اندازه کوچک صفحه نمایش در این گوشی استفاده از آن را بعنوان دستگاه StaNaV در اتومبیل دچار تردید می کند اگرچه نیاز کاربر را در این زمینه برطرف می کند .

 


 

 

چهارشنبه 17 آذر 1389  6:54 AM
تشکرات از این پست
SAEED_138406
SAEED_138406
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 12
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:بررسی فنی نوکیا 6720 کلاسیک : مقرون به صرفه

گوشي خوبيه . نسبت به قيافش وزنش سنگيه كه به نظر من از ويژگي هاي يك گوشي خوبه . بلندگوهاش با اين كه سري اكسپرس موزيك نوكيا نيست ولي خوبه

چهارشنبه 17 آذر 1389  1:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها